Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

500000 de ROMANI au stat la rind pentru banii :rusine:

D006

Pe sursele mele la ora 15 la IMSOMAR ESTE 51,8 prostul rosu si 48,2 stiuca portocalie.
   Presedintele recupereaza repede , prezenta la vot va ajunge pe la 60 % , sa vedem ce masina de vot va functiona mai bine !

stefan1

Eu cred ca si aceste sondaje dupa votare sunt manipulate in favoarea lui Base. Un scor in favoarea lui Geoana mobilizeaza pe simpatizantii lui Basescu si demobilizeaza pe adversarii lui, care pot sa se considere deja victoriosi, cu sau fara votul lor. Eu ma tem ca va castiga Basescu.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Stiuca portocalie recupereaza repede , este la 2 puncte de prostul rosu.

D006

cica s-a ajuns la egalitate , urmeaza prelungirile !!!!

D006

Citat din: dragos2006Stiuca portocalie recupereaza repede , este la 2 puncte de prostul rosu.
Hai Basescu!

D006

"To be" or "not to be",ca ce va fi tot bine nu va mai fi... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Bătrânul

Mai baieti, nu fiti lenesi , duceti-va si votati !  Ultimele date ale exitpoll-urilor partiale ii dau un usor avans lui Mircea Geoana in cursa prezindentiala, in fata presedintelui Traian Basescu.
Ora 17.00
Geoana vs. Basescu: 51,2% - 48,8% (INSOMAR)
Geoana vs. Basescu: 52% - 48% (CCSB)

D006

masina de vot psd-ista functioneaza la maxim ducand toata prostimea la vot , chiar vreti sa fiti condusi de o carpa in mana mogulilor ?  Repede la vot si salvati Romania de dictatura mogulilor !

D006

Ce vremuri triste traim !  Vadim la antena 3 l-a proclamat pe Geoana presedinte , cica fara voturile lui nu ar fi ajuns presedinte !
   Ce alianta conta naturii  Marko Bela cu Vadim Tudor  :mad:

D006

Felicitari  invingatorilor! :hi:

D006

Dedicaţie specială pt dl doctor:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/0jUI4GQldl0[/youtube]
Succes la examenul pentru brevetul de marinar.

D006

Nici nu au mai asteptat rezultatele ca  in spatele lui geoana a si aparut Gigi Becali flancat de marii baroni Dragnea si Oprisan.
   Deja gasca se aduna  !!!
  teapa nu am luat-o eu ,  voi cale l-ati votat ati luat-o si o veti simti repede pe pielea voastra !

D006

Sa vedem cum va fi la imartirea ciolanului cand se vor intalni  Becali cu Vanghelie , Vadim cu Marko Bela , Antonescu cu Hrebenciuc , credeti ca va mai asculta cineva de Johanis ?

D006