Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Tatal a ajuns la o varsta pe care putini reusesc sa o atinga. Putini dintre noi putem gandi ca putem ajunge la varsta sa. Multa sanatate atat pentru tata cat si pentru fiu si intreaga familie.

andreiu

La fel iti doresc si tie si alor tai, Vasile !  :hi:
Azi am ajuns mai tarziu la spital, intrucat am stat cu copiii, pana mi-a venit schimbul (nevasta-mea). Cand am ajuns in salon, in loc de salut, tata m-a intrebat scurt: - Ma baiete, mi-ai adus hainele? - Nu, da de ce? - Plec acasa. Am fost mirat de atitudinea lui hotarata si artagoasa si i-am explicat pe un ton calm dar cu voce tare (are auzul foarte slab)  ca are 4 gauri in burta care inca nu s-au vindecat si la care zilnic trebuie schimbat pansamentul, iar acasa nu are cine face treaba aceasta. Trebuie sa mai stea in spital cel putin 3 zile. L-am intrebat care este cauza hotararii sale de a pleca urgent acasa. S-a codit cu raspunsul si atunci a intervenit unul dintre bolnavii colegi de salon : - Nu a dormit toata noaptea, tpt timpul s-a plimbat de la pat la baie.

andreiu

Din relatarile batranului corelate si cu cele a colegilor de salon si ale asistentei de serviciu, in final am reusit sa dezleg misterul care acum descifrat ar putea concura cu un mic scenariu tragi-comic similar cu cele din filmele lui Mr. Bin.   Ce s-a intamplat ?
       Tn perioada anterioara operatiei propriuzise, i s-a introdus pe canalul urinar o sonda, care conducea lichidul intr-o punga speciala de plastic. Cat timp a fost sub influenta anestezicelor si a tranchilizantelor, totul a fost in regula. Ieri noapte insa, cand i-a venit sa urineze s-a deplasat la baie si acolo a constatat ca nu poate urina normal, din pricina sondei. A incercat singur sa si-o scoata, nu a reusit, a incercat sa rupa tubul, iar nu a reusit, sa cheme asistenta nu i-a trecut prin minte sau s-a jenat si uite-asa batranul a petrecut o noapte plimbandu-se de la pat la toaleta. Intr-un tarziu a fost rezolvat de personal medical si i s-a scos sonda buclucasa.

Hermannstadt

Mos Andreiu ma bucur ca a-ti trecut cu bine peste acest hop, multa sanatate tatalui dvs si familie dvs !

Sa auzim de bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

andreiu

Multumesc Alex. Fie ca gandul tau bun sa fie de bun augur pentru noi, apoi, insotit da gandurile noastre recunoscatoare sa produca asupra voastra efecte la fel de benefice. :hi: :hi:

cornelioandanciu

Vezi ca eu m-am trecut la cei peste 70 de ani, da nu am numai 44, acolo vreau eu sa ajung  : sampanie: :birthday:!
Va salut.

andreiu

Cornele, ce te faci daca te-o fi vazut Doamne- Doamne trisand la vot si-ti indeplineste dorinta pe loc ? Nu uita disdedimineata cand te trezesti da fuga la oglinda, daca vezi un mos cu barba alba, inseamna ca te-a vazut, :rotfl: :hi:

marian_6777

Andreiu, ma bucur mult pentru tatal tau. Ma bucur mult si pentru tine. Ai un fel de a povesti... zambesc in fata laptopului, noroc, ca nu ma vede nimeni  =))
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

andreiu

Mariane nu fi sigur. Ochiul celui de Sus te vede sigur si pe tine. Doar ca tie nu-ti va pune barba alba ca lui Cornel trisorul , ci iti va da si mai multa bucurie si motive de ras, dupa principiul biblic "cine are i se va da, cine nu are i se va lua', sau simplificat pe romaneste ' cine are are, cine n'are n'are'.   :razz: :hi:

mape 48-petru manea

sau
Toata lumea are nare ,numai nana n-are nare

andreiu

Da, se pupa bine si cu ' Stanca sta-n castan ca Stan.

andreiu

Dupa multe insistente din partea batranului si cu acordul medicului, ieri am dus pe tata acasa, evident la apartamentul lui de bloc. Am ramas cu el toata ziua de ieri si m-am culcat si eu acolo. Refacerea lui este lenta dar progresiv buna. In spital, pentru a-i mai tempera avantul de a pleca mai repede acasa i s-au administrat ceva sedative si din aceasta cauza pe parcursul zilei de ieri a avut si perioade cu halucinatii.

andreiu

Azi a fost furtuna serioasa la Deva. Vantul puternic mi-a luat capacele de pe 7 stupi pe care le-a zburat pana in gardul imprejmuitor.  Norocul a fost ca imediat dupa ploaie m-am hotarat sa le mai dau cate o portie de sirop, altfel daca ramaneau pana maine descoperiti,s-ar fi declansat un furtisag de toata frumusetea.  Au fost si cazuri de copaci rupti de vant si rasturnati, unii peste masini parcate.

bismark

Am patit-o si eu o data erau numai capace prin toata gradina si de atunci fac haltere cu pietrele puse deasupra de fiecare data cind le vizitez.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Si eu am avut pietre pe capace. Un vecin care a fost la mica lui cabanuta, mi-a relatat ca intr-o parte a gradinii mele s-a format o minitornada care a ridica capacele cu pietre cu tot. In coltul opus nu am avut nici o stricaciune, doar cativa araci mai vechi s-au rupt si mi-au pus rosiile la pamant.