Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

andreiu

Si cum ai executat rostogolirile ?  Din cap in picioare gen flic-flac,  stilul clasic de rostogolire ventrala, sau ghemuit inainte, peste capul bagat la cutie ?

bismark

Nu eram eu la volan si atipisem cind m-am trezit aveam motorul in brate si soferul pe jos se vaita ca ma omorit.Norocul meu a fost ca aveam centura pusa si socul a fost mare cind m-am trezit si am vazut atita lume pe linga masina.Soferul avea nasul rupt ca facuse din volan un 8  si i l-am lipit cu leocoplast cind mi-am revenit si s-a lipit perfect.De atunci nu mai conduc,am mai incercat dar picioarele fac 13-14 ca la cutremur.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Lasand gluma la o parte, cand mai mergi spre Austria si inapoi, nu iti strica o halta de odihna cam pe la jumatatea drumului, la Deva. Dar sa postezi din vreme sa pot da la o parte podetele cu pricina, sau macar oietrele de pe langa ele, sa ai loc suficient de trecere.  :razz:
          Dupapiatra, ai ghicit, este locul meu preferat, aici imi rup uneori oasele la lemne si la prune, aici ma relaxez cu albinutele si ma fortific fizic si psihic intr-un ocean de verde. Pe google harti poti veni si tu la Dupapiatra chiar acum. :hi:

andreiu

Dar inainte de a veni la Dupapiatra, sa-ti arat cateva pietre mai indepartate si niste sfaturi utile.

bismark

Multumesc,mosule chiar mi-ar face placere sa ne intilnim o data in viata asta care nu poate fi infinita,asa ca ma voi stradui sa ajung la Dupapiatra pentru ca mi-am propus ca anii care ii voi mai avea sa cunosc macar tara mea si oamenii din ea.Copii am facut multi si sint plecati in toata lumea,pomi am plantat si nu are cine sa le manince poamele,case am construit cum mi-a placut cu cele doua miini.Mi-a placut frumosul si cred ca am un colt de rai.Cu tehnica sint deja in viitor.Asa ca te voi anunta cind te voi vizita.Daca vrei mai putem vorbi pe skype ,,baleanul20081,,.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Lasa ca-i bine si aici, merge destul de repede conversatia pe care o presaram si cu cate-un filmulet de calitate pe care sa-l vizioneze  si cei mai tineri. Iata am unul despre prietenie

bismark

Ok,mosule, am scris pe nisip.Cu respect

andreiu

Inca o povestioara cu final interesant

andreiu

Ieri si azi am dat ultimele ratii de sirop la albine. De acum inainte, pe masura ce dispare albina de vara voi proceda la restrangerea progresiva a cuiburilor, cu trecerea ramelor rezultate dupa diafragma, pentru concentrarea rezervelor pe cele 6-7 tame 1/1 de iernare. 

andreiu

Bismark, intr-una din zilele trecute ai postat un filmulet cu terapia pentru barbati, in care era vorba despre privitul sanilor la femei, considerat ca foarte benefic. Ia te uita aici :

andreiu

Noile reguli in utilizarea unui bancomat.  :razz:

pharaonu75

Citat din: andreiu din August 29, 2013, 11:02:45 PM
        Ieri si azi am dat ultimele ratii de sirop la albine. De acum inainte, pe masura ce dispare albina de vara voi proceda la restrangerea progresiva a cuiburilor, cu trecerea ramelor rezultate dupa diafragma, pentru concentrarea rezervelor pe cele 6-7 tame 1/1 de iernare.

Uite un exemplu foarte bun pentru a argumenta de ce am dorit ca la profilul fiecarui membru al forumului sa fie completata localitatea/zona in care isi are stupina. Lucrarile apicole difera de la o zona la alta!
Andreiu a terminat cu hranirile de completare, iar in zona mea nici nu se pune problema de asa ceva.

Eu am stupii la Dunare, iar ieri am facut o revizie sumara la stupi.
Situatia se prezinta astfel:
- stupi pe 12 rame DB;
- 8 rame full de puiet, avand coronite cu miere pe max. 1/3 din suprafata;
- 2 rame cu 66% pastura, restul miere;
- 2 rame full cu miere, capacite pe 90% din suprafata;
- cules bun de nectar si polen.

Nu am vazut niciodata primavara pe picioarele albinelor grauncioare de polen atat de mari, cum am vazut la sfarsitul asta de august.
Din cauza faptului ca in primavara lunca Dunarii a fost in mare parte inundata, flora a fost intarziata si am vazut acum palcuri de amorfa inflorita, care sunt o comoara pentru albine.
Eu mai astept cu completarile si daca natura ma ajuta, s-ar putea sa nu mai fie cazul sa dau sirop.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bismark

La fel si la mine,ieri m-am uitat la ele cum se inghesuiau sa intre care mai de care incarcate cu polen.Nu stiu de unde il aduce ca in afara de niste bostani nu prea am mai vazut flori.Iar despre tratamente nici gind pina iese tot puietul.La prima vedere nu am observat paduchi.Cred ca o sa mai dureze cel mult o saptamina dupa cum arata puitul pina eclozeaza.Cu respect

andreiu

Ce n-as da sa am si eu o Dunare la Dupapiatra ! Fericitilor !!! (Asta-i prima injuratura ce mi-a venit pe moment ).  :razz:  :hi:

andreiu

M-am calmat urmarind niste imagini nocturne splendide, acompaniate de o muzica linistitoare.