Cu cine vei vota ?

Creat de Bătrânul, Octombrie 10, 2014, 08:43:37 AM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: ciucur din Noiembrie 03, 2014, 06:38:56 PM
Dragos, ungurii nu se vor 'vinde', vor ramane consecventi cu ceea ce au declarat dinainte. Trebuie sa le respectam dorinta.
S-ar 'vinde' daca ar suci-o catre ACL.
Sunt sigur ca si lor le surade mai mult o politica de dreapta, insa au dovedit ca mai intai aleg sa fie parte la guvernare oricare ar fi ea...

Daca Ponta semneaza autonomia Ținutului Secuiesc in schimbul voturilor ungurilor ???  in fapt autonomia este etapa premergatoare a secesiunii  Principatului Transilvan.

dodo79

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 02, 2014, 11:07:30 PM
Cam firave glasuri---
se pare ca nu le-ați auzit pe cele adevărate, din diasporă .
Aici am o întrebare ptr Marian Sima.spune tu acuma mai romane iubitor de glie stramoseasca care au fost Adevărații Romani in data de 2?cei care au plecat  afara sa muncească  sau cei care acuma își ling degetele ptr ca l-i sau terminat  merindele din plasuca primită ?
Ai avut curajul sa ii și Vorbești de rău. Sa iti fie rusine.
Acum rog adminul sa ii lase doua pagini ca sa aibă unde ma ocari. :)

Bătrânul

UDMR va respecta promisiunea data si vor merge pe Ponta . (la guvernare) dar...... Secuii sint nascuti LIBERALI . si nu stiu in ce masura vor respecta "indicatiile " !!!??? Eu  ma astept  la nesupunere prin neprezentare .  :qp:

Bătrânul

In armata la instructie o grupa alearga voios zimbind . O singura persoana e cu masca pe figura fara aer transpirat . Vine comandantul si intreaba pe instructor : "asta ce a facut de alearga cu masca ?" . Instructorul : " nu a facut nimic . El e preferatul meu dar pentu a nu fii recunoscut i-am pus masca de gaze !" Asta ar face si Iohannis cu secuii daca l-am alege .

ciucur

Pe ce va bazati cand faceti aceasta afirmatie ?
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

D006

Ponta s-a vandut la unguri sau secui sau ce or mai fi ei . Putem spune pe buna dreptate ca Ponta este vanzator de tara .

apivasmob

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 04, 2014, 02:56:09 PM
  Ponta s-a vandut la unguri sau secui sau ce or mai fi ei . Putem spune pe buna dreptate ca Ponta este vanzator de tara .
Am aflat ca Ponta a dat mana cu Vadim deci cu ungurii cade.
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

Vadim a venit pe varianta UNPR iar la ora 17 Ponta negociaza cu UDMR pe varianta PSD . In fapt toti se inchina la sfanta șpagă !

joohny

Va salut.Partidul Romania Mare a fost facut la ideea lui Iliescu.Asa ca Vadim este pesedist.Deci nimic nou.DD-ul a fost facut la ideea lui Base,insa se pare ca DD-ul la trisat pe Base ,adera acum la PSD.Pina la urma si Base a fost PSD-ist.Sanatate.

D006

Toti se intorc la matca !  inclusiv Base e pe mana cu Ponta !  doar Iohannis a ramas singur pe linia corecta . Romanii trebuie  sa aleaga intre Romania fesenista reprezentata de Ponta sau Romania corecta reprezentata de Iohannis.

pharaonu75

Ca natie, suntem fara speranta!
Dati-mi un exemplu de lucru maret infaptuit de natia asta, fara sa fie impinsa de la spate de "afara"!
La noi tradarea, miselia, spaga, sunt la rang de arta.
Sa nu ne mai plangem ca am ajuns in halul in care suntem, atat timp cat:
- marea majoritate a votantilor bălesc dupa o sticla de ulei sau o punga de zahar, considerandu-se smecheri ca au luat de la ambele tabere si il voteaza pe ala care a dat mai mult;
- aliantele politice se fac la disperare, politicienii fiind in stare sa ne vanda cu totul doar ca sa mai prinda ei un mandat;
- aroganta si mistocareala au devenit principala virtute a politicienilor;
- imediat ce vreun frustrat paraseste un partid, nemultumit de felia de tort ce i-a fost data, isi infiinteaza o formatiune, o uniune, o "ceva" la care adera si altii asemenea lui, dupa care negociaza cu cei de la putere, niciodata cu cei din opozitie, aliante, functii, buget, etc;
- de existenta noastra nu isi aduc aminte decat in prag de alegeri, cand isi pun la bataie intreg arsenalul de minciuni pentru a ne lua voturile, iar apoi ne privesc doar ca o masa amorfa, de furnizori de bani la bugetul din care nu se mai satura sa fure.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mosunick

//http://www.youtube.com/watch?v=7zS7OD4FKVA

E cu tenta de actualitate, si unii din "actori" traiesc inca...
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

D006

Pacat ca in clip nu apar si urmatoarele 60 de secunde . Este exact sistemul piramidal la care Nastase a pus  bazele iar Ponta l-a definitivat . Chiar zilele trecute un politzai imi povestea ca atunci cand ia 100 lei spaga , lui ii raman 50 lei , restul merge mai departe . E jale la curul nostru ... Ponta , Ponta , Ponta ... imi vine sa vomit , aveti un metoclopramid ? pardon , un Iohannis !

mape 48-petru manea

Nu nu avem un iohanis,dar avem un Ponta presedinte  :rotfl: :rotfl: :rotfl: