Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: dan sebastian din Martie 25, 2014, 07:37:32 AM
....... Mai dai idei si altora. ...

..siropul il dau cu stropitoarea...

...iar ramele care le bag pt largire le pulverizez cu ajutorul vermorelului cu un sirop de 1/1 zahar cu apa, ceaiuri plus altele ...
"altele"---- vad ce gasesc in acel moment in farmacia stupinei si cred ca ar fi Ok folosirea lor....

PricopArthur

Si cum faci hranirile cu stropitoarea? Dar nu mai misca asa repede camera de filmat. :)
Miere multă şi inimă curată!

bio

Citat din: PricopArthur din Martie 29, 2014, 09:01:36 AM
Si cum faci hranirile cu stropitoarea? ...

...am stropitori de vreo 10 litri, poate 12 litri.... Am scos de la stropitoare "ciuperca" din virf care imprashtie apa..
Pun in stropitoare 7-8 litri ... si usor dau sirop 3-400 ml la mai multe familii.

Stropitorile sunt de mai multe modele.... am baut putin vin si sunt cam aerian.... am avut un model de stropitoare care stiu ca nu mergea bine, adica cind incercam sa torn siropul stiu ca nu puteam turna lejer si am aruncat-o la gunoi.. Am gasit stropitorile modelul din film si sunt multumit .

bio

Citat din: CiprianBretean din Martie 29, 2014, 08:28:36 AM
Faci un filmulet cu colectoarele de polen ? :hi:

..aveam in plan ca zilele astea sa montez colectoarele de polen.
Cum prognoza meteo ne arata temperaturi scazute si ceva precipitatii ....:(...mai intirzii citeva zile cu montarea colectoarelor de polen.
..m-as fi bucurat sa pot intra pe bani, dar, cum vrea Dumnezeu .

dan sebastian

De 10 zile in pastoral la rapita degeaba. doar frig, vant si ploaie. 2 zile mai bunicele in rest dezastru. La tine cum mai e ?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: CiprianBretean din Martie 29, 2014, 08:28:36 AM
Faci un filmulet cu colectoarele de polen ? :hi:

//am facut ceva film cu recoltarea de polen, dar nu mai tin minte unde naibii este . L-am facut acum vreo saptamina, si am uitat unde o fi.
Il gasesc si rezolvam.

Citat din: dan sebastian din Aprilie 17, 2014, 10:00:44 PM
De 10 zile in pastoral la rapita degeaba. doar frig, vant si ploaie. 2 zile mai bunicele in rest dezastru. La tine cum mai e ?
Sal, Dane...si la mine este ca peste tot ..:(
Am ajutat familiile de albine cu sirop...
O sa vina si vreme buna, ca doar nu asteptam Craciunul..:)

Am profitat de vremea ploioasa si am fost dupa zahar pudra ca mai folosesc. Super-Matiz-ul i-si face datoria.. =))

bio

,,,n-am avut mult...doar 600 de kg... ...plus nea' Bio, inca 100 Kg.. TOTAL -- 700 Kg .

marius_vfp

=)) =)) daca la matiz era posibila si o remorca sigur mai bagai , daca te prindea cantarul  =)) sunt sigur ca ai depasit masa maxima autorizata .

spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Cipi

Un vecin de-al meu a umplun matizul cu saci de ciment, pacat ca nu i-am facut o poza.

bio

Citat din: marius_vfp din Aprilie 20, 2014, 10:18:29 PM
=)) =)) daca la matiz era posibila si o remorca sigur mai bagai , daca te prindea cantarul  =)) sunt sigur ca ai depasit masa maxima autorizata .

spor.

Am Matiz productie 2007, .......... este un model de Matiz mai altfel decit cele din Romania . Cine are Matiz observa diferenta mai ales la haion.

La Matizul meu merge sa ii pun cirlig  de SPARK --exista si este ~ 500 de Ron cu tot cu montaj... ..:))..dar ar trebuii sa ii umblu la spoilerul spate si am decis sa il las mometan fara cirlig de remorca .

Marius-ursulakhe

Citat din: marius_vfp din Aprilie 20, 2014, 10:18:29 PM

spor.
Masa maxima autorizata ziceti sau masa lui totala  =))      :rotfl:     :hi:   :D 

marius_vfp

am zis bine masa maxima autorizata , reprezinta masa proprie plus incarcatura pasageri si bagaje .

din cate stiam eu genul de autovehicule , gen sparks , matiz, tico , opel corsa , nu pot avea remorca ,
daca vrei pune o poza cu sectorul unde se specifica in talon ca poate avea remorca cu sau fara sistem de franare.

spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

PACO

Cine naiba a vazut masina de tocat cu remorca !

mph

n-aveti idee ce poate "micul gigant" :)

sorinma

Multi rad si de trabant dar are fiecare masina calitatile ei,sigur Bio stie ce face daca o foloseste si e multumit de ea.
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde