Cati ani traieste un stup cu albine

Creat de Laie, Decembrie 09, 2013, 10:44:52 AM

« precedentul - următorul »

Nicolaie Astafoaiei

Da.
Ca aia pe care o tineti in mana dumneavoastra in avatar.

Nicolaie Astafoaiei

In manual scrie ca ramele trebuie schimbate dupa 3 ani.
Imi spuneti cand se schimba si de unde iau altele lafel ?

crisian-nicolae

pui fa la crescut schimbindu-le pe cele negre cu defecte si celule de trintori.

SPYKAL

Fratilor!!! Va mai bateți mult capul cu individul ăsta? Chiar nu vedeți penibilitatea situației?!!!! :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: Nu înțeleg ce caută pe acest forum. Nici...olae, nu te obosi să îmi răspunzi. Ne-ai obosit destul cu inepțiile tale. Lasă-neeeeee lasă-neeeee!!!!!!!!! :blah: :blah: :blah: Esti penibil!!!

istodorescu vasile

eu cred ca omul nu a avut tangente pina acum cu apicultura si nu avea idee ce inseamna acest lucru in afara faptului ca sint puse niste gize in lada. eu cred ca vrea sa invete ceva  , neavind nici cele mai elementare cunostinte in domeniu,pune niste intrebari atit de simple pe care cind le vede fiul meu de 11 ani se amuza . eu zic sa avem rabdare cu el , nu de alta dar mie chiar mi-e simpatic, si nu stiu cind o mai aparea vreunul  care sa ma faca sa rid de fiecare data cind vad ce scrie.

istodorescu vasile

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 13, 2013, 10:29:13 PM
Da.
Ca aia pe care o tineti in mana dumneavoastra in avatar.
acela ce tine rama in mina este fiul meu  in virsta de 11 ani. daca veti ajunge sa cunoasteti 50 la suta din apicultura ce o stie acest copil , veti putea sa ingrijiti stupii fara a mai pune intrebari de gradinita.

Nicolaie Astafoaiei

Voi ajunge .
Dar nu pot sa invat apicultura decat in 3 zile cat a invatat fiu dumneavoastra in 11 ani.
Citesc mult aici .

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: SPYKAL din Decembrie 14, 2013, 12:32:14 AM
Fratilor!!! Va mai bateți mult capul cu individul ăsta? Chiar nu vedeți penibilitatea situației?!!!! :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: Nu înțeleg ce caută pe acest forum. Nici...olae, nu te obosi să îmi răspunzi. Ne-ai obosit destul cu inepțiile tale. Lasă-neeeeee lasă-neeeee!!!!!!!!! :blah: :blah: :blah: Esti penibil!!!
Da da.
daca ieu sant penibil ai vrea sa fi ca mine?  :hippo: :hippo: :hippo:

POSTASUL

Citat din: Laie din Decembrie 09, 2013, 11:55:09 AM
Multumesc.
Va rog sa ma scusati.
Am inteles ca albinele se tot schimba cu altele.
Am citit in carte ca matca se schimba la 2 ani.

Daca nu e prolifica si nu face treaba buna....o schimbi  :wink:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

dodo79

:welcome: un stup traieste mult.daca iti iei de poliuretan ,traieste de il prinde si pe stranepotul tau.din pacate albinele vor avea de suferit daca nu iti aduci un stupar langa tine.
sanatate

mosunick

Citat din: Laie din Decembrie 10, 2013, 08:16:02 PM
Citat din: apivasmob din Decembrie 10, 2013, 07:37:29 PM
Nu gresesti asa esti tu.

Ai citit macar cateva pagini din manualul apicol ?
Am citit.
In concediu la sarbatori o sal citesc tot si inca odata.
O sa vedeti.

Esti hazliu... Da' rrau de tot...
Nu ma mir ca unii s-au enervat... Ai coborat nivelul discutiei despre apicultura atat de mult ca ai atins limita de suportabilitate a unora...
Oamenii sunt bine intentionati, dar pentru a primi un raspuns acceptabil trebuie sa ai si tu la randul tau un limbaj si un nivel de cunostinte si termeni de specialitate acceptabili... Altfel o sa ti se dea raspunsuri corecte, concrete, la obiect, complete, DAR DIN CARE NU VEI INTELEGE NIMIC PENTRU CA NOTIUNILE CU CARE SE LUCREAZA ITI SUNT STRAINE!!!
DON'T PUSH YOUR LUCK!!!!
Daca iti inchipui ca o sa poti citi in sarbatori tot ce e scris in manualul apicol, si inca de doua ori inseamna ca nu vei intelege mai nimic.
Eventual dupa ce citesti de vreo 3-4 ori o sa ai o idee teoretica, dar nimic mai mult.
Cat despre forumul asta, si link-urile la care te trimite, la cata informatie este postata, ti-ar trebui sa stai pe el 4 ani in fiecare zi cel putin 3-4 ore ca sa zici ca ai ajuns "la zi" cu el.
Nu cred ca are cineva ceva cu tine, dar colegii de forum au punctat corect in ce te priveste.
Asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi (Iau in calcul buna credinta in ce te priveste si nu mistocareala)
Bafta, ca ai nevoie... MUUULTA!!!!!!!
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

Nicolaie Astafoaiei

Da da.
La dansii le e frica ca ieu pot sa invat.
Daca in 10 ani am mai multi stupi decat ei si fac mai multa miere ce spun ei atunci ?
O sa ceara scuze ca au vorbit asa ?
Mai spun decat un lucru. Cand imi place un lucru atunci invat cum sal fac bine. :yes:

Nicolaie Astafoaiei

Asa credeti domnule Mosunick ca citesc manualul de 2 ori si inteleg putin?
Dam pariu noi 2 ca scriu mai bine ca alti incepatori cati ani traieste matca trintorul si albina fara sa copiez deloc ?
Stiu foarte bine cat traieste si puietul de matca trintor si albina decat ca nu cunosc cum deosebesc puietii intre ei ca ieu in toamna am vazut in stupi decat de albina.

vranceanul

=)) mare-i gradina!!!  =)), cand a sarit gardul s-a lovit la cap. iarta-ma dar esti de  :yahoo_cry:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!