Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Eu fiind din zona rosie , la mine a venit PSD cu umbrela , geaca si fular . Astia sunt mai bogati , culmea magariei mi s-a parut un breloc cu Maica Domnului pe suport rosu.  Sa ajungi sa imparti icoane...

D006

O punga cu PDL si doua portocale asa sa umblat dea lungul satelor.

D006

D006

Cand vei iesi din bloc vei vedea afise cu x dar tu vei vota cu y.......ok

D006

danut

la intalnirea din aceasta seara Geoana a pierdut alegerile ,parerea mea si ma bucur Basescu Presedinte :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Este incredibil !!!  geoana a fost aseara in audienta la vantu , chiar asa sunt romanii de fraieri de nu au inteles ca geoana este doar o carpa in mana mogulilor ?
  Cu 3 zile inainte de alegeri sa mergi la mogul in casa ...  rusinos si umilitor !!!

danut

Nu nu e carpa mogulilor e capra lor adica ala care sta capra la moguli si Base o zice de mult dar nimeni nu-l crede daca il cauta pe prostanac vedea ca are genunghii tociti de cat a stat CAPRA :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

N A MARIN

Cel mai rau lucru pe lume, este sa fi PROST.
Mai toti ne-am lovit cu palma pe frunte...
Mai rau de atat nu este decit atunci:
...cind esti PROST si nu-ti dai seama ca esti PROST.
Dar si mai rau ,este atunci :
...cind esti PROST, nu-ti dai seama ca esti PROST....si faci pe DESTEPTUL.
Rezultatul...?...UN PROSTANAC.
Ma intreb , cum or fi cei care al admira?...si al vor CONDUCATOR.
Sa fie astia, 70% din NATUL acestei tari....?
Oi Doamne!...apara si  pazeste...
  ............................................
  Dar iata ,bate miezul noptii...
  E ora cind amantii,altadata,
  Sorbeau cu-amantele-mpreuna ,
  Otrava binecuvantata.
  Eu stiu c- ai sa ma-nseli chiar maine.
  Dar fiindca azi mi te dai toata,
  Am sa te iert ... e vechi pacatul,
  Si nu esti prima vinovata.

Minulescu: Celei care (se) minte
MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA

stefan1

Bate Vantu'
Un lucru interesant este ca vestea vizitei lui Geoana la Vantu a aparut intai in presa lui Vantu! De asemenea seara, dupa confruntare, Vantu a aparut parca la "Realitatea" si a spus ca el s-a intalnit de mai multe ori cu Geoana, dupa ce Geoana a recunoscut ca s-a intalnit de cateva ori. E drept ca a recunoscut ca s-a intalnit si cu Basescu, dar mai demult. Daca Vantu l-a 'lucrat' pe Geoana?!!
E clar ca Vantu are relatii si cu Securitatea si obligatii fata de asta. Daca a raspuns la o comanda? Se stie ca marii profitori joaca la doua capete. El l-a invitat pe Geoana la el. Dupa 2004 Patriciu , care mergea in campanie cu Conventia, a recunoscut ca a sponsorizat si PSD-ul. Acum vad mereu o reclama la TV a ziarului "Adevarul" (care parca e al lui Patriciu si putea fi folosit in campanie), care ziar se lauda ca nu vrea sa se amestece deloc in politica, si furnizeaza articole doar din alte sfere. Si asta poate fi o concesie lui Base.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marcel68

