saluT

Creat de Laie, Decembrie 07, 2013, 11:03:20 PM

« precedentul - următorul »

Laie

Citat din: SPYKAL din Decembrie 08, 2013, 04:42:54 PM
Citat din: fiug1970 din Decembrie 08, 2013, 04:39:21 PM
,pune mana pe MANUALUL APICULTORULUI,oricare editie si studiaza.l temeinic de la A la Z cat este anotimp mort dpdv apicol
Tocmai de aceea l-am intrebat daca are vreo legatura cu apicultura.
P.S. Buna seara Florine!!!
Sunt in legatura cu apicultura pe forum si vreau sa fiu apicultor
Cei doi stupi sunt a dumneavoastra ? Decat doi aveti ? Nu se inmultesc ?
Nicolaie laie bucalaie

orbanstefan64

laie  bucalaie, belfast, romtelecom ,timisoara  :lol:

fiug1970

Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:09:23 PM
Fiug1970 eu nu am facut armata si cartea mea are si final ca nu este rupta. Am cumparato noua.
A dumneavoasta ce editie este ?
E foarte  veche,din vremea lu- Ceasca,dar nu conteaza asta./ferice de cei saraci cu duhul.a lor va fi imparatia cerurilor/
invata,citeste,priveste,compara si aplica doar ceea ce ti se potriveste.

SPYKAL

Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:09:23 PM
Fiug1970 eu nu am facut armata si cartea mea are si final ca nu este rupta. Am cumparato noua.
ASCULTĂ, PRIVEŞTE ŞI TACI!!!...

Ascultă, să-nveţi să vorbeşti,
Priveşte, să-nveţi să clădeşti,
Şi taci, să-nţelegi ce să faci...
Ascultă, priveşte şi taci! (Ion Minulescu)

Este foarte grav!!! Cartea pe care zici ca ai cumparat-o are si.....FINAL. Nu ai inteles nimic din ceea ce a scris fiug70. Domnule oooooooo' laieeeeeee... :rotfl: :rotfl: :rotfl: APICULTURA ARE UN INCEPUT!!!...FINALUL il alegi tu. daca vrei!!!   Oricum raman la parerea mea. Lasa prostiile si pune mana pe carte inainte de a te apuca de APICULTURA, daca asta vrei sa faci. Eu am citit timp de 2 ani acest forum inainte de a lua hotararea sa achizitionez un nr de 2 familii de albine cu toate ca in copilarie bunicul meu ma gonea din stupina pt ca ii..."fugaream" albinele. Asta inseamna, d.p.m.d.v ca.....cel putin ..genetic am oareşce....inclinaţii apicole. Nu toate muştele fac miere stimate domn mai ales ca..... vrei sa o vinzi mierea si in strainatate :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D :D :D :D :hi: :hi: :hi:

fiug1970

o/laie,in apicultura nu termini niciodata de invatat.O carte fara final,este o carte pe care o citesti incontinuu,nu se termina,asa/i apicultura.Toti marii apicultori invata,inclusiv mentorul tau prof.Ursu,invata.Poate nu arata,dar sigur invata.Macar noaptea sub plapuma...

SPYKAL

D-le Ooooooooo laieeeeeee....vin in ajutorul dvs cu un link care vă va fi de un "real" folos în activitatea dvs de viitor "apicultor". Începutul suna bine... =)) =)) =)) Acesta este linkul..... http://proful-online.blogspot.ro/    Multe....."succesuri" si tone de "miere" (facute din....Apiluk) va doresc sa aveti!!! =)) =)) =))

Laie

Domnule Spykal va rog sa ma scusati. Nu am vrut sa va supar decat ca in manual am vazut ca stupii se inmultesc prin divizare si intrebam daca asa este. Cel in lada inalta nu se poate divisa si faceti 3 ?
Va rog sa ma scusati,
Nicolaie laie bucalaie

