Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

MirceaCalin

Condoleanţe !
De-am trăi toţi sănătoşi până la vărste înaintate, înconjuraţi de familie şi de atenţie/îngrijire...

mape 48-petru manea

Dumnezeu sa-l odihneasca !

tassevasi

Condoleante va trnsmit  si sa fiti tari !

MARIUS_bc

Condoleanțe!
Dumnezeu sa-l odihneasca !

orbanstefan64

Condoleante !
Dumnezeu sa l odihneasca !

banateanul

Sincere condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

stefan1

Putini oameni ating asa o varsta! Din pacate pe Pamant toate au un sfarsit. Oricum, din ce ne-a mai povestit D- l Andreiu, tatal D-lui a avut o buna sanatate pana in ultimii ani si si-a pastrat si facultatile mintale. Cu disparitia unui om dispare o lume: de experienta, cunostinte, planuri, amintiri. Dar timpul este implacabil.
  Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bismark

Nimeni nu traieste cit pamintul si noua ne vine rindul.Sincere condoleante si Dumnezeu s-al odihneasca in pace.Cu respect  ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Cele randuite de ritualul crestinesc al inmormantarii au fost savarsite. Tata se odihneste deja langa mama, cred ca cel putin cateva zile au ce sa-si povesteasca. Fie-le tarana usoara la amandoi... Tuturor celor care au postat cuvinte de imbarbatare si condoleante, o sincera recunostinta !

pistol28

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

andreiu

Viata merge mai departe si am reluat activitatile de taran de munte, autentic, la Dupapiatra. Cum planul meu actual este de a dezvolta pepiniera de alun si cires, am trecut la experimentarea altoirii de vara-toamna, dar nu cu mugure detasabil sub scoarta ( oculatia in ochi dormind) ci cea cu portiune de ramura (copulatia simpla). Am executat zeci de altoiri incepand din a doua jumatate a lunii august, atat la alun cat si la cires si par, incercand mai multe variante, cu cate unul sau doi muguri pe ramura altoi, cu diferite grosimi ale altoiului si portaltoiului, utilizand mugurii terminali, sau cei din partea mediana a ramurii altoi. Rezultatele de pana acum ma incurajeaza sa continui si luna aceasta. Am multe cazuri in care mugurii altoiti in special cei de alun si-au pastrat culoarea verde, ceea ce inseamna ca operatia a reusit.

bucovineanu

Nu am intrat o perioada pe forum si acum vad vestea trista despre plecarea batranului dintre cei vii. Sincere condoleante si multa sanatate si tarie celor apropiati, sa puteti trece cu bine peste aceasta pierdere.

Tamu

Multa sanatate Andreiu! Ma bucur sa vad ca esti atat de activ in continuare pe forum.
Din pacate timpul meu este limitat cu acest gen de activitate.
Tatalui tau sa-i fie tarana usoara! A avut o varsta frumoasa.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

andreiu

Cu intarziere, iti multumesc Tamu pentru ca ti-ai amintit de mine. Nu mai sunt foarte activ pe forum dar urmaresc saptamanal, ca vizitator ce se mai intampla pe aici. Sunt si eu destul de ocupat cu diverse munci care trebuie a fi executate si care au fost intrerupte din cauza accidentului meu din vara. Am reusit sa le aduc la zi si acum sunt la Bucuresti, mai precis la Mogosoaia la fiica mea cea mica, iar maine sunt programat la o unitate medicala privata pentru un RMN pentru a vedea ce s-a mai intamplat cu cancerul meu de prostata, depistat anul trecut.