Fan Club DAN MARGARIT !

Creat de Bătrânul, Octombrie 24, 2013, 09:23:38 AM

« precedentul - următorul »

cornelioandanciu

Citat din: Alutus din Noiembrie 25, 2013, 09:43:14 AM
Citat din: cristi_vidican din Noiembrie 24, 2013, 09:04:40 PM
Dan Mărgărit a închis canalul său pe youtube.
Trăiască Fan Clubul.
Am reușit și noi ceva cu forumurile acestea!
Brava natiune. Inca o data se confirma superioritatea morii cu facaie fata de turbina Pelton.
Hai, dom'le,ca nu-i chiar asa,nu stim exact de ce s-a retras!
Va salut.

marian sima

Cristinel Vidican e un pic c-am instigator.
Am mai spus la asta se pricepe el sa manevreze masele ,de ce nu intelegeti ca asta e vocatia lui.
1.Sa vina cu dovada ca acel canal sa inchis datorita la cea ce el spune.
2.Acum ce e de suparat daca unii au anumite indoieli,chiar Dan preciza ca nu se supara.
3.Uitandute la filmuletele documentare despre turbina Pelton nu realizai nici moara cu facaie.
4.Sa discutat numai la subiect apicol ,nu vad de ce cineva sa se supere cand un subiect apicol se dezbate.

Cineva spunea''Din bataia laptelui iese untul''.
Daca subiectele nu se dezbateau multi nu intelegeau anumite chestii.

Am  mai spus schema Canadiana functioneaza deja in Romania la aceiasi parametri ca in Canada,adica nu cea ce se vede in anumite filmulete de incepatori.

Kamy poate afla mai multe despre cea ce zic datorita faptului ca se poate ca sa avem cunostinte comune.

D006

Citat din: marian sima din Noiembrie 25, 2013, 09:02:36 AM
Va spuneam nu demult de cineva din Romania care a avut in primavara la salcam 11 kg de miere la zi pe stup.
Omul practica aceasi tehnologie decat ca are MER,matci nemtesti recolta o extrage acasa intocmai ca si Canadieni.
Dragos  :) ce a prezentat Dan a fost realitate insa cu mici scapari pentru ca sa nu se bungheasca tehnologia,prietenul tau din Canada are sa-ti confirme.

Cu ce incarca romanul respectiv stupii in camion ? 11 kg nu a fost pe stup ci pe cantar  :wink2: , asemenea cantare au avut si  altii anul trecut pe tehnologie clasica . Nimic neobisnuit.

marian sima

Asa cum ia incarcat si Canadieni care au avut recolte similare cu Dan.
Am spus Kamy poate afla mai multe si poate sa spuna cum si ce.

D006

Eu stiu doi romani si mai smecheri au niste scule de incarcat mai interesante decat ale canadienilor. Credeam ca vorbim de aceiasi persoana.

marian sima

Instigatorul Vidican intrun meil adresat mie i-mi spunea ca tehnologia aplicabila pe stupi tip ME nu e pentru toata lumea.
Acum este profund indignat ca Dan a sters contul insa nu era la fel de indignat cand i-mi spunea ca el cu Alt stupar si cu inca catva discuta chestii care nu trebuiesc impartasite altora.

Ceva din ce el a spus ca ;NU E DE ARATAT MULTIMI.desi tine la aceasta foarte mult.

marian sima

Asa ca chestia sa vorbim despre un subiect de apicultura dar totul sa ramana secret nu e noua.

Florin D.

Interesant!
Cum se numeste cartea si unde o putem gasi?

stefan1

Citat din: marian sima din Noiembrie 25, 2013, 09:02:36 AM
Nimico,pai atunci Canadienilor care nu au urdinis superior la stupi trebuiau sa le moara albinele pe timp de iarna. :nod:
Cristi contul a fost sters probabil ca alti Canadieni sa nu sesizeze schema de lucru.

Acum pe bune ma bucur ca un Roman are performante mai mari decat apicultori locali care practica stationarul si ii egaleaza la cantitatea de miere /stup pe cei care fac pastoral desi acestia din urma prin pastoral au rapita inflorita in mai multe etape decat Dan.

Cea ce sa vazut in filmulete e aplicabil si in Romania ,ganditiva ce face o familie de albina iesita pe doua corpuri din iarna ,cat se dezvolta pana la salcam si ce culesuri trebuie sa aiba.

