Cati ani traieste un stup cu albine

Creat de Laie, Decembrie 09, 2013, 10:44:52 AM

« precedentul - următorul »

Nicolaie Astafoaiei

Razi tu frumosule dar nui rasul tau  :qp:
Daca pusca copii petarde langa gradina unde ai stupi mai razi ?
Vezi ?
Afla ca ieu am avut grija sa nu se intample.
Straini nu pot ajunge aproape de stupii mei.
Vezi ?

istodorescu vasile

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 21, 2013, 09:22:33 PM
Asa credeti domnule Mosunick ca citesc manualul de 2 ori si inteleg putin?
Dam pariu noi 2 ca scriu mai bine ca alti incepatori cati ani traieste matca trintorul si albina fara sa copiez deloc ?
Stiu foarte bine cat traieste si puietul de matca trintor si albina decat ca nu cunosc cum deosebesc puietii intre ei ca ieu in toamna am vazut in stupi decat de albina.
eu cred ca mai curind poti ajunge un bun actor de comedie decit un stupar modest . ma uimesti . recunosc ca nu mi-a fost dat sa aud asemenea intrebari, desi am avut multi incepatori prin preajma .  =)) =)) =))

sorinma

Imi aduce aminte de cum faceam misto acum 15-20 de ani pe mirc....si nu era cu rautate doar din plictiseala  :lol:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: istodorescu vasile din Decembrie 21, 2013, 09:58:43 PM
Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 21, 2013, 09:22:33 PM
Asa credeti domnule Mosunick ca citesc manualul de 2 ori si inteleg putin?
Dam pariu noi 2 ca scriu mai bine ca alti incepatori cati ani traieste matca trintorul si albina fara sa copiez deloc ?
Stiu foarte bine cat traieste si puietul de matca trintor si albina decat ca nu cunosc cum deosebesc puietii intre ei ca ieu in toamna am vazut in stupi decat de albina.
eu cred ca mai curind poti ajunge un bun actor de comedie decit un stupar modest . ma uimesti . recunosc ca nu mi-a fost dat sa aud asemenea intrebari, desi am avut multi incepatori prin preajma .  =)) =)) =))
Da ?
Poate erau decat buni de gura si se dadeau mari.
Cati mai au albine acum ?
Ieu am !
:hippo:

Nicolaie Astafoaiei

Da da.
Vedeti dumneavoastra marti sau miercuri !

istodorescu vasile

da uite iti spun ca unul dintre incepatorii de care vorbeam acum exact 4 ani a plecat dupa mine in pastoral din pasiune fara a avea vreun stup . vazind-ul interesat i-am dat 2 roiuri, iar el fara sa imi ceara parerea , a mai cumparat 6 roiuri. acum are puse la iernat 85 de familii. a evoluat sub atenta supraveghere a mea, dar chiar ca nu avusese pina atunci tangente cu albinele , nu mi-a pus asemenea intrebari, care mie mi se par de gradinita.. eu zic sa te dai pe linga un stupar de acolo din zona , si dupa ce sti ceva teorie sa incerci sa pui in practica alaturi de el , lucrarile pe un intreg sezon apicol, si dupa ce vei sti cit de cit sa citesti intrebarile pe care le-ai pus acum .

Nicolaie Astafoaiei

85 de familii ?
Nu e mult ?
Poate lucra singur cu asa multi ?

istodorescu vasile

pai daca ti se par multi 85 atunci ala care are 5-6 sute ce face.

Nicolaie Astafoaiei

Nu are nimeni 5-6sute .
Ieu am citit ca domnul Marian Sima are cei mai multi dar nu are atatia.

istodorescu vasile

ba da te dezamagesc. in rimnicu sarat din ce stiu sint citiva cum ar fi dan puisoru, dragos gavrila, si tot din rimnic este un apicultor cu vreo 500 , am si eu in jur de 300 , si sint destui pe care nu stau sa ii enumar.

rusu marius mircea

=)) :hippo: :nudie: ))/ asa bine nu am ras de mult timp- eu cred caeste unul din administratori : sampanie:
marius

Aurelian A.

Eu cred ca administratorii sunt oameni seriosi...altcineva are chef de glume :beer:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: marius mircea din Decembrie 21, 2013, 11:29:42 PM
=)) :hippo: :nudie: ))/ asa bine nu am ras de mult timp- eu cred caeste unul din administratori : sampanie:
Domnule Marius am scris in prima zi ca nu sant administrator ieu decat lucrez in Pub si administrator ieste seful meu care are Pubul.
Nu ma supar ca va radeti dar imi pare rau ca asa de mult timp nu ati mai avut ocasia sa va radeti bine.
Fiti vesel ca viata e scurta si grea .

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: istodorescu vasile din Decembrie 21, 2013, 11:06:57 PM
ba da te dezamagesc. in rimnicu sarat din ce stiu sint citiva cum ar fi dan puisoru, dragos gavrila, si tot din rimnic este un apicultor cu vreo 500 , am si eu in jur de 300 , si sint destui pe care nu stau sa ii enumar.
Ieu stiu ca rimnicu sarat e mic si nu are cum sa incapa atitia stupi in iel.
Tatuca e din vrancea si am trait si ieu acolo demult.
Cred ca decat se lauda ca au sa se dea mari si sa iese in fata.