Albinutza

Creat de albinutza, Iulie 26, 2013, 10:51:19 AM

« precedentul - următorul »

ves.lucian

Albinuta draga , sa stii ca primii mei stupi tot verzi au fost !!!
  ii poti vedea pe pagina mea printre primele poze !!!
   :hi: :hi: :hi:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

stefan1

Iulian, imi pare rau de alergia ta! Grija, ca cine are deja o forma de alergie, e mai predispus sa faca si la venin.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

fiug1970

albinutza

Va multumesc pentru urari si eu va doresc din suflet sa aveti parte de sarbatori de iarna minunate, pline de bucurii . :hi: :hi:
Eu sunt ajutorul de nădejde a tatălui meu ! Si mai nou si PR-ul său.

albinutza

Dragii mei, sper sa  nu fiti suparati pe mine ca nu am mai intrat pe forum  ^:)^ ^:)^, sa stiti ca nu v-am uitat si mi-a fost tare dor de voi. PROMIT ca nu mai lipsesc asa de mult de pe forum orice s-ar intampla.
Începând de azi o sa postez tot ce fac, pe pagina asta. Am vorbit cu tata si ma lasa sa pun toate pozele pe care la avem impreuna, si tot ce am facut pana acum in legatura cu apicultura.
De cand nu am mai scris am facut multe lucruri, dar cel mai important , zic eu, este ca am participat la București , la preselecția organizata de Romapis, ....si m-am calificat  :yes: :yes: :yes: in lotul care o sa reprezinte Romania la Olimpiada Apicola organizata in Polonia. :yes:, in 5-8 iunie anul acesta. Va pup, pe toti! Azi sper sa pot posta cat mai multe.....

jonny_it

Citat din: albinutza din Mai 07, 2014, 11:10:15 AM
De cand nu am mai scris am facut multe lucruri, dar cel mai important , zic eu, este ca am participat la București , la preselecția organizata de Romapis, ....si m-am calificat  :yes: :yes: :yes: in lotul care o sa reprezinte Romania la Olimpiada Apicola organizata in Polonia. :yes:, in 5-8 iunie anul acesta. Va pup, pe toti! Azi sper sa pot posta cat mai multe.....

Felicitari, esti tare!!   :hi:

albinutza

Multumesc frumos.

albinutza

O sa incerc sa va prezint in ordine cronologica ce am facut eu impreuna cu tata si mai nou cu fratele meu mai mare (nu o sa vina sa credeți ca începe sa-i placa apicultura), de la începutul anului. Am taiat si administrat Apifonda. O sa pun cateva poze cu dispozitivul  cu care si eu am putut sa tai Apifonda.
In ultima poza este si o doza cu un lichid fara de care tata nu poate taia.....Apifonda. =)) =)) :rotfl: :rotfl:
Sper sa nu se supere..... :D

dodo79

Citat din: albinutza din Mai 07, 2014, 01:19:12 PM

In ultima poza este si o doza cu un lichid fara de care tata nu poate taia.....Apifonda. =)) =)) :rotfl: :rotfl:
Sper sa nu se supere..... :D
cand mai cresti o sa iti dai seama  ca fara acel lichid nu se unge bine sarma ,deci nu va taia  =)) =)) =)) =)).
cum stai cu concursul?

albinutza

Am niste emotii, dar sper sa facem o figura frumoasa in Polonia. Pana atunci mai învăț, mai citesc cate ceva si cum tata e la serviciu ma ocup eu de mica noastra stupina :hi: :hi: :hi:

albinutza

Si să continuăm ( Sa trecem la .....treabă). Am fost împreună cu familia,  la Targul de la Cluj, este primul targ la care am participat si am ramas uimita si placut impresionata sa vad atâtea exponate si asa de multe standuri.Am cumparat cateva maruntisuri, rame si acolo l-am reîntâlnit pe nenea Uve,  :yes: pe care il cunosc de la Sighisoara, unde am bagat multe capse cu dispozitivul facut de el. La Cluj a fost o experiența pe care nu o  voi putea uita, mai ales ca dupa aia am fost  cu ai mei la Mall.........îmi pare rau ca nu am putut merge cu tata si la Blaj, ca am avut test la mate :mad: :mad: :mad:. Tata zice ca a fost mai frumos.....si erau si albinute frumoase prin targ. In ultima poza este fratele meu mai mare, are 19 ani, lui i-am luat un costum de apicultor din targ..

albinutza

Incerc sa mai pun cateva poze cu care tata se lauda , din targul de la Blaj, ....de obicei el face poze multe, dar in dimineata cand a mers la Blaj, a formatat cardul din aparatul foto si l-a uitat in Laptop. Pozele le-a facut cu telefonul........in poze este cu Dorel Visan, nenea Uve si nenea Lorant de la Targul Secuiesc, si pe el il cunosc de la Sighisoara, il salut pe acesta cale, si in ultima poza este cu o albinuta frumoasa,  care nici nu se uita la el..... :yes: :yes:
Cred ca azi nu mai scriu ca ma duc  la antrenament la volei.

ves.lucian

iti doresc succes si tot binele din lume sa ti-L dea Dumnezeu !!!
  da-i inainte cu tupeu !!!
  sa nu te lasi !!!
  vezi ca am un filmuletz simpatic recent !!!
  poate vrei sa-l vizionezi !!!
   :hi: :hi: :hi: =D> :-c :yes: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

albinutza

Va multumesc frumos! Si dvs. la fel va doresc :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

albinutza

Sper sa nu va plictisesc, dar dupa targul de la Cluj,  am facut rame întregi,  .....ghiciti cu am bagat capse in rame....pana ce punem foitele de ceara pe ele, le-am infoliat.