Albinutza

Creat de albinutza, Iulie 26, 2013, 10:51:19 AM

« precedentul - următorul »

albinutza

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :hippo: :hippo: :hippo: :hippo:
Azi s-a hotărât,  sâmbătă suntem prezenti la Sighișoara :yes: :yes: :yes: :nudie: :nudie:. Am niste parinti cool,  cu tata am hotarat sa o ducem si pe mama la Targ, sa dormim la Sighișoara si duminica sa ma ducă mama la Brașov la meci. :yes: :yes: si sa ne intoarcem dupa tata. Nici nu pot sa scriu de emotie. De abia astept ziua de sâmbătă. Tata a zis ca plecam pe la 6 dimineata sa ajungem pe la 9 - 9, 30. Sa avem timp sa vizitam târgul si sa cunoastem cat mai mulții apicultori. Vai ce emotii am de pe acum.Ne vedem la Sighisoara. :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :yes: :yes:
Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.

sandupop

Deja te-ai lăudat. ?. Trebuia sa fie o surpriza.Vai, Vai, vai....
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

stefan1

Citat din: albinutza din Octombrie 24, 2013, 03:17:25 PM
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :hippo: :hippo: :hippo: :hippo:
Azi s-a hotărât,  sâmbătă suntem prezenti la Sighișoara :yes: :yes: :yes: :nudie: :nudie:. Am niste parinti cool,  cu tata am hotarat sa o ducem si pe mama la Targ, sa dormim la Sighișoara si duminica sa ma ducă mama la Brașov la meci. :yes: :yes: si sa ne intoarcem dupa tata. Nici nu pot sa scriu de emotie. De abia astept ziua de sâmbătă. Tata a zis ca plecam pe la 6 dimineata sa ajungem pe la 9 - 9, 30. Sa avem timp sa vizitam târgul si sa cunoastem cat mai mulții apicultori. Vai ce emotii am de pe acum.Ne vedem la Sighisoara. :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :yes: :yes:

Esti o dulceata de fata!!!   =D>  :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pharaonu75

Citat din: sandupop din Octombrie 24, 2013, 03:39:08 PM
Deja te-ai lăudat. ?. Trebuia sa fie o surpriza.Vai, Vai, vai....

Ce vrei, Sandule! Ti-am spus ca are mult entuziasm! (de parca nu ai fi stiut :wink2: )

Te asteptam la targ, Albinutza! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

sandupop

Nu o mai scoti la capat cu fata asta.... :nono:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

albinutza

Nu am scris nimic dupa ce am fost la Targ la Sighișoara,  pentru ca nu am avut timp, am mult de invatat ca dam teste in fiecare zi aproape. Nici nu imi vine sa cred ca am fost la Sighișoara,  am ramas fara cuvinte, nici nu stiu cum sa povestesc, am ajuns dimineața la Sighișoara,  era ceata, nu prea am vazut nimic, in plus imi era foate frig, pe masina am dormit putin, am plecat de la Toplita pe la 6, 30, in targ deja era multa lume si multe standuri, am facut cu parintii mei un tur al târgului si ne-am oprit la standul lui Uve, unde i-am cunoscut pe Pharaonu 75 ,pe Romikele si pe Orban Stefan, (pe care ii pup  cu acesta ocazie). Dupa ce s-a ridicat ceata, targul si-a aratat adevarata splendoare, a fost o zi foarte calda. pe la prânz,  tata a participat la o sedinta la hotelul Cavaler, eu cu mama am fost sa ne cazam cand am fost sunata de tata sa mergem de urgenta in targ.....aici am avut parte de cea mai mare surpriză din viata mea :yes: :yes:..am fost premiata cu premiul "Cel mai tânăr apicultor", am primit o frumoasa cupa, o diploma , un stup de 12 rame si un kit de 10 rame ( de la sponsori, adica Bătrânul si nenea Lorant de la stupiibatranului.ro). Nici nu stiu cum sa le multumesc pentru tot ce am primit. Am avut niste emotii groaznice, nu am reusit sa spun nici macar multumesc, nu m-am asteptat la asa o surpriza :thanks: :thanks: :i_love_you: :i_love_you: cupa am primit-o de la un  comisar european, nu imi aduc aminte  cum il cheama. Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor care au reusit sa-mi face asa o mare surpriza :yes:  :thanks: :thanks:. Seara am fost cu părinții mei la Balul Apicultorilor, unde m-am distrat de minune, am dansat la cateva melodii. A fost foarte frumos. Nici nu pot sa descriu in cuvinte cat sunt de fericita ca am fost la Sighisoara. Sunt asa de fericita, ca am fost primita asa de frumos in randul apicultorilor si de abia astept sa pregatim stupii primiti pentru la anul. Unul o sa-l vopsesc verde si unul...nu stiu cum. In plus de toate colegele mele de la volei au castigat sambata 2 meciuri si duminica au pierdut cu gazdele. Din aceasta cauza am fost invoita sa raman si duminica la targ, altfel mama trebuia sa ma duca la Brasov la meci. La clasamentul general suntem pe locul 2. Toate fetele si colegii de clasa sunt invidiosi pe mine dupa ce le-am aratat pozele si premiile. Va pup pe toti. Multumesc inca odată celor care m-au facut sa fiu foarte fericita.. :thanks: :bravo:
:thanks:
PS. De abia astept sa ne vedem la urmatorul targ! Nu stiu daca o sa putem merge la Buzau, ca tata lucreaza in weekendul ala... poate la anul la Blaj. Multumesc frumos. =D>