Citat din: Beees
Citat din: marcel68.........ia ginditi-va un pic.........9000 de functionari dati afara din ministere(agentiile)aproape 200 de gusati plus neamurile lor,o gramada de vamesi corupti, coruptia in sine cit de cit, desfiintarea unor servicii publice care  se dublau(gen plimb cafeaua iau loveaua)...............si ESENTA TUTUROR,BASESCU E SINGUR, EI SINT FOARTE MULTI......DE CE LE ESTE FRICA DE EL???????????????.........Pentru ca ei stiu ca daca ajunge iar ii va duce la somaj pe grei opozanti.
     In toate celelalte mandate s-au inmultit relatiile si coruptii in functiile cheie, erA DE FAPT UN COMUNISM MAI STILAT, ceva schimbari se observa abia de cind a intrat Basescu.........LE ESTE FRICA DE EL,  si asta este ESENTIAL in alegerea presedintelui.
rahat cu perje
....Bees, nu ma cunosti ,  nu te cunosc, explica cuvintele pe care le-ai scris,enumera faptele bune facute de PSD in cele doua mandate.....dar sa nu uiti de mineriade, de ciulinii din agricultura pe care ei au distrus-o, de fraza lui Iliescu"nu ne vindem tara", (am dat-o pe nimic)..... cind Mercedes a vrut sa puna motorul la Aro,......mai sus pe aici un baiat scria ca ideal ar fi un rege....de acord cu el, daca privim la tarile nordice, olanda, spania, belgia, merg foarte bine, sistemul social e bine pus la punct si respectat, dezvoltarea .....dar ce sa aleg dintre astia doi?????partidul comunist nu il mai vreau, imi pare rau pt Geoana, care totusi a fost un bun ministru de externe, dar ce vina am eu ca el nu se respecta mai mult ca o marioneta???Pe Basescu il stim toti ca nu prea are caracter, ca nu e familist , ca si-a pus bilbiita la europarlamentare, ca a vindut flota, ca a vindut soselele Romaniei la niste curve de italieni ce nici nu stiau reteta la asfalt.....si mai sint, Dar chiar daca o face numai din ciuda in politica ii arde pe cei din opozitie mereu si le taie macaroana cind e vorba sa dea legi bune doar pt ei......Intreaba-ma pe cine l-as vrea daca s-ar putea...........pe TATUCU TEPES,dar nu singur, clonat, pt fiecare judet cite unu, asta ar fi alesu meu.........am stat multi ani afara, am avut casa mea acolo, crezi ca imi place ce vad aici? am termeni de comparatie pt ca am batut toata Europa multi ani si spun ca vina o poarta Poporu, care asteapta doar mila, sintem cei mai dezbinati din Europa, si lasam sa ne conduca niste gunoaie care nici macar nu au de-a face cu conducerea statului......

Gicacontra

De acord cu marcel68.
Reţineţi VÂNTU(SORIN OVIDIU) a fost pionul otrăvit al lui Băse.
Îmi pare rău pentu Geoană,e un tip şcolit,dar mereu trebuia să se întoarcă să-l arate pe Johanis,pe Crin.Nu are coloană vertebrală. :nono:
"În univers doar relativul e absolut"

filip

Copilul îl întreaba pe tatal lui, ce înseamna politica?
Tatal îl pune pe genunchi si începe sa-i explice aratând exemple:
- Fii atent copilas, eu aduc banu în casa, deci eu sunt CAPITALISMUL.
Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL.
Bunicul tau are grija ca totul sa fie în regula, deci el este SINDICATUL.
Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic.
Iar fratiorul tau de câteva luni este VIITORUL nostru comun.
Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare.
În timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca în scutec si plânge. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se întîmpla, dar asta doarme atît de adînc ca nu reuseste s-o trezeasca.
Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra.
Nimeni nu-l observa, asa ca merge înapoi în pat.
Ziua urmatoare tatal lui întreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce înseamna politica.
Copilasul îsi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde:
- Politica este cînd CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE în timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga în seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este în spanac.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ioanardelean55

Citat din: GicacontraDe acord cu marcel68.
Reţineţi VÂNTU(SORIN OVIDIU) a fost pionul otrăvit al lui Băse.
Îmi pare rău pentu Geoană,e un tip şcolit,dar mereu trebuia să se întoarcă să-l arate pe Johanis,pe Crin.Nu are coloană vertebrală. :nono:
stau si ma gindesc ,la un adevar ,ISTORIA SE REPETA,
numai cei lasi ataca pe la spte .s-au cind nu este atent adversaru,multe capete au cazut in tarea asta in felul acesta , rusineeee ,nu asa se cistiga o batalie .
    DOAMNE OCROTESTE -I PE ROMANI
   nu sint membru niciunui partid sint cetatean roman

D006