• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

se va impozita apicultura..??

Creat de bio, Ianuarie 21, 2013, 10:09:05 p.m.

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Deci pana la urma tot noi trebuie sa cunoastem legile mai bine ca ei si sa ne aparam drepturile in cazul in care acestea ne sunt incalcate. :sad:

clau

Detinem aprox 300 de familii...si ne-au pus sa dam declaratia 221 pt norma de venit..sa aduc adeverinta de la primarie si sa-mi calculeze impozitul pe norma de venit de 16% si pe langa asta si sanatatea de 5,5% tot din norma de venit. o seara buna!

antiopa din ardeal

 Astia de pe la finante cu regret trebuie sa spun ca sunt cam aerieni. Sa va povestesc ce am patit eu.

In luna aprilie am primit acasa decizie de impunere pentru 2013 calculata in 08 03 2013 in functie de veniturile declarate in 2012 (estimativ). Cand m-am dus sa intreb daca sunt citavi la cap mi s-a raspuns ca sa nu bag in seama ca nu e valabil. Imi pare rau ca n-am pus sa mi se semneze pe hartie cu explicatiile fix care vroiau sa am motiv ulterior sa le cer sa-si dea demisia daca sunt incompetenti si neinformati. Si ce salarii banuiesc ca au pe frecat menta! Si ce e mai trist din banii nostri.


romikele

Citat din: antiopa din ardeal din Mai 31, 2013, 02:31:35 p.m.
Astia de pe la finante cu regret trebuie sa spun ca sunt cam aerieni....


Nu sunt ei de vina, ci cei care i-au angajat si cei care fac legile proaste, care se bat cap in cap cu altele si nu pot fi implementate imediat ce sunt aprobate.

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)