Stupina de la GHIOLPUNAR

Creat de tinumaftei, Ianuarie 13, 2016, 02:13:07 AM

« precedentul - următorul »

serban

Multă sănătate dvs. și familiei dvs. Sper să nu trec niciodată prin așa ceva. Am și eu o fetiță de 11 ani.

Cristel

In cazuri din acestea numai credinta si norocul pacientului sa dea peste doctori competenti duc la reusita! Sanatate multa fetitei! Nu a dat semne niciodata cu privire la insuficienta cardiaca?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

banateanul

Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti,ma bucur pentru aceasta temerara reusita aprecieri pentru medicii de la Clinica din Timisoara binecuvantare pentru ce au reusit Tinule Dumnezeu te-a binecuvintat ,sa te ajute in continuare

ciucur

Citat din: tinumaftei din Martie 13, 2017, 10:11:47 PM
Poate nu este locul, dar vreau sa va spun ca astazi fetita mea de doisprezece ani a mers la scoala!
....
Dumnezeu fie laudat!

Ma bucur sincer ca lucrurile s-au indreptat.
Cand totul e bine nu te gandesti cat de mica poate fi diferenta de la normalitate la lucruri amare cum bine ati spus.
De asemenea ma bucur ca ati postat cele petrecute. Si eu am o fetita apropiata de 9 ani si cele citite mi-au schimbat putin optica si privesc cu alti ochi timpul petrecut cu fetita mea, care si asa e redus.
Succes pe viitor.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

sorinma

Dureroasa poveste...se pare ca fata e la fel de puternica ca si tatal si sigur o sa auzim doar vesti bune despre ea.
Sa o ajute Domnu sa treaca peste acest hop .Sanatate si ei si la familie sa fiti alaturi de ea.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

bmdna

Multa sanatate fetitei si putere parintilor! In astfel de momente si cu astfel de evenimente mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

aurelianpopescu

ALELUIA/SLAVA DOMNULUI/
Domnul sa te intareasca/ai crredinta /Domnul este viata/

bratosin radu

Dumnezeu este cu voi,credeti in el in continuare.

Brumita

Sa treceti cu bine peste aceasta incercare si Dumnezeu sa va daruiasca binecuvantarile Lui si in continuare pana la sanatatea deplina a fetitei .

tassevasi

Citat din: tinumaftei din Martie 14, 2017, 12:05:02 PM
Intervenție cardiacă din săptămâna trecută și medicamentele ar trebui sa o țină în formă până peste trei luni când va fi operată din nou și sperăm că atunci riscul acesta sa fie înlăturat complet.

Banuesc  ca interventia  a  constat intr-o ablatie asa cum se numesc astfel de interventii pt  restabilirea circuitelor inimii (nu pe cord  deschis) si intradevar  se  mai intervine  la o anumita  perioada  pt  finalizare .
Inportant este  faptul ca  a circulat  fortat  singele prin  resuscitarile  facute  de  cei din preajma  ei   ca daca  se abandona   era  tragic .
  Ma bucur pt  copilasul tau  si sa  aiba  sanatate   de acum inainte .
Am sa-ti pun un linc dintr-un forum meical  despre  aceste  probleme ale inimii  unde te poti documenta  , daca  este  vorba despre  ablatie . 
   Numai bine .

http://www.medical-bucuresti.ro/forum/Thread-Ce-este-fibrilatia-atriala

roi_ag

Am trecut și eu printr-o săptămână cu milioane de gânduri când fetița avea 4 ani, datorită unui diagnostic pus greșit și o exprimare a medicului " măi copile cine tea pus să faci boala asta ? "
Am mers la alt medic și cu un banal medicament s-a rezolvat problema.Stiu prin ce treci.
Putere îți doresc și fetiței sănătate!

tinumaftei

Citat din: tassevasi din Martie 14, 2017, 08:38:02 PM
Citat din: tinumaftei din Martie 14, 2017, 12:05:02 PM
Intervenție cardiacă din săptămâna trecută și medicamentele ar trebui sa o țină în formă până peste trei luni când va fi operată din nou și sperăm că atunci riscul acesta sa fie înlăturat complet.

Banuesc  ca interventia  a  constat intr-o ablatie asa cum se numesc astfel de interventii pt  restabilirea circuitelor inimii (nu pe cord  deschis) si intradevar  se  mai intervine  la o anumita  perioada  pt  finalizare .
Inportant este  faptul ca  a circulat  fortat  singele prin  resuscitarile  facute  de  cei din preajma  ei   ca daca  se abandona   era  tragic .
  Ma bucur pt  copilasul tau  si sa  aiba  sanatate   de acum inainte .
Am sa-ti pun un linc dintr-un forum meical  despre  aceste  probleme ale inimii  unde te poti documenta  , daca  este  vorba despre  ablatie . 
   Numai bine .

http://www.medical-bucuresti.ro/forum/Thread-Ce-este-fibrilatia-atriala
Fibrilatia a fost ventriculara. Asta poate debuta brusc si se poate termina tragic.
Tratamentul in cazul sindrumolui WPW este intr-adevar prin ablatie cu radiofrecvanta. Este o interventie neinvalidanta, fata de chirurgia pe cord deschis. O prima etapa a fost parcursa. A doua (poate ultima) peste trei luni.
Deja am programat si ceilalti copii la cardiolog, ca nu cumva sa fie mostenire de familie..

tinumaftei

Gata, maine la stupi.
Aici a inflorit cornul cam de pe 7 martie. Anul trecut a inflorit pe 14 februarie, data la care am inceput cu siropul.
Natura este intarziata aici chiar fata de media anuala cu 10-15 zile.
Rapita a intrat in vegetatie, dar mai are mult. De la aparitia butonului floral la baza tulpinii mai are 30 de zile pana la inflorire.
Maine aer de padure si zumzet de albine..

Closcutz

Cam ce data estimati pt inflorirea la rapita? Eu cred ca anul asta la noi in zona rapita se va duce peste salcam...va iesi ciorba.

cipik

Daca natura este intarziata cred ca si salcamul se va duce mai târziu cu înfloritul, cel puțin asa sper.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/