G. Iulian

Să-i stăpâneşti sănătoasă !(stupii) Şi eu zic că nu era câştigător mai bun să merite premiul câştigat de tine. Felicitări!  Ca la orice   apicultor urarea Iernare uscată  :)  :hi:  :hi:  :hi: :bzz:  :bzz:  :bzz:

romikele

Citat din: albinutza din Noiembrie 01, 2013, 02:26:06 PM
... Multumesc frumos. =D>

Pentru astfel de cuvinte merita sa mergem inainte, cu toate greutatile si eforturile, deloc de neglijat.
Speram sa putem in fiecare an sa facem cate o astfel de surpriza la cate 3 tineri membri ai forumului, care demonstreaza ca albinele nu sunt pentru ei o simpla joaca.
Celelalte doua premii, atribuite lui Razvan HD si ceausescu95 vor pleca saptamana viitoare prin Fan Curier la adresele primite prin email.

Consilierul european care ti-a inmanat diploma se numeste El-Fatih Abu Samra, si cum stim ca urmareste forumul nostru, ii multumim si pe aceasta cale pentru onoarea ce ne-a facut-o prin prezenta si discursul de la Hotel Cavaler.

Sa ne arati la anul cum se simt albinutele in noile lor case si primul polen colectat cu colectorul de la stupiibatranului.ro  :hi: :i_love_you:

pharaonu75

@ Albinutza - cam tot ce era de spus, ti-a spus Romikele inaintea mea!
Mie mi-a mai ramas doar replica "TI-AM SPUS EU", avand in vedere ca am sustinut permanent ca ar trebui sa participi la targ.

Ma bucur ca ti-a placut si poate ne intalnim si la Blaj!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

:bravo: :bravo: :bravo:
succes incontinuare si numa impliniri la tot ce ti propui!!!!!!
:hi: :hi: :hi:

Aurelian A.

Felicitari domnisoara,acum am citit si eu pagina ta,foarte frumos,tine-o tot asa :bravo:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

albinutza

Nu am mai scris de mult pe forum,  sa știți că nu v-am uitat deoarece :i_love_you: :i_love_you: dar nu prea am avut timp, vreau sa va spun ca am ansamblat stupul primit la Sighișoara,  sunt tare mandra de el deoarece tata m-a lasat sa strâng eu suruburile. Săptămâna viitoare o sa-l vopsesc cu verde, e culoarea mea preferata. Si astept cu nerabdare  primavara ca sa-l populam cu albinutze :yes: :bzz: :bzz: :bzz:. Am uitat sa va spun ca pe langa iepurasi , mica mea ferma sa marit cu un .....pisoi,  Șmitzi ..... l-am botezat. Dupa multe rugăminți, părinții mei au acceptat sa-l ținem,  pe tata l-am convins mai greu dar pana la urma a acceptat, deocamdata doarme in atelier, e tare dragalas, o sa pun cateva poze cu el. Pana cand mai scriu va trimit mai multi pupici. Va iubesc.

romikele

Citat din: albinutza din Noiembrie 22, 2013, 03:51:27 PM
...  pe tata l-am convins mai greu dar pana la urma a acceptat, deocamdata doarme in atelier, e tare dragalas, o sa pun cateva poze cu el....

Tata doarme in atelier?  :uimit:   Abia astept sa vad pozele!  =)) =))

orbanstefan64

lasa ca merita, acolo ii locul ce sa doarma in casa ......!?!?!?
=)) =)) =))

Kov iulian

Citat din: albinutza din Noiembrie 22, 2013, 03:51:27 PM
mica mea ferma sa marit cu un .....pisoi,  Șmitzi ..... l-am botezat. Dupa multe rugăminți, părinții mei au acceptat sa-l ținem,  pe tata l-am convins mai greu dar pana la urma a acceptat, deocamdata doarme in atelier
Ma ia cu fiori pe sira spinarii cand vad pisici pe langa oameni, de cativa ani am devenit alergic la pisici.   :rusine: :rusine: :rusine: :rusine:
Daca vine pe langa mine unu/una ce cu putin timp inainte a tinut o pisica in brate incep sa stranut, sa tusesc.