Cu cine vei vota ?

Creat de Bătrânul, Octombrie 10, 2014, 08:43:37 AM

« precedentul - următorul »

D006

DNA-ul are pe masa 4800 de dosare , problema esta ca sunt inca prea putini procurori pentru atatea dosare . Dar in timp cu sprijinul UE lucrurile vor intra pe un fagas normal . Oricum aia cu 43000 ha. de padure nu se compara cu nici o bordura sau alte alea. Dar toti trebuie judecati pentru ce au facut.

marian sima

Tulai Doamne,mi-a fost dat sa o vad si p-asta,vadim tudor in aceiasi barca cu UDMR-ul. =)) =)) =))

Cu toti stim ca UDMR-ul e precum pitipoanca locala care circula gratis cu microbuzul ,ea are locul ei linga sofer si il mangaie pe sofer pe ceafa,indiferent ca azi e un sofer maine e alt sofer.

Aceasta adunatura pestrita langa PSD confirma zicala''POLITICA E O CURVA".
Vadim si Dan Diaconescu care afirmau candva ca PSD-isti sant niste infractori si trebuiesc bagati la zdup au schimbat macazul,ce vreau acum?

Legea amnistiei.

Aceasta intentie in randul USL-ului si lipsa datelor financiare spune multe despre viitor.

Din pacate Ponta are votul tiganilor,votul asistatilor sociali,al pensionarilor,inclusiv al celor cu pensii nesimtite.
Votul etniei Maghiare nu cred ca il are chiar daca UDMR-eul striga tare ca e cu Ponta.
Insa mai are votul celor care nu prea fac nimic dar primesc o leafa,sau mai bine zis votul spagarilor.

Lor li se alatura prostimea care-l voteaza pe Ponta la ordinul marilor mahari din agricultura si alte domenii.

Pentru acestia Ponta e bun insa sustinerea financiara a grupelor de mai sus se va face cu un jug tot mai greu pus oamenilor activi ,a intreprinzatorilor si a mediului de afaceri.

Vorba ministrului de finante''Nu avem draft de buget dar avem sperante ca va merge bine''.

Speranta moare ultima si ei nu ii trebuie socoteli matematice.

E de ras dar e grav.

Alutus

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 04, 2014, 11:27:09 AM
UDMR va respecta promisiunea data si vor merge pe Ponta . (la guvernare) dar...... Secuii sint nascuti LIBERALI . si nu stiu in ce masura vor respecta "indicatiile " !!!??? Eu  ma astept  la nesupunere prin neprezentare .  :qp:
Mai baieti unguri! voi sunteti tampiti sau va prefaceti!? Voi traiti la fel ca noi, in aceeasi mizerie si cu aceleasi sperante. Ce credeti ca veti mai castiga ascultand ordinul sefilor UDMR!? Poate prelungira  ceardasului cu inca doua piruete pe dans, si acordul de a dansa dupa ora 22. Piinea,gazul, curentul, apa, medicamentele, benzina si toate celelalte, sunt la fel de scumpe si pentru voi si pentru romani. Nu putem trai izolati si mai ales nu puteti trai fara noi. Stiu unguri la fel de buni si altii la fel de rai ca si romanii. Cei buni, s-au dus peste tot in tara asta, pentru o bucata de paine, pe care o castiga la fel de greu ca si romanii. Greutatile i-au unit si ii determina la respect reciproc. Voi nu intelegeti ca UDMR-ul este uniunea hotilor unguri? Votand Ponta, la chemarea lor, votati de fapt pentru Keresztoyi vostri. Ungurii aia uitati prin muntii si vaile cele reci, vor ramane cu saracia si necazuzrile lor. Veniti langa Iohannis! Nu mai schimbati directia Romaniei cu votul vostru negativ.
Citat din: bismark din Noiembrie 05, 2014, 07:03:33 AM
    Stau si ma gindesc ce o fi in capul unora care il crediteaza pe Iohanis si pe Tokes care vor granita pe crestele muntilor cum au fost pe timpul imperiului hasburgic. Si culmea unii sint din regat.Oare de ce ii obliga PPE-ul,vor Ardealul ?.Trag concluzia ca Basescu si Orban au pus-o de mult in opera daca joi UDMR hotaraste ca nu au incotro si vor vota conform ordinului. ))/ :qp:
Sesizez aici o fractura de logica. Pare a veni de la un baiat iesit in permisie duminicala, de la spitalul 9. Altfel cum drq se poate explica aiureala asta: Iohannis presedinte, se duce la Bucuresti , peste crestele muntilor, rupe Romania in doua, isi face pasaport, se intoarce sambata la Sibiu, peste crestele muntilor, sa-si vada nevasta si sa bea o bere cu amicii si cu Laszlo Tokesz, luni dimineata se intoarce la Cotroceni, peste crestele muntilor (ce poetic)  sa reguleze pe romanii regateni. Minte bolnava sau obraz de talpa. Prima se remediaza la spitalul Marzescu, a doua la un cizmar cu experienta si cu stoc de piele de ramator.
Sa nu uiti Darie!

