Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

Tamu

Tonotil-ul este o suspensie care se administreaza pe cale orala si care i-ar face mult bine tatalui tau.
Multa sanatate!
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

andreiu

Am citit prospectul, se potriveste perfect. Cand iese din spital o sa iau atat pentru el dar si pentru mine, intrucat memoria mea altadata foarte buna, a inceput sa mai dea rateuri.

andreiu

A treia veste buna: Am fost anuntat telefonic ca tata a fost transferat de la terapia intensiva inapoi in salon. Am plecat imediat la spital cu o supa de taitei de casa. Foarte mandru, batranul a tinut sa-mi arate ca poate deja sa se ridice. L-am temperat atragandu-i atentia ca este legat la instalatia de perfuzare. A cerut asistentei sa-l dezlege urgent pentru ca trebuie neaparat sa mearga la toaleta L-am sustinut de brat si l-am insotit, l-am ajutat sa se aseze pe tron si l-am lasat singur, inchizand usa pe dinafara. Imediat s-au auzit doua rafale de vant puternic, apoi tata a iesit bosumflat: - O fost numa o basina ! M-am amuzat grozav de mica intamplare, care in lumea medicala are o semnificatie serioasa si denota ca tranzitul intestinal functioneaza. Deci, e de bine.

mape 48-petru manea

Citat din: andreiu din August 23, 2013, 09:57:19 AM
     Paradoxul vietii ...  In prezentare si pe parcursul acestui topic, am facut multe referiri la calitatea mea de bunic, adica de un om trecut bine de varful dealului, coborand usor, linistit si cu o anume nonsalanta, panta vietii de muritor. Dar iata ca dintr-o data, brusc, am redevenit copil. Sunt totusi baiatul ( acum cel mare ) al tatei. De o saptamana toate activitatile, toate grijile cotidiene, au trecut pe planul doi si chiar daca fizic execut lucrarile curente, cu gandul sunt permanent la BATRANUL. In minte joaca amintirile din copilarie, unele foarte clare, altele mai estompate, unele placute, altele dureroase, revad ulitele satului, caprele, oile, vacile, hora satului de duminica, pe fratii si sora mea, pe verii si verisoare noastre, lupii care mai treceau iarna aproape de casa noastra, iar vara ne mai furau cate-o oaie, de scoala din sat, de invatatorii si profesorii cu care am invatat carte.
=D> =D> =D> se pare ca am trecut bine de varful dealului daca ne gandim cu duiosie la copilaria noastra
Cat priveste batranul tau tata -sanatate si numai bine   :hi:

bismark

Se pare ca,gindurile noastre bune au ajuns unde trebuie.Ma bucur ca batrinul tau se simte bine, eu l-am pierdut pe al meu in 67 la 30 dec. avea 53 de ani,stiu ce inseamna sa pierzi un parinte.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Petrica, daca studiem indicatorul statistic ' speranta de viata' observam ca acum in Romania acesta este pentru barbati cca 71 ani. La cati avem noi doi acuma putem spune ca ne indreptam glorios spre baza dealului, de partea cealalta. Aceasta statistic, pentru ca faptic ducand o viata activa, vom prelungi in mod sigur panta. Daca nu facem prostii sau greseli mari. Multumesc pentru urari. Cred ca efectul cumulat al gandurilor bune transmise de mai multi colegi de forum a fost benefic pentru evolutia batranului meu. :hi:

andreiu

Gand la gand cu bucurie, Bismark. Am postat in acelasi  moment si a ta a intrat prima. Desi mai batran ca mine cu  cateva luni, se pare ca esti mai ager la degete.  :razz: Dar fara sa ne fi vorbit am spus amandoi acelasi lucru. Imi pare rau de tine ca ai ramas orfan de tanar. Dar asta-i viata. :hi: :hi:

andreiu

Nu m-am putut abtine si spre seara, dupa ce a mancat putina carne de pui cu cartofi pireu, i-am facut o poza  I-a revenit culoare in obraji iar privirea s-a limpezit in ochiul cu care vede.

SPYKAL

"Cine are parinti, pe pamant nu in gand
Mai aude si-n somn ochii lumii plangand...."
Multa sanatate si respect!

stefan1

Felicitari Andreiu, pentru modul cum te ingrijesti de venerabilul tau Tata! Sa-i dea Doamne-Doamne sanatate si la fel si tie ca sa ii porti tot asa de grija!   ^:)^   ^:)^
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bismark

Inteleg foarte bine acest lucru eu nu mai am pe nimeni decit copii care toti sint imprastiati prin lume si ii vad doar pe internet.Mama sa prapadit la 84, spere sa apuc si eu asa o virsta.Pentru asta caut sa gasesc cele mai bune remedii pentru sanatatea mea.Cred ca ai observat ca ma preocupa tot ce imi poate face bine.Iar pentru mine gindesc pozitiv in orice imprejurare ceea ce iti doresc si tie.Uite aici ceva care te poate orienta.
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Stefane, multumesc pentru apreciere si urari. Fac ceea ce si tu ai face cu siguranta daca ai fi in locul meu. Desi este o fire incapatanata si a fost foarte sever cu copiii, punandu-ne la munca de mici, fara a ne permite sa-i intoarcem vorba, nu-i port nici o ranchiuna si caut dupa cat ma tin puterile, daca tot a ajuns aici, sa-i mai lungesc daca e posibil, pista de aterizare. Sa-ti dea Dumnezeu tie si familiei tale sanatate si viata lunga. :hi: :hi:

andreiu

Bismark, clipul este extraordinar, imagine-text-muzica, principiile sunt clare si sunt de luat in considerare de mai tinerii nostril colegi de forum. In ceea ce ma priveste aplic deja din instinct si convingere majoritatea acestor principii de viata sanatoasa si lunga.

andreiu

Incerc sa pun si eu un clip primit de la un prieten, pe e-mail, care se potriveste cu subiectul in discutie.

andreiu

Si un filmulet nostim, de cum ar trebui sa ne ajutam intre noi apicultorii, dupa un targ al mierii reusit.