Va spuneam nu demult de cineva din Romania care a avut in primavara la salcam 11 kg de miere la zi pe stup.
Omul practica aceasi tehnologie decat ca are MER,matci nemtesti recolta o extrage acasa intocmai ca si Canadieni.
Dragos  :) ce a prezentat Dan a fost realitate insa cu mici scapari pentru ca sa nu se bungheasca tehnologia,prietenul tau din Canada are sa-ti confirme.
Oameni buni cine a avut ochi de vazut a vazut cine nu ,putea sa revada filmele si de 11 mii de ori ca tot nu intelegea mare lucru.
Traim intr-o lume in miscare in care tehnologia face diferenta dintre profitabil si neprofitabil ,tehnologia se fura si se modernizeaza  .

Nu stiu daca este un mesaj sincer sau de complezenta. Daca aceasta pozitie o aveai de la inceput, iti garantez ca DM pastra dialogul cu forumistii si ne mai arata din activitatea lui acolo.
  Eu ii multumesc lui Dan pentru bunele intentii de a ne arata cum face el apicultura acolo si imi cer scuze fata de el daca am gresit sau am spus neadevaruri in postarile mele. Sunt sigur ca va face si mai departe performanta si ca va ramane si pe mai departe acelasi om corect si cu bun simt.   :thanks:    :thanks:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Mariane nu are rost sa te superi pe Cristi Vidican deoarece are si el dreptate . O informatie valoroasa daca nu este transmisa cum trebuie si receptorul nu este pe aceiasi frecventa rezultatul va fi chiar invers . In loc de bine culegi rau.
  Totusi Cristi greseste voit sau nu cand arunca pastila ca DM si-a sters contul de youtube vezi Doamne din cauza mea .  Hai sa fim seriosi , ce are sula cu prefectura !  am mai spus cine are sange in instalatie coboara aici in arena leiilor, cine nu sa fie sanator.
  Si acum sa revenim Mariane la oile noastre . DM a inchis contul  la sugestia lui Wendell care exact pe principiul transmiterii informatii distorsionate ,a considerat ca respectivele clipuri chiar daca in sine sunt bune pot avea un efect pervers.

PS. mare magarie tipic romaneasca ca eu sa fiu acuzat ca un stupar se retrage dupa Youtube din cauza mea . Daca prostia ar durea...

NiKoN

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 25, 2013, 06:39:41 PM
PS. mare magarie tipic romaneasca ca eu sa fiu acuzat ca un stupar se retrage dupa Youtube din cauza mea . Daca prostia ar durea...

Ti-ai prescrie singur medicamentele?
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

D006

parca se aud niste urlete dinspre Pascani...  sau sunt din ... Bacau ...

marian sima

Nu stiu cum se numeste cartea poate ca ,Cristi va specifica numele carti.
I-mi adc aminte de un apicultor incepator pe care-l chema Cristi Vidican  era avid de cunostinte apicole ,i-mi aduc aminte cum o data era revoltat ca nu mai postez undeva ,omul cu timpul a capatat cunostinte dar acum de ce sa discute cu toata lumea de aceste cunostinte cand aceste chestii se pot discuta doar intr-un grup restrans.
Baiul este ca are si un topic unde se discuta chestii marunte pe aceasta tema.

Stefan nu aveam cum sa am aceasta pozitie de la inceput atata timp cat unele chestii erau necunoscute,filmele lui Dan sant ca tablourile lui Da Vinci ,pentru marea majoritate ele sant o capodopera de arta pentru altii sant coduri apicole ,depinde unde si cum privesti.

Mesajul meu nu a fost de complezenta ci unul sincer.

NiKoN

Sari peste medicul de familie si mergi direct la transplant de bunsimt! Ai putea da la schimb ceva tupeu/grandomanie/onestitate de la matci ca sa prinda si pinguinii aripi, poate astfel mai cresc in ochii tai.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Florin D.

Citat din: marian sima din Noiembrie 25, 2013, 06:59:51 PM
Nu stiu cum se numeste cartea poate ca ,Cristi va specifica numele carti.
Pai ati postat pagini scanate din carte. Sau nu e pentru marele public?!
Puteti spune ca nu e disponibila pentru fraieri/pinguini/pelicani/etc. si o sa inteleg asta.