• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

CABANA APICOLA (casa stuparupui)

Creat de milu56, Iulie 11, 2009, 04:49:11 p.m.

« precedentul - următorul »

milu56

CASA STUPARULUI
M-am gandit sa dau schite,detalii,desene,pt.o cabana apicola demontabila,care face sa fie mai placuta,mai pitoreasca viata stuparului.
Aceste postarii vreau sa le fac la cerinta apicultorilor romani,nu am timp pentru asa ceva daca nimni nu doreste,daca o sa am cereri atunci o sa i-mi fac timp,fac totul cu placere pt.ceice iubesc albinele si natura.Desigur aceasta cabana o sa placa la orcine,indemanare si usor de montat,usor de transportat,fiind din panouri o poate monta orcare din membrii familiei.Astept cereri! O sa postez o poza mare

milu56

Vedeti poza marita,cam asa ar fi modelul

hulpustinel

Pe mine unul m-ar interesa si daca imi trimiti detali iti multumesc anticipat.

milu56

Vad ca nu pre va interseaza cabana,dar chiar daca nu faci pastoral e utila,ca sa postez detlii si schite astept mai multe cereri,va doresc succese si prosperitate.

nicu has

buna dle milu puteti sa imi dat si mie niste detalii va rog e super ideia de la anul vreu sa fac si eu pastoral

pedro

astept detalii cu nerabdare
un prieten stupar vrea sa-si faca chiar acum o mica cabana in stupina
multumim !
In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

gore

Cabana mea apicolă, dimensiuni 3/4, cu geam pe partea stângă , acoperită cu tablă ondulată, pereţii din OSB exterior de 10 mm, pentru mine e foarte utilă, am toate cele necesare , abia am terminat-o de 3 săptămâni, urmează să trag lumina şi gata. Înăuntru am confecţionat rafturi pentru 250 de rame, voi veni cu poze.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

milu56

Cabana apicola este o cabana demontabila care se foloseste mai mult pt.pastoral,iar pentru depozitarea materialului apicol,pentru orce alta activitate in domeniul apiculturii,este nevoie de o hala in cunditii optime,aceasta nu se mai poate numi cabana si nu e nici demontabila,eu vreau sa va prezint cabana demontabila a stuparului,care este utila,usoara pt.transport,usor de montat si demontat si aspectoasa deoarece in stuparit totul trebuie sa fie aspectos,vedeti spre exemplu un fagure ce aspect are nu e la voia intamplarii,deaceea eu consider ca in stuparit nimic nu trebuie sa fie facut la voia intamplarii.

hulpustinel

Milu 56 de ce nu ne prezinti modul de contructie cu dimensiunile am vazut ca sunt mai multi interesati printre care si eu .

milu56

Ok,o sa postez toate detaliile,acum sunt foarte ocupat,dar ce promit fac,asa cum am promis in limita posibilitatilor,dar cat e de mare tara cam putine cereri am.

hulpustinel


D006

la ce ai nevoie de mai multe cereri iti era destula una daca tot teai oferit.

milu56

Este o vorba batraneasca,lucru in graba nui de treaba,aveti un pic de rabdare si va fi bine.

milu56

CABANA APICOLOA DEMONTABILA
Schjte si desene. Pe blogul meu se poate marii
                        ----------------------------------

milu56

Va dau un videoclip,poate o sa se vada mai bine.