stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Si

fiug1970

dodo,esti in tara?iti trimesesem un Pm dar ori n.a ajuns,ori esti ocupat.....

dodo79

Ti-am raspuns.iti mai trimit unul :)

fiug1970

bio

dodo79

dodo79

dodo79

Sa ne usuram munca la insarmat

yulian

Salut Dodo,
Cum merge insarmatul cu jucaria?? E ok? Am vazut ca avea cineva pe net la 80 lei (parca) si m-ar tenta...
Mersi!

bio

... ajuta foarte mult o astfel de jucarie...

..cred ca merge cu 30-40 % mai repede la insirmat

dodo79

Citat din: bio din Februarie 20, 2015, 10:05:07 PM
... ajuta foarte mult o astfel de jucarie...

..cred ca merge cu 30-40 % mai repede la insirmat
si la intins sarma, foarte bine si usor

mosunick

100 %. Face toti banii. E mult mai usor sa insarmezi. Folosesc si eu un astfel de sistem. Merge mult mai rapid si nu te chinui. Daca mai si folosesti sarma de inox, asa poti de bine sa intinzi sarma ca poti cantra ca la chitara/mandolina la ea. :bravo:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

dodo79

primul filmulet de la mine
Astept critici,jignirile sa fie facute pe alte topice,nonapicole  :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=JjCoFME99Sw

Eugen B

Vreau sa spun si eu 2 lucruri daca nu te superi, din cate am observat in majoritatea aveai miere, dar la ultimul stup deschis care a fost si cel mai tare dintre ei nu prea mai aveai miere, poate daca tragi diafragma si mai bagi acolo o rama cu ceva miere nu ar fi rau.
Si tot la ultimul stup ramele din cuib care le-ai scos aveau cam multe celule de trantori, mai ales rama care o ti mai mult la vedere pe care spui ca e si regina.

dodo79

la urmatoarea interventie vor mai avea o rama cu miere in cuib si daca lasa vremea si una dupa diafragma.
Rama aceea cu matca,intradevar are pe portiunea de jos o fasie de celule de trantori.
din lipsa de rame trebuia sa ramana in cuib.din 20 de rame avute in primavara de la 2 stupi trebuia sa gestionez in asa fel incat sa iernernez cei 8 roi.
multumesc de sfat Eugen B.va fi aplicat la prima interventie.
la al 3-lea stup am mai scos 2 rame dupa fimare ptr ca era prea liber ;)