saluT

Creat de Laie, Decembrie 07, 2013, 11:03:20 PM

« precedentul - următorul »

cristian87

pretenilor nu va inflamati prea repede
eu sunt ferm convins ca tipul asta nu e chiar asa naiv precum vrea sa para- din contra e vulpe batrana
Ceva gen johny-it de pe forumul vechi
voi radeti de el si el rade de voi
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

gaby

daca vrei sa te faci apicultor si sa ai si prieteni apicultori ar fi bine sa citesti itai o caret de apicultura din scoarta in scoarta si apoi sa pui intrebari
                      succes

Laie

Citat din: cristian87 din Decembrie 09, 2013, 05:30:58 PM
pretenilor nu va inflamati prea repede
eu sunt ferm convins ca tipul asta nu e chiar asa naiv precum vrea sa para- din contra e vulpe batrana
Ceva gen johny-it de pe forumul vechi
voi radeti de el si el rade de voi
Domnule Cristian imi pare rau ca sant naiv si lumea se rade dar credet ca nu invat ?
Cine este johny-it de pe forumul vechi ?
A facut ceva rau ? 
Nicolaie laie bucalaie

Bătrânul

La noi o laie se spune mai frumos la " O PULA "  Alegeti un alt nume si eu rezolv cu adminul sa ti- faca .  =D> Bine?

Laie

Valeu.
Apai draga domnule Batranul trebuieste spus ca dumneata ai imbatranit dejiaba. :nebun:
Nicolaie laie bucalaie

petru.atudorei

laie f. Mold. 1. ceată, în special de țigani nomazi; 2. ceată de vagabonzi: laie de cerșetori GHICA. [Pol. LAĬA].

tassevasi

E prima  data cind  rid  cu lacrimi  citind  pagina  lui  Laica .
     Bravo Laica , daca o ti tot  asa e bine . :)

MariusApicultura

Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:06:30 PM
Am manual apicultorului si am citit destul din carte dar nu scrie nimica cum sa faci cu albinele
Scrie multa biologie dar de biologie mai bine ma uit la domnul profesor de Biologie Ursu ca dansul a descoperit stupul BIo si e mai bine decat in carte.

Chiar daca  e critica..dar ...... "scrie multa biologie"...mai bine sa iti spuna cineva ca sa iti dai seama ca scri gresit, decat sa continui in prostie. Eu de obicei ma uit pe previzualizare..poate din graba am mai "mancat" din litere sau cuvinte daca  sunt "nemancat"  =))....dar nici chiar asa, e praf tot citatul. Eu zic sa studiati intai Lb Romana si dupa Apicultura. Poti sa te superi pe mine, dar asta e adevarul.. :sad: :hi:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

Laie

Nicolaie laie bucalaie

Szaby

omu asta  ori se face de prost ori ne face pe noi prosti ! ))/ ))/

tassevasi

Citat din: O`Laie din Decembrie 09, 2013, 07:01:13 PM
Cine ieste Laica ?

Cine crezi tu ?
  In loc  sa-ti spun  o-laie , ti-am spus  Laica .
    Bravo, tin-o  tot  asa .

Laie

Citat din: Szaby din Decembrie 09, 2013, 07:06:08 PM
omu asta  ori se face de prost ori ne face pe noi prosti ! ))/ ))/
da da
bine bine
Ieu nu fac pe nimeni prost
Nicolaie laie bucalaie

Szaby

Domnu vasi mai bine taiati L u si zicetii oaie ca vad ca nici numele nu i stie  :offtopic: :nebun:

Laie

Nicolaie laie bucalaie

Aurelian A.

Cred ca ar fi mai bine sa il lasam in pace pe om...e clar ca face misto.... :blah: :blah:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga