Cu cine vei vota ?

Creat de Bătrânul, Octombrie 10, 2014, 08:43:37 AM

« precedentul - următorul »

Aurel

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 04, 2014, 07:54:38 PM
Pacat ca in clip nu apar si urmatoarele 60 de secunde . Este exact sistemul piramidal la care Nastase a pus  bazele iar Ponta l-a definitivat . Chiar zilele trecute un politzai imi povestea ca atunci cand ia 100 lei spaga , lui ii raman 50 lei , restul merge mai departe . E jale la curul nostru ... Ponta , Ponta , Ponta ... imi vine sa vomit , aveti un metoclopramid ? pardon , un Iohannis !
Dragos, aveam pretentie la tiene! Daca tu emiti niste concluzii dupa ce tia spus un excroc fie el si " poliztai".....Ce ma mira este ca tia spus.Asta inseamna ca-ti este foarte apropiat.Si pe principiul tau, pot sa ma gandesc si eu la proverbul ca" cine se aseamana se aduna".O fi oare corect?

D006

Aurele , cunosc cazuri recente de spaga ceruta pe fata asa de mizerabile incat nici nu pot fi postate pe un forum , nici macar ca un exemplu ipotetic.  Asta cu politia este cel mai banal caz de spaga .

Aurel

Te cred sincer.Cunosc si eu destule crede-ma!Dar asta nu ma indreptateste sa spun ca e de vina Ponta , Iohanis sau mai stiu eu care altul.Mai degraba cred ca santem de vina toti.Ce zici?
Ca sa nu-ti faci iluzii!   Nu am votat Ponta!

D006

Ce vina am eu ca m-am nascut in Romania ?  Eu nu pot schimba sistemul dar 6 milioane am putea !

G. Iulian

Nu ai nici o vina, de tara trebuie sa te simti onorat, ghinionul este că este populată cu anumiţi indivizi şi în vremurile noastre sunt cam mulţi.  :qp:

D006

populata de unii care isi spun romani , esta este grav ! un roman adevarat nu ar face ceea ce face Ponta in acesti ani !

G. Iulian

Lipsa de maniere este dată de lipsa de educaţie şi de frica celor din spate de mititica.

Aurel

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 04, 2014, 09:44:03 PM
Ce vina am eu ca m-am nascut in Romania ?  Eu nu pot schimba sistemul dar 6 milioane am putea !
Au fost 7,4 si tot nu au reusit. :uimit:

pharaonu75

Citat din: Aurel din Noiembrie 04, 2014, 10:09:26 PM
  Au fost 7,4 si tot nu au reusit. :uimit:
Aurele, suntem muuuuult mai multi decat dublul acelui 7,4.
Autoritatea Electoralã Permanentã a stabilit cã 18.303.915 cetãteni români au avut drept de vot la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

acum sunt suficieniti 6 milioane . Noi nu vrem sa schimbam un individ , noi vrem sa schimbam un sistem . Cu ce ma incalzeste pe mine ca se schimba Basescu cu Ponta ?? ce as castiga eu din aceasta schimbare ?

Aurel

Din tot ce ai postat pana acum am inteles ca nu te incalzeste schimbarea lui Basescu. Sistem?? Sistem mai "sistematic" ca in mandatul lui basescu, mai greu.Nu stiu ce asteptari ai tu, dar eu imi doresc de la cei care vor veni, DOAR DOUA lucruri:Sa fie patrioti si o justitie adevarata.In rest (in ce ma priveste) sanatate si putere de munca.Daca eu nu voi fi instare, sigur guvernantii nu-mi vor da mare lucru.

bismark

Stau si ma gindesc ce o fi in capul unora care il crediteaza pe Iohanis si pe Tokes care vor granita pe crestele muntilor cum au fost pe timpul imperiului hasburgic. Si culmea unii sint din regat.Oare de ce ii obliga PPE-ul,vor Ardealul ?.Trag concluzia ca Basescu si Orban au pus-o de mult in opera daca joi UDMR hotaraste ca nu au incotro si vor vota conform ordinului. ))/ :qp:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

orbanstefan64

nu stiu de ce ma bagati ....eu nici nu am vorbit cu base  :rotfl: =)) =))

D006

Citat din: Aurel din Noiembrie 04, 2014, 11:54:45 PM
   eu imi doresc de la cei care vor veni, DOAR DOUA lucruri:Sa fie patrioti si o justitie adevarata.In rest (in ce ma priveste) sanatate si putere de munca.
1) notiunea de patriotism este perimata.
2) Justitie adevarata o avem datorita lui Base.

Eu imi doresc urmatoarele :
1) sa nu se mai scumpeasca forta de munca ,
2)sa se mentina cota unica si sa scada usor ,
3) o autostrada peste Carpati ,
4) drumuri judetene asfaltate ,
5)intrarea in spatiul Senghen,
6)deblocarea fondurilor europene,
7) sa scoata politica din afaceri.

PS. Veti spune ca multe din astea nu sunt in atributia presedintelui ci a prim-ministrului . Ponta a promis ca va colabora cu viitorul prim-ministru pentru ca Romania sa arate ca o floare.

mape 48-petru manea

Justitie adevarata avem cand se vor judeca si persoane ca :elena udrea ,videanu ,berceanu,blaga
Eu asi dori se fie judecati absolut toti care au furat si se poate dovedi acest lucru indiferent de partid
---sa le confiste averea celor care nu pot dovedi provenienta
Atunci cred si eu in "justitie adevarata " in rest ....vorbe,vorbe,vorbe