VICTOR M.

Creat de Vyktor, Iunie 21, 2013, 09:58:47 AM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: RazvanTi din Ianuarie 13, 2016, 09:17:45 AM
....
si ai uitat de faraonu'  :rotfl: =)) :rotfl:

aaa..da....nepotul meu.... :bravo:

Vyktor

Avem si iarna!
Codul portocaliu nu a avut nicio justificare in zona mea, dar se pare ca in cealalta jumatate a judetului lucrurile au stat cu totul diferit. Eu sunt la limita cu Teleormanul,  unde a fost cod galben.

Paraschivescu Teodor

Frumoase imagini daca familiile sunt puternice si au mancare suficienta sper sa treaca iarna cu bine .SA ai parte de un an apicol minunat pentru tine si albinele tale

Vyktor

Multumesc Teo. Multa sanatate, tie si familiei tale, cat si albinutelor.
Si eu sper sa treaca iarna cu bine. Pentru moment nu am motive de ingrijorare, chiar daca au consumat ceva mai mult fata de anul trecut. Temperaturile ridicate din decembrie cred ca au legatura cu consumul mai mare.
Pentru siguranta le am administrat turte de apifonda.

un OM

Sanatate tie si albinutelor. In cealalta juma de judet este nasulia mai mare. La mine, nu se poate circula catre nicio directie.

Vyktor

Sanatate 'omule". Daca ai scris pe forum inseamna ca nu ai probleme cu curentul electric . Asta e mare lucru deoarece din ce mi-au povestit colegii in zona Giurgiu si Calugareni acolo  este dezastru. :hi:

xvader

sal victore, am vazut link-ul...lasa-ma putin si ma apuc de 2 sisteme ...unul tie si unul ...mie...nu se stie niciodata  :D

Vyktor

:thanks:
Acum vine primavara si trebuie sa ne apucam de lucru.  :hi:

xvader

timp se gaseste intotdeauna pentru un prieten

Vyktor

Citat din: Vyktor din Aprilie 18, 2013, 10:35:12 PM
Prietene, ....de acum esti prietenul meu "x" ...

De atunci am presimtit ca vom fi prieteni

Vyktor

Mierea asta este de acum doi ani. Este ceva in neregula cu ea,  sau este doar zaharisita. Doar unele borcane sunt asa.

MirceaCalin

Vyktor

Poliflora.  Nu am avut miere pe sortimente pana acum. Este posibil sa fie floarea soarelui mai mult.

tassevasi

Nu  e nici o probl. borcanul  a avut probabil  ceva apa si spuma ,iar pe  margine  mierea  a cristalizat  mult  mai mare , totdeauna  mierea  de  fl s  are  cristale  mai  mari , ai mai si  ajutat-o tu .

Vyktor

:thanks:
Intre timp am gustat din ea si nu este nimic suspect.