CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Tu iesi in pastoral cu stupii?

cazacu marius

anul acesta ii duc la cineva in pastoral sa mai invat si eu cate cv ca sunt la inceput si am doar 9 familii de albine.sunt si angajat, lucrez in constructii :hi:
macin-Tulcea

cristipep

Super, ii dublezi anul asta?

cazacu marius

macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Marius cu carete de munca sau la negru?
Si eu lucrez tot in constructii

bismark

Nu inteleg de ce puneti acea scindura  de pe pamint spre urdinis. Am facut si eu acest experiment si aveam acel stup plin de furnici ,urechelnite si alte ginganii care urcau ca la ele acasa.Am observat la multi acest lucru albina care a cazut jos ori este bolnava ori i se apropie sfirsitul. De ce sa imbolnavim tot daca astai soarta lor.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

mariancristian

eu zic sa lasi tabla pe interior asa cum e, fiind izolata nu conduce caldura  %%-

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Februarie 10, 2013, 08:23:57 AM
Marius cu carete de munca sau la negru?
Si eu lucrez tot in constructii
sunt  angajat pe timpul verii iar in iarna ne da in somaj :hi:
macin-Tulcea

cazacu marius

Citat din: mariancristian din Februarie 10, 2013, 09:46:53 AM
eu zic sa lasi tabla pe interior asa cum e, fiind izolata nu conduce caldura  %%-
ma gandesc cu tabla sa nu le dauneze,adica sa le fie rece :hi:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

pai daca nu vrei sa lasi tabla pe interior atunci incarca cu o vopsea acrilica macar sa dai pe acel polistiren daca iti este frica sa nu il roada
Am vazut si eu la cineva astefel de polistiren dar imi pare ca este mai tare si mai rezistent cel pe care il cumperi din magazin  :hi: asta este pareria mea  :D

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Februarie 10, 2013, 11:16:36 AM
pai daca nu vrei sa lasi tabla pe interior atunci incarca cu o vopsea acrilica macar sa dai pe acel polistiren daca iti este frica sa nu il roada
Am vazut si eu la cineva astefel de polistiren dar imi pare ca este mai tare si mai rezistent cel pe care il cumperi din magazin  :hi: asta este pareria mea  :D
Eu la-s lasa si cu tabla pe interior , dar nu stiu daca este bine ptr albine asa. :sad:
macin-Tulcea

silviu

Salut Marius!
     Din cate imi dau seama placile tale au in interior poliuretan nu polistiren.Sunt placi sanwichi pentru constructii (daca dine vad).Eu cu vazul stau mai rau cu auzul mai bine.Poliuretanul nu-l papa albinele din cate stiu eu.Dar decat cu tabla (MIE MI SE FACE FRIG DOAR CAND MA GANDESC) eu as zice ca un cartun prest din cel care se foloseare la mobila (spatele dulapurilor) ar fi foarte bun si e si ieftin.
             Cu stima,
                   Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

cristian bh

Citat din: silviu din Februarie 10, 2013, 03:47:15 PM
  Salut Marius!
     Din cate imi dau seama placile tale au in interior poliuretan nu polistiren.Sunt placi sanwichi pentru constructii (daca dine vad).Eu cu vazul stau mai rau cu auzul mai bine.Poliuretanul nu-l papa albinele din cate stiu eu.Dar decat cu tabla (MIE MI SE FACE FRIG DOAR CAND MA GANDESC) eu as zice ca un cartun prest din cel care se foloseare la mobila (spatele dulapurilor) ar fi foarte bun si e si ieftin.
             Cu stima,
                   Chis
daca cu masca pe fata vedeti asa ce sa mai zicem cand o dati jos :rotfl: :rotfl:punct ochit punct lovit :bravo:

cazacu marius

Citat din: silviu din Februarie 10, 2013, 03:47:15 PM
  Salut Marius!
             Cu stima,
                   Chis
DA !sunt placi sandwici  este un polistiren mai pufos nu este dens ca extrudatul  SI DACA O SA- ROADA O SA AJUNGA LA TABLA DIN EXTERIOR  :razz: .MULTUMESC ptr idei la toti! :hi: :hi: :coffee: :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

Aproape am terminat un nucleu pe 6 rame din acele panouri sandwici .  Astept pareri si sugestii   :thanks: :hi:
macin-Tulcea