Cati ani traieste un stup cu albine

Creat de Laie, Decembrie 09, 2013, 10:44:52 AM

« precedentul - următorul »

Laie

Citat din: apivasmob din Decembrie 10, 2013, 07:37:29 PM
Nu gresesti asa esti tu.

Ai citit macar cateva pagini din manualul apicol ?
Am citit.
In concediu la sarbatori o sal citesc tot si inca odata.
O sa vedeti.
Nicolaie laie bucalaie

Laie

Citat din: cristian87 din Decembrie 10, 2013, 08:12:25 PM
rog moderatorii sa inchida topicul acesta la fel cum au facut si in alte ocazii cand situatia a luat-o pe aratura
ajunge circul
Dumneata o iei pe aratura.
Ce nai loc de mine ?
Aici e casa tuturora apicultorilor.
Nicolaie laie bucalaie

orbanstefan64

ii  casa tuturor apicultorilor dar nu si a papagalilor.
paaaaa.

istodorescu vasile

daca ati fi citit aveati raspunsuri la intrebarile hazlii pe care le-ati adresat, sau ati fost cu gindul in alta parte in timpul cititului. uite eu va dau un raspuns care sper sa va lamureasca in parte. ca multi din colegii de pe forum , eu m-am nascut cu albine in curte la tatal meu si am vreo 21 de ani de cind ma ocup , si citesc in permanenta, fiindca sint constient ca mereu am de invatat . nu este de ajuns sa treci peste citeva imagini dintr-o carte si sa ai pretentii sa sti apicultura . si inca ceva! nu incercati sa invatati apicultura de pe net  fiindca multe sint neconforme cu realitatea , la fel ca si ce recomanda profu ursu, niste aberatii.

apivasmob

Citat din: Laie din Decembrie 10, 2013, 08:16:02 PM
Citat din: apivasmob din Decembrie 10, 2013, 07:37:29 PM
Nu gresesti asa esti tu.

Ai citit macar cateva pagini din manualul apicol ?
Am citit.
In concediu la sarbatori o sal citesc tot si inca odata.
O sa vedeti.

Smechere intai cand intri intr-o comunitate te prezinti cine esti si cate clase sa stie ceilalti cu ce  :nebun: cominica.
Tu esti in CO continuuuuuuuuuuuuuuu.
Sanatate tuturor apicultorilor

PARINTELE

orbanstefan64

relutu

Ar trebui d-nu Romikele sa nu-i mai dea voie sa posteze,ca ne cam i-a la misto pe toti. :nono: :blah:

cristi ciuc

Dar ce-aveți cu omul că este simpatic!
Așa pățeam și eu cu tatăl meu... mă descurcam la mate, apoi am învățat cum este cu mutările în șah.
El avea serviciu la oraș și bătea pe mulți la șah (aproape pe toți!). După ce m-am încălzit cu ageamii de leatul meu (cls. a-VII-a)... l-am provocat, .... am apucat să fac vreo 5 mutări...MAT, ...am jucat a-II-a oară...MAT, a-III-a oară n-a mai fost. Mi-a spus să aprofundez.
El a trecut de mult în neființă, am mai evoluat și eu, dar niciodată nu l-am mai întrebat despre ȘAH, că în această materie a fost net superior.
Laie are o retorică hazlie... pune întrebări valoroase... ridică mingea la fileu și ..., în aceste condiții, primește răspunsuri adecvate :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Are un stil simpatic omul..., iar eu mai aștept o întrebare buuuuună :rotfl: :rotfl: :rotfl:.

jenica67

Fara suparare, eu totusi trebuie sa ii dau dreptate lui Dragos, pentru celebrul lui dicton.  =)) 
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

Nicolaie Astafoaiei

SPYKAL

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 12, 2013, 11:00:51 PM
Care dicton spuneti ?
Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii chiar abuzeaza de acest privilegiu! Te recunosti  cumva?!!!

tatar ady

Tare hazliu este baiatu acesta  =)) ,nu prea le are cu scrisul,grea romana ce sa mai zici, :qp: dar calculatorul stie sa-l foloseasca.
Eu zic ca se plictiseste rau.

Nicolaie Astafoaiei

Multumesc.
Nu am cum sa ma plictisesc ca sant la servici.
Avatar e cu un stup al dumneavoastra ?
Dece are rame asa mici ?

istodorescu vasile

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 13, 2013, 07:38:47 PM
Multumesc.
Nu am cum sa ma plictisesc ca sant la servici.
Avatar e cu un stup al dumneavoastra ?
Dece are rame asa mici ?
ramele sint mici pentru ca sint privite de sus .daca ar fi privite din lateral  le-ai vedea normale asa cum sint. la stpii ce ii detii sint mai mari?