VICTOR M.

Creat de Vyktor, Iunie 21, 2013, 09:58:47 AM

« precedentul - următorul »

MOTANUL

Si daca exista albine daltoniste tot gasesc stupul  :)
Atat de dichisit le-ai vopsit.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

dodo79

Citat din: Vyktor din Mai 23, 2015, 12:21:13 PM
Noua colectie de vara este gata. Pentru anul asta 7 sunt suficienti. Ajutorul de nadejde este pezent si el....la pozat
inainte cu tupeu :hi:

Vyktor

Salutare baieti!
In ultimul timp am cam lipsit. Am avut foarte mult de lucru incat si bietele albinute au cam fost neglijate. Din aceasta cauza dezvoltarea familiilor nu este cam ce mi as fi dorit eu. Pe langa asta au si roit in draci, bineinteles ca tot din cauza ca nu m am ocupat asa cum ar fi trebuit. De maine am sa incerc sa indrept lucrurile,  pentru ca altfel nu stiu cu ce o sa intru in iarna si asta nu e bine :hi:

xvader

victore poate ne mai vedem intr-o zi...ce-ti fac albinutzele?

Vyktor

Salut Cristi
Da mi un telefon cand ajungi prin zona si dau o fuga pana la tine sa mai vorbim.
Albinele...ce sa spun....o serie de lucrari pe la casa au facut ca acestea sa fie lasate pe locul doi la prioritati. Totusi chiar daca eu nu sunt prea multumit asta nu inseamna ca nu stau bine....dar se putea si mai bine. :hi:

Vyktor

O rama de 1/2. Daca ar fi fost toate asa.....

MirceaCalin

Rama arată bine "supraponderală" însă nu prea văd cât arată cântarul...

crisian-nicolae

xvader

salut Victore, ce mai faci?
nu ne-am mai auzit ... din primavara :)

Vyktor

Astazi a ajuns coletul si la mine.
Saru'mana mos' Gicu.
Ramanem datori,  poate vom avea ocazia sa ne recompensam.  :thanks:

xvader

ce puieti sunt Victore?

Vyktor

Salut Cristi!
Mosul mi a trimis cativa puieti de goldani,  galbeni si rosii si cativa puieti de goji.
Esti cam scump la vedere in ultimul timp :hi:

Vyktor

Craciun fericit! Sa aveti parte de sarbatori de neuitat alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI! : sampanie: :birthday: :happy_birthday:

Vyktor

Astazi am facut o scurta verificare la stupi. Toti au raspuns "prezent" la apel. Unii dintre ei nu s-au atins de turta , altii au consumat aprox. jumatate din cat le-am pus. Unul singur a luat aproape tot, asa ca am luat de la unul care nu avea nevoie prea curand si am dat acestuia. I-o fi fost asa foame ?
Imbucurator este faptul ca  umiditatea este aproape 0.

Vyktor

x