G. Iulian

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 05, 2014, 07:34:21 AM
nu stiu de ce ma bagati ....eu nici nu am vorbit cu base  :rotfl: =)) =))
Ştefane asta a fost tare, mi-a adus un zâmbet, mulţumesc!

bismark

Nu,era vorba de tine Fanica ci de prietenul de pahar al lui base de peste granita.Poate ca daca nu-i dau cetatenie moldovenii ii dau ungurii in Ungaria Mare si scapa de tuhaus. Cu respect ^:)^ :rotfl:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

dodo79

Nu știu câta minte aveți unii mai vârstnici 'dar știu un lucru.majoritatea maghiarilor din Transilvania vor vota Johannis.Maghiarii nu mai au încredere in UDMR .poate secuii.acolo nu m-a bag.
Nu știu de ce le e frica la moldoveni si munteni ca vor pierde Ardealul.poate PTR ca o parte din taxele plătite de ardeleni nu vor mai ajunge in ajutorul social al multora care freacă menta?
Respect moldovenii si muntenii care plătesc taxele si muncesc PTR a o duce mai bine.in același timp îmi este lehamite si de cei ardeleni care așteaptă plasuca si ajutoru social.

D006

Stand si analizand situatia la rece , daca toti ardelenii ar merge la vot , Iohannis ar iesi presedinte detasat. Daca iese Ponta presedinte si aud unul din vest care nu a fost la vot si se plange de el , il scuip in față.

D006

Eduard Rotaru

Am fost la bunici zilele trecute si deschid subiectul "...si ia zii bunelu au venit cu pomene electorale pe aici ca in ceilalti ani? cu cine votezi?"...la care bunicul imi zice: "...apoi nu am vazut pe nimeni sa vina la noi in sat. Cu cine am vorbit pe aici toti sunt cu neamtu'...da ia zii nepoate neamtu asa-i ca o facut multe la Sibiu?"
Am ramas uimit de faptul ca batranii intelesese in sfarsit ca PSD-ul ne va duce pe toti la ruina. Si mai stiu multe cazuri din moldova/vaslui in care au mers si vor merge pe mana neamtului.
Acum vine intrebarea: cum plm a reusit "flamura rosie" sa atinga atatea procente in moldova asta???!...nu cumva se fraudeaza inimaginabil de mult???!! si prin metode foarte eficiente??!!!....

D006

Ponta din totalul de voturi din Moldova are doar 20% . Jalea mare este pe sud , acolo sunt sectii de votare si in cimitire. oricum cel putin 3 % au trecut de la neamt la Ponta prin manareala de soft.

oroles

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 05, 2014, 02:46:45 PM
Am fost la bunici zilele trecute si deschid subiectul "...si ia zii bunelu au venit cu pomene electorale pe aici ca in ceilalti ani? cu cine votezi?"...la care bunicul imi zice: "...apoi nu am vazut pe nimeni sa vina la noi in sat. Cu cine am vorbit pe aici toti sunt cu neamtu'...da ia zii nepoate neamtu asa-i ca o facut multe la Sibiu?"
Am ramas uimit de faptul ca batranii intelesese in sfarsit ca PSD-ul ne va duce pe toti la ruina. Si mai stiu multe cazuri din moldova/vaslui in care au mers si vor merge pe mana neamtului.
Acum vine intrebarea: cum plm a reusit "flamura rosie" sa atinga atatea procente in moldova asta???!...nu cumva se fraudeaza inimaginabil de mult???!! si prin metode foarte eficiente??!!!....

Nici nu stii cati prosti sunt care voteaza cu Ponta! Aici e un forum de apicultori iar conform unui stereotip apicultorii sunt oameni inteligenti si ...zgarciti. Cand numarul celor care muncesc va depasi pe cel al celor care stau cu mana intinsa la pomana atunci PSD-ul nu va mai avea nicio putere.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dan sebastian

Si dupa cum zicea acum mii de ani herodot despre daci ca sunt lenesi si cel mai mult iubesc trandavia nu se va intampla prea curand. Ce ma intereseaza, nu poate face un sondaj actualizat acum pt turul 2 ? Macar asa de amoru artei...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Bătrânul

:D Eu imi doresc : Sanatate, Multe flori pentru albine ,SOARE ziua si ploaie noaptea . Si zimbete in jurul meu .  :yes: :thanks: :thanks:

Alutus

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 05, 2014, 05:16:37 PM
:D Eu imi doresc : Sanatate, Multe flori pentru albine ,SOARE ziua si ploaie noaptea . Si zimbete in jurul meu .  :yes: :thanks: :thanks:
Voteaza Ponta. Zice-se ca asta uneste. Un fel de stapanul inelelor sau aracet marca ceresit.
Sa nu uiti Darie!

marian sima

Puscariasi au votat intr-o unire si un gand cu Ponta.