CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

niculita

Felicitari Marius pentru centrifuga...Asa mai da...Acum sa inceapa sa curga mierea .Cit despre ceilalti stupi iti doresc sa-i umpli de indata pentru a pune in functiune centrifuga...O ZI FRUMOASA SI SPOR IN TOT CEEA CE FACI!!!! :bravo: :bravo: :bravo: :coffee: :coffee: :coffee: :bzz: :bzz: :bzz:

cazacu marius

multumesc la fel niculita   !!! :coffee: :beer: :beer: :hi: :hi:
macin-Tulcea

cazacu marius

Nucleu facut de mine din polistiren extrudat, la care am adaugat o rama plianta de 1/1 , tot home made. Astept pareri mai bune, inainte de a mai face 10 buc. :hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

roi_ag

Polistirenul pare grafitat nu expandat!Experimenteaza pe mai putini.

cazacu marius

Salut roi_ag ! am polistiren  de acesta extrudat  la diafragme si vreau sa spun ca nu am nici un fel de problema sa-l roada .polistirenul expandat este acela alb , care chiar il roade. :nono: :hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

silviu

Salut Marius! Din cate vad eu totusi cred ca polistirenul este expandat,dar este cu insertie de bazalt(parca) ,probabil de aceea nu-l mananca! Din cate imi dau eu seama extrudatul este mult mai dens decat ce vad eu in poza.In sfarsit nu asta e important,important este rezultatul si folosul a ceea ce faci.
    Spune-mi te rog si mie cu ce ai lipit polistirenul ca am si eu extrudat si mi-as face 2-3 roinite si 2-3 nuclee ca am intepenit in oras toata iarna.
                  Cu stima,
                        Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

cazacu marius

Salut Silviu . Polistirenul l-am lipit ci silicon ptr ca am avut asa cv dar,se mai lipeste si cu spuma poliuretanica.  Sanatate  :hi: :hi: :hi:
macin-Tulcea

octav

Ti-a iesit foarte bine. Bafta.
Referitor la rama am inteles ca se pot intampla accidente ca atunci cat o scoti din nucleu si cauti matca pe ea sa o prinzi intre margini.
Din acest motiv eu am facut cu 3 rame separate. Oricum cu atentie nu cred sa fie un impediment. Spor la matci.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

silviu

Multumesc!Prima data incerc si eu cu silicon ca am . :coffee:
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

cazacu marius

pune-i si niste holsuruburi mai lungi de colo  colo  :hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

cristipep

Tipul asta de polistiren am pus si eu la albine ....sa vezi cum il roade ......
Citat din: silviu din Februarie 06, 2013, 12:12:04 PM
     Salut Marius! Din cate vad eu totusi cred ca polistirenul este expandat,dar este cu insertie de bazalt(parca) ,probabil de aceea nu-l mananca! Din cate imi dau eu seama extrudatul este mult mai dens decat ce vad eu in poza.In sfarsit nu asta e important,important este rezultatul si folosul a ceea ce faci.
    Spune-mi te rog si mie cu ce ai lipit polistirenul ca am si eu extrudat si mi-as face 2-3 roinite si 2-3 nuclee ca am intepenit in oras toata iarna.
                  Cu stima,
                        Chis

cazacu marius

salut Cristi !vreau sa spun ca am la toti stupii diafragme din acest tip de polistiren,si vreau sa spun ca nu am avut probleme sa-l roada.  Bafta :hi:
macin-Tulcea

cristipep

Curios la mine cum il prinde cul il roade........o fi mai gustos al meu  :D

cazacu marius

Citat din: cristipep din Februarie 07, 2013, 05:09:04 PM
Curios la mine cum il prinde cul il roade........o fi mai gustos al meu  :D
Ale tale cred ca au dinti cu videa  !!!! :rotfl: =)) :hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

cristipep