saluT

Creat de Laie, Decembrie 07, 2013, 11:03:20 PM

« precedentul - următorul »

SPYKAL

Citat din: fiug1970 din Decembrie 08, 2013, 07:37:19 PM
Citat din: SPYKAL din Decembrie 08, 2013, 07:25:46 PM
Citat din: vranceanul din Decembrie 08, 2013, 06:48:58 PM
Va salut pe toti, SPYKAL lasa-l usor, se pare a fi un viitor Olaru  :yahoo_cry:
Tot ce se poate,dar daca exista o sansa de a salva pe cineva de la o "tepuiala" consider acest fapt ca este de buna credinta. Nu stiu daca l-ati vazut pe Ursu astazi la Viata satului. Dezastru cand a deschis o ladoaica. 5 in 1 =)) =)) =)). Linkul este postat astazi  de colegul orbanstefan in topicul "stupul profesorului Ursu"
de acord cu tine,tizule:cand vezi ca cineva se scalda_n ignoranta,e ceva omenesc sa incerci sa_l scoti,sa_l ajuti,dar daca vezi ca_i si place in balta lui?????
cel mai bine e sa_l lasi in balta lui,sau si mai bine sa_l scufunzi tu cu mana ta:unu mai putin in lume!!
avea trei rame si o mana de albine si l_e lipsea turta?si cu polen?intreba dl orban:cand o avea puiet ce le da?pai raspunsul e simplu:le pune diploma de inventator deasupra sa aibe ocupatie albinele!sau daca e mai groasa/diploma/poate sparge cuibul cu ea si o baga in mijloc ca sa aibe motiv de CCD :rotfl:

\ =D> =D> =D>  =)) =)) =)) =)) Ai perfecta dreptate. Nu poti sa-i bagi cuiva norocul in c..... cu sila cand el face pârț și îl dă afară...... =)) =)) =)) =))

PARINTELE

APICULTURA ARE UN INCEPUT!!!...FINALUL il alegi tu.
Citat din: SPYKAL din Decembrie 08, 2013, 06:11:51 PM
Citat din: O`Laie link=topic=687 ))/ ))/ ))/2.msg162625#msg162625 date=1386517967
Citat din: fiug1970 din Decembrie 08, 2013, 05:31:19 PM
o/laie,in apicultura nu termini niciodata de invatat.O carte fara final,este o carte pe care o citesti incontinuu,nu se termina,asa/i apicultura.Toti marii apicultori invata,inclusiv mentorul tau prof.Ursu,invata.Poate nu arata,dar sigur invata.Macar noaptea sub plapuma...
Domnul Ursu nu ieste profesorul meu :bzz:
decat ca am vazut ca are lazi frumoase si noi si daca ieste profesor de biologie inseamna ca cunoaste multa apicultura nu ?
Dansul este seful apicultorilor la ACA pe tara si vorbeste la televizor.
))/ ))/ ))/ Ma repet.......ESTE PROFESOR DE PROSTIE NU DE BIOLOGIE SI......SEFUL FRAIERILOR CARE CRED IN TAMPENIILE PE CARE LE DEBITEAZA IN MATERIE DE APICULTURA :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp:   :qp: :qp: :qp:
P.s. Completeaza la avatar datele personale pt a sti si noi cu cine stam de vorba,,
Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:06:30 PM
Am manual apicultorului si am citit destul din carte dar nu scrie nimica cum sa faci cu albinele
Scrie multa biologie dar de biologie mai bine ma uit la domnul profesor de Biologie Ursu ca dansul a descoperit stupul BIo si e mai bine decat in carte.

O`Laie, pune mana si citeste cat poti de mult
Citat din: SPYKAL din Decembrie 08, 2013, 05:21:56 PM
Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:09:23 PM
Fiug1970 eu nu am facut armata si cartea mea are si final ca nu este rupta. Am cumparato noua.
ASCULTĂ, PRIVEŞTE ŞI TACI!!!...

Ascultă, să-nveţi să vorbeşti,
Priveşte, să-nveţi să clădeşti,
Şi taci, să-nţelegi ce să faci...
Ascultă, priveşte şi taci! (Ion Minulescu)

Este foarte grav!!! Cartea pe care zici ca ai cumparat-o are si.....FINAL. Nu ai inteles nimic din ceea ce a scris fiug70. Domnule oooooooo' laieeeeeee... :rotfl: :rotfl: :rotfl: APICULTURA ARE UN INCEPUT!!!...FINALUL il alegi tu. daca vrei!!!   Oricum raman la parerea mea. Lasa prostiile si pune mana pe carte inainte de a te apuca de APICULTURA, daca asta vrei sa faci. Eu am citit timp de 2 ani acest forum inainte de a lua hotararea sa achizitionez un nr de 2 familii de albine cu toate ca in copilarie bunicul meu ma gonea din stupina pt ca ii..."fugaream" albinele. Asta inseamna, d.p.m.d.v ca.....cel putin ..genetic am oareşce....inclinaţii apicole. Nu toate muştele fac miere stimate domn mai ales ca..... vrei sa o vinzi mierea si in strainatate :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D :D :D :D :hi: :hi: :hi:

