CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

cazacu marius

macin-Tulcea

cristipep

Si la mine a fost la fel astazi ...a fost vremea foarte frumoasa si 12 grade.

cazacu marius

Am verificat familiile , si unde a fost nevoie am pus cate o rama cu miere  si pastura deasupra cuibului pe rame.
macin-Tulcea

cristipep

Nu am vrut sa le deschid totusi ........daca oi nimeri o zi si mai calduroasa atunci da am sa deschid o lada.

niculita

Frumos si bafta...OMUL CAT TRAIESTE INVATA..Mult succes... :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :coffee: :coffee: :coffee:

cazacu marius

macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Marius frumoasa pagina   :bravo:

cazacu marius

macin-Tulcea

cazacu marius

VA salut  . mia dat un prieten niste placi de polistiren, avand pe o fata si pe alta tabla , si la mijloc polistiren ..eu vreau sa fac niste nuclee .si pe rama intreaga ,si pe rame pliante .material am destul dar am o nedumerire ;tabla din exterior o las dar cea din interiorul stupului treb sa o scot ca nu cred ca este indicat sa o las dar problema este daca o sa-l roada ce o sa fac ?   :yahoo_cry:    Am sa atasez niste poze si poate aveti o idee mai buna cum sa fac.  Va multumesc
macin-Tulcea

cristipep

Eu unu zic ca o sa arate si urat dupa ce scoti tabla ca este mai mult ca sigur lipita cu tot felul de chimicale , asta iar este o problema daca se pun pe rontait...destul de mare.Sincer nu stiu daca ar fi o problema sa lasi tabla pe interior tinand cont de faptul ca nu il faci stup.Zic sa incerci macar unu sa faci sa nu le strici degeaba.Dar din cate am vazut in pozele tale partea cu tabla are un plastic pe ea....deci nu ar fi o problema...

cazacu marius

tabla se da jos usor .mam gandit sa imbrac interiorul cu ceva. daca o sa-l las cu tabla si pe interior cam nu e in mediul lor.nu stiu ce sa zic ca as face niste nuclee bune din marfa care o am, pacat de material :yahoo_cry:
macin-Tulcea

cristipep

Incearca cu foaie de carton din acelea cum se pun la mobila in spate.......intradevar o sa ingroase foaia dar..........nu o sa fie nici tabla si nici pluta .....

cazacu marius

Citat din: cristipep din Februarie 09, 2013, 10:46:58 PM
Incearca cu foaie de carton din acelea cum se pun la mobila in spate.......intradevar o sa ingroase foaia dar..........nu o sa fie nici tabla si nici pluta .....
ai dreptate am sa caut niste placaj am sa imbrac peretii  interiori si o sa pot sa si iernez roii in aceste nuclee.MULTUMESC :beer: :hi:
macin-Tulcea

cristipep

Mai bine  :coffee: ca alcool nu beau.  :D

cazacu marius

macin-Tulcea