Laie

Citat din: fiug1970 din Decembrie 08, 2013, 05:31:19 PM
o/laie,in apicultura nu termini niciodata de invatat.O carte fara final,este o carte pe care o citesti incontinuu,nu se termina,asa/i apicultura.Toti marii apicultori invata,inclusiv mentorul tau prof.Ursu,invata.Poate nu arata,dar sigur invata.Macar noaptea sub plapuma...
Domnul Ursu nu ieste profesorul meu :bzz:
decat ca am vazut ca are lazi frumoase si noi si daca ieste profesor de biologie inseamna ca cunoaste multa apicultura nu ?
Dansul este seful apicultorilor la ACA pe tara si vorbeste la televizor.
Nicolaie laie bucalaie

fiug1970

Citat din: O`Laie din Decembrie 08, 2013, 05:52:47 PM
decat ca am vazut ca are lazi frumoase si noi si daca ieste profesor de biologie inseamna ca cunoaste multa apicultura nu ?
http://apiardeal.ro/forum-discutii/index.php?action=dlattach;topic=3320.0;attach=120110;image

SPYKAL

Citat din: O`Laie link=topic=687 ))/ ))/ ))/2.msg162625#msg162625 date=1386517967
))/ ))/ ))/ Ma repet.......ESTE PROFESOR DE PROSTIE NU DE BIOLOGIE SI......SEFUL FRAIERILOR CARE CRED IN TAMPENIILE PE CARE LE DEBITEAZA IN MATERIE DE APICULTURA :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp: :qp:   :qp: :qp: :qp:
P.s. Completeaza la avatar datele personale pt a sti si noi cu cine stam de vorba,,

vranceanul

Va salut pe toti, SPYKAL lasa-l usor, se pare a fi un viitor Olaru  :yahoo_cry:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

SPYKAL

Citat din: vranceanul din Decembrie 08, 2013, 06:48:58 PM
Tot ce se poate,dar daca exista o sansa de a salva pe cineva de la o "tepuiala" consider acest fapt ca este de buna credinta. Nu stiu daca l-ati vazut pe Ursu astazi la Viata satului. Dezastru cand a deschis o ladoaica. 5 in 1 =)) =)) =)). Linkul este postat astazi  de colegul orbanstefan in topicul "stupul profesorului Ursu"

vranceanul

Am vazut, si e mare pacat ca tinerii (incepatorii) iau de buna ladoaia si sfaturile profului. Este o mare pierdere de timp, bani, nervi, sanatate ..... ca sa se poata lucra cu "mincinoasa" tehnologie. Esec garantat.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

fiug1970

Citat din: SPYKAL din Decembrie 08, 2013, 07:25:46 PM
Tot ce se poate,dar daca exista o sansa de a salva pe cineva de la o "tepuiala" consider acest fapt ca este de buna credinta. Nu stiu daca l-ati vazut pe Ursu astazi la Viata satului. Dezastru cand a deschis o ladoaica. 5 in 1 =)) =)) =)). Linkul este postat astazi  de colegul orbanstefan in topicul "stupul profesorului Ursu"
de acord cu tine,tizule:cand vezi ca cineva se scalda_n ignoranta,e ceva omenesc sa incerci sa_l scoti,sa_l ajuti,dar daca vezi ca_i si place in balta lui?????
cel mai bine e sa_l lasi in balta lui,sau si mai bine sa_l scufunzi tu cu mana ta:unu mai putin in lume!!
avea trei rame si o mana de albine si l_e lipsea turta?si cu polen?intreba dl orban:cand o avea puiet ce le da?pai raspunsul e simplu:le pune diploma de inventator deasupra sa aibe ocupatie albinele!sau daca e mai groasa/diploma/poate sparge cuibul cu ea si o baga in mijloc ca sa aibe motiv de CCD :rotfl:

dodo79

daca e Olaru nu e mare prblema.sa nu fie Rotaru(eduard) ca atunci chiar e destept d-nul Ursu.un  Dan Diaconescu al apiculturii :)