SPYKAL

Citat din: dodo79 din Decembrie 08, 2013, 07:46:34 PM
Citat din: vranceanul din Decembrie 08, 2013, 06:48:58 PM
Va salut pe toti, SPYKAL lasa-l usor, se pare a fi un viitor Olaru  :yahoo_cry:
daca e Olaru nu e mare prblema.sa nu fie Rotaru(eduard) ca atunci chiar e destept d-nul Ursu.un  Dan Diaconescu al apiculturii :)
Dodo, este o vorba.....IN LUMEA ASTA RAU FACUTA RAHATII PUT IN LOC SA F......... Scuzati  limbajul !!! :D :D :D :D

Laie

Cine este donmul Olaru si domnul Rotaru ?
Nicolaie laie bucalaie

Laie

Domnul Parintele ieu citesc din manual si din forum.
Am vazut ca nu trebuie sa iau stupi de la domnul Ursu ca nu e soi bun si nici lada nu e bine facuta si nu stau albinele bine in dansa.
Ieu am decat doua lazi goale dar pentru primavara nu vreau mai multe.
A intrebat sefu meu care lazi imi plac mai mult si eu am spus ca am vazut aici lazi facute de domnul Batranul dar costa mult si ieste mai mici ca a noastre.
Nicolaie laie bucalaie

petru.atudorei

Dl. O'laie, daca cartea dvs de apicultura are sfarsit, eu va recomand sa ii rupeti coperta de la sfarsit:)).
din punctul meu de vedere, te-ai apucat de apicultura cam devreme, si daca nu grabesti procesul de invatare s-ar putea sa te lasi la fel de repede.
Incearca sa pui in practica ceea ce citesti prin carti si dupa aceea sigur nu mai vii pe forum sa zici ca in acele carti nu zice cum se ingrijesc albinele.

Cu stima!

PS: Un apicultor de la mine s-a laudat ca face vaccin la albine, cei in nestiinta de cauza au ramas uimiti si au intrebat cum. Raspuns: Pai stramtorez urdinisul atat cat sa iasa doar o albina si cand iese o prind de aripa sii o intep.

Laie

Domnule Petru ieu am zis decat ca pana unde am citit in carte nu scrie cum se ingrijesc dar citesc in dansa mai departe acusica.

Si un apicultor din satul unde sant stupii a spus ca ar trebiu sa insemnam albinele,
Daca stramtores urdinisul atat cat sa iasa decat o albina si cand iese o prind de aripa sii o fac cu carioca verde este destul ?
Nicolaie laie bucalaie

petru.atudorei

:hippo: :hippo: :hippo: :hippo: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

Asta a fost buna, dar va iert.

PS=ul meu a fost o gluma, dar dvs ati luat-o de buna. singura care se marcheaza e matca. si se marcheaza cu o culoare care difera de la an la an. de ce se face asta? pentru a sti din ce an e matca respectiva si cat e de batrana.

Laie

Atuncea cand iese matca pe urdinis pot sa o prind si sa o marchiez pe aripa?
Daca o aflu gata marcata mai marchiez odata ?
Cu ce culoare e bine verde ?
Nicolaie laie bucalaie

prisecarul

O... cum vrei sa te numesti, esti penibil!
profiti de buna-credinta a acestori minunati apicultori, pentru ati bate joc de ei!
rusine!
esti un neica nimeni venit de pretutindeni pentru a face valuri pe acest site!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Vyktor

Dai cu ce culoare vrei  , in cazul de fata nu are nicio importanta. Eu zic ca ar fi bine sa o vopsesti toata ca sa o vezi mai bine. Ai grija ca trebuie sa te trezesti foarte de dimineata pentru ca matca este prima care pleaca la cules ....de .....si sa nu o ratezi :nebun: :nebun: :nebun: :nebun: :nebun:

sandupop

Citat din: O`Laie din Decembrie 09, 2013, 12:47:32 PM
Atuncea cand iese matca pe urdinis pot sa o prind si sa o marchiez pe aripa?
Daca o aflu gata marcata mai marchiez odata ?
Cu ce culoare e bine verde ?
Cel mai bine este sa mergi la veterinarul de la voi, si sa ceri crotalii pentru matci (vezi ca se dau gratuit) ,....cand iese matca afara o prinzi de aripa si ii legi de picior tablita..... e mai simplu decat cu vopsea.... =)) =))
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

Szaby

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) da matca iasa prima   =)) =)) =)) si trantorii depun ponta  =)) =)) =))

Vyktor

Citat din: Szaby din Decembrie 09, 2013, 01:48:09 PM
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) da matca iasa prima   =)) =)) =)) si trantorii depun ponta  =)) =)) =))

Depune "o laie" ))/ ))/

Szaby

O Laie    uitate la Ursu ca te invata el stuparit cu lazi de 100 de kile sa vezi ce usoare is la pastorala  =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))