Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

Pe mine muntele m-a cam dezamagit. Prefer floarea soarelui. E mai sigura.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

andreiu

Dane, eu nefacand nici un fel de pastoral, din pacate nu am multe optiuni, inafara de cele doua. Prefer Dupapiatra pentru ca acolo ma simt fizic si psihic cel mai bine. In ideea de a prelungi cat mai mult culesul la flora spontana am cosit inca de luna trecuta cca 3 ha  si acum a aparut otava cu  trifoi alb. Pe marginea drumurilor a inceput sa infloreasca si desul de multa sulfina alba, iar rugii de mure mai au floare cam pe jumatate. Sa se potoleasca ploile si ar fi semnale bunicele ca as putea extrage si eu ceva, pentru consumul familial.

dan sebastian

Asta e crudul adevar. Si eu am facut peste 25 de ani de stationar. Din pacate tipul acesta de apicultura moare incet, incet.
Daca nu duc stupii in pastoral nu am cu ce-i intretine. Vremea a fost din ce in ce mai grea pt albine in ultimii ani.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

andreiu

Vremea sau mai precis soarta a fost foarte grea pentru mine de la ultima mea postare. In data de 7 iulie, la Dupapiatra m-am accidentat in timp ce doboram un carpen din zona de defrisare. Inainte cu o secunda de caderea copacului am tras cu putere de Husqvarna pentru a nu-mi prinde lama cu lantul si mi-am aplicat o lovitura cu manerul drujbei chiar in hernia inghinala pe care o am demult. S-a perforat intestinul subtire si am plecat de urgenta la Deva unde am fost operat imediat. Acum sunt in refacere, ieri mi-au fost scoase firele, totul a decurs bine pana acum.

pistol28

Va doresc sanatate si acest moment din viata d-voastra sa-l povestiti  stanepotilor.

Optimismul d-voastra va ajuta sa treceti si peste acest moment  mai putin fericit.
:bzz: :bzz: :bzz: va asteapta cu fagurii plini de miere.
SANATE
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

bucovineanu

La doborarea arborilor te poti accidenta foarte usor. Chiar si dupa o viata de munca in padure se pot intampla accidente. De aceea trebuie mare atentie daca ne apucam de asa ceva. E mai bine sa lasam pe cei cu experienta sa faca acest lucru. Multa sanatate si recuperare cat mai grabnica.

andreiu

Munca la padure nu este o noutate pentru mine, fac treaba asta inca din copilarie si pana acum nu am avut nici un incident neplacut. Nici acuma nu-mi pot explica de ce nu am tras unealta pe langa corp si mi-am infipt-o cu manerul direct in burta. Este drept ca pozitia in care lucram era putin atipica, fiind panta destul de mare. Va multumesc pentru cuvintele de inbarbatare. Cel putin 3 luni trebuie sa evit efort fizic.

ciucur

Sanatate multa!   :hi:
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

andreiu

Multumesc Adrian, va fi o perioada destul de dificila, dar voi trece si peste asta. Apropo, daca te intereseaza pe tine sau pe alt coleg de forum un loc de stupina de iernare in Deva, gradina de pe dealul Devei pe care o folosesc de peste 30 de ani o putem exploata impreuna. Pamantul este bun si pe langa albinarit se pot cultiva si legume ecologice. Astept oferte !!!  :razz: :hi:

floricica

Va doresc insanatosire grabnica.Sa va ajute dumnezeu sa treceti cu bine peste acest necaz.

andreiu

Multumesc mult Floricica, fiti si voi binecuvantati acolo in nord-vest !

Paraschivescu Teodor

Sanatate multa nea Andrei si fiti cu bagare de seama ca avem mare nevoie de dumneavoasta .Multa atentie pe viitor ziceam ca mie nu mi se poate intampla dar tot am pirdut un deget la abrigt .

dan sebastian

Are cine să vă ajute cu stupii?
Măcar tratamente si storsul mierii plus pregătirea de iernare.
Știu că mai sunt colegi pe forum din zona dvs.

andreiu

Multumesc, asemenea Teodor, a fost o experienta dureroasa si desigur ca  de acum inainte voi fi mai precaut in manuirea sculelor. A existat si o situatie tragi-comica, nevasta-mea a anuntat telefonic pe o verisoara ca m-am accidentat cu drujba, fara a da amanunte si aceasta a alertat tot neamul, ca la telefonul fara fir, ultimii care au fost anuntati erau informati ca mi-am taiat o mana, altul un picior, altul ca mi s-a rasucit drujba si m-am taiat la piept. Cand m-au vizitat la spital i-am dezamagit vazand ca am doar taietura clasica de la operatia la burta facuta de chirurg.

Dan Pașca

Sanatate nea Andreiu,sa va faceti bine. Va salut de la Lupșa cu respect.