Video si foto apicultura

Creat de ionel07196555, Februarie 04, 2014, 07:20:11 PM

« precedentul - următorul »

ionel07196555

Acela e un experiment
Pentru noi de rind aproape imposibil.

ionel07196555

Sa testam anu acesta poate inlocuim apivirolu.

ionel07196555

As dori sa cumpar asa ceva cum arata in poza mai jos .
Daca se poate de capacitate mai mare si mai bine .

ionel07196555

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat  sau un LINK

bio

Scrie dedesubt pistol dozare dar nu se vede exact imaginea sa stiu ce cauti.

Daca cauti pistol sa dai sirop cu el cu ajutorul unei pompe de sirop.... am eu un pistol ca cel de la PECO cu intrare de 3/4 si ma scapi de el daca ai 60 de ron ca atit am dat pe el.

ionel07196555

Caut ceva sa dau pasta acea cum da CALMUS .
De citiva ani ma CHINUI cu spaclu si polonicu .
Ceva ca pistolu acela de se intinde siliconu .

mosunick

Citat din: ionel07196555 din Ianuarie 10, 2015, 07:26:21 PM
O idee numai: Exista niste "pungi" in forma de con cu gaura la capatul (varful) conului pe care le folosesc cofetarii... Cred ca ar merge. E acelasi principiu.
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

mosunick

O idee numai: Exista niste "pungi" in forma de con cu gaura la capatul (varful) conului pe care le folosesc cofetarii... Cred ca ar merge. E acelasi principiu.
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bio

Citat din: mosunick din Ianuarie 10, 2015, 07:29:26 PM
Sanatate!

"psoh" ii spune la punga-"dui" ii spune la virf--si gaseste tot la mine posh din silicon... dar numai sa il arat cum arata.

ionel07196555

Stiu punga dar nu se poate lucra cu ia
Trebue lasata si pe capacu alaturat se varsa

mosunick

Frate, mi se balbaie laptopu'. Asta nu e de bine...

ionel07196555

Azi 10 01 2015 am facut o mica verificare la stupi de poliuretan.
La toti cei verificati sint multumit cum a decurs iernarea pina acum
La cei care au avut mai mult sirop si puet pina tirziu se vede o lipsa majora de hrana .
Am la duba peste 100 de rame unele pina jos cu miere .
http://youtu.be/Rt4MnMS02kw

bio

Ioane !!!..nu cred ca este bine sa umblii in stupi la vremea asta. ..mai ales in maniera cum ai umblat tu astazi.

Eu nici macar nu ma duc la stupi ca sigur ma manica mina sa ma uit la vreo familie si cred ca mai mult as deranja decit sa fac bine.

dan sebastian

Foarte buna camera. Imagine clara, sonor excelent.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

ionel07196555

Citat din: bio din Ianuarie 10, 2015, 11:18:48 PM
Ioane !!!..nu cred ca este bine sa umblii in stupi la vremea asta. ..mai ales in maniera cum ai umblat tu astazi.

Nu am umblat decit in 4 si dupa cum se vede albina nu era in ghem.
Ai vazut cit de slabi sint ????
Cred ca nici in primi ani nu am avut stupi asa slabi.
Primu deschis , anu trecut la jumatea lui februarie era tot ca acum dar la pasti avea cat 1/3 pe el .
Pun aceasta depopulare si pe seama ridicari ramelor de puet sa ajut roi facuti tirziu.
Am vazut pe rame ca a ramas celule cu pastura ne consumate si miere nu mai are pe rame decit maxim pina pe 15 februarie