se va impozita apicultura..??

Creat de bio, Ianuarie 21, 2013, 07:09:05 PM

« precedentul - următorul »

romikele

Pe asta sa-l impoziteze cu 99%!
De la asemenea elucubratii se poate pleca la calculul normei pe venit  :rusine:

filip

Ioan Ursu speră să facă însă mai mult pentru apicultori. Se gândește chiar la o asociația a celor care sunt dornici să folosească tehnologia lui. Vrea să îi învețe cum să producă miere, dar să îi și unească într-o asociație care să le preia producția. Primul pas a și fost făcut, Ursu urmează să predea cursuri la Școala Postdoctorală de la Academia Română.

Mai precis, să facă cunoscută ,,Noua tehnologie apicolă în contextul eco-economic şi bio-economic având la bază BioStupul" din perspectiva ,,Bionică".

Cum o arata STUPUL  BIONIC? :roll: :roll: :roll:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

Ne-am dat dracu`! Vom manca miere bionica  =))

bio

..am postat adevarul asa cum il vad eu,....despre nea ursu acolo..la linkul prezentat de catre Filip..

Postati si voi pentru ca lumea sa stie adevarul despre 'Nebunila"

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Vazut..:)

Lumea apicola serioasa, trebuie sa arate restului lumii adevarul despe nea ursu..

romikele

Numai prostii ati scris acolo.... rautaciosilor si invidiosilor !  :rotfl:

pharaonu75

Citat din: bio din Ianuarie 31, 2013, 05:50:43 PM
..am postat adevarul asa cum il vad eu,....despre nea ursu acolo..la linkul prezentat de catre Filip..

Postati si voi pentru ca lumea sa stie adevarul despre 'Nebunila"

Bio, vezi ca ti-au sters comentariul. Spun ca te ascunzi dupa un pseudonim si nu iti dai numele! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bucovineanu

pharaonu75

Eu am postat 2 comentarii si le vad pe amandoua! :uimit:

bucovineanu

bio

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 31, 2013, 08:30:08 PM
....
Bio, vezi ca ti-au sters comentariul. Spun ca te ascunzi dupa un pseudonim si nu iti dai numele! =))

...Nu ma ascund, mai ales ca am dreptate.

pharaonu75

Posteaza din nou! Astia cred ca sunt platiti ca sa aduca laude profului. :rusine:

filip

Nu-l intreaba nimeni cata miere o scos in 2012?
Eu nu pot posta ,cred ca io transmis Romikele cordonatele mele :rotfl:
Sunt BAIATUL RAU care nu pricepe cum se fac banii in romania.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

Eu n-am transmis nik  =))
Pharaonu are pile la redactie, lui i-a scis numele cu albastru, mie cu potrocaliu... nu mai ma joc... :rotfl: