UN INCEPUT PROMITATOR...

Creat de niculita, Noiembrie 28, 2012, 07:11:08 PM

« precedentul - următorul »

Porfy66

Citat din: cristian bh din Ianuarie 08, 2013, 06:18:49 PM
vad ca am reusit cu primul atas e vorba de dispozitivul multifunctional swissrex elvetian, un link ar fi binevenit ce se vinde si in state si niste dalti tot elvetiene
In state se vand multe, au niste magazine cu tot ce vrei in domeniul lemnului. Eu m=am delectat aici:
http://www.woodcraft.com/stores/store.aspx?id=517

Lista cu toate produsele ce ce pot cumpara este aici: http://www.woodcraft.com/offers/shopbydept.aspx

Cat despre dalti... delecteaza-te cu astea:
http://www.woodcraft.com/Category/1001053/Carving.aspx

:hi: :hi: :hi:

Razvan HD

Frumoase pozele de la pastravarie !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

antiopa din ardeal

Frumoasa prezentare, aveti ce arata, felicitari!
  Pasiunea pentru albine este legata in majoritatea cazurilor cu pasiunile pentru vanatoare, pescuit, prelucrarea lemnului s.a....Nu faceti exceptie de la regula.

Pentru regenerarea ficatului cel mai bun produs natural se spune ca este pastura. Nu stiu daca e adevarat dar va garantez ca polenul crud are efecte benefice pentru multe organe ale corpului uman. In general eu incerc sa evit folosirea medicamentelor alopate care in afara de indicatii au in mare masura si contraindicatii.
  Despre o vindecare miraculoasa a ficatului cu ajutorul pasturii vorbeste Victor Bogdan care desi nu este medic cu diploma ajuta oamenii care au incredere in asa ceva cu sfaturi si retete. A brevetat si un produs pe baza de polen si a colaborat cu Valeriu Popa, cunoscut pentru tratamentele unei boli mult mai grave- cancerul- cu o alimentatie pe baza de cruditati. Daca aveti incredere in asa ceva gasiti pe internet multe informatii despre Victor Bogdan. :hi:

Sanatate pentru dv si albinele dv!

orbanstefan64

niculita

Citat din: antiopa din ardeal din Ianuarie 21, 2013, 02:45:43 PM
  Pasiunea pentru albine este legata in majoritatea cazurilor cu pasiunile pentru vanatoare, pescuit, prelucrarea lemnului s.a....Nu faceti exceptie de la regula.

Pentru regenerarea ficatului cel mai bun produs natural se spune ca este pastura. Nu stiu daca e adevarat dar va garantez ca polenul crud are efecte benefice pentru multe organe ale corpului uman. In general eu incerc sa evit folosirea medicamentelor alopate care in afara de indicatii au in mare masura si contraindicatii.
  Despre o vindecare miraculoasa a ficatului cu ajutorul pasturii vorbeste Victor Bogdan care desi nu este medic cu diploma ajuta oamenii care au incredere in asa ceva cu sfaturi si retete. A brevetat si un produs pe baza de polen si a colaborat cu Valeriu Popa, cunoscut pentru tratamentele unei boli mult mai grave- cancerul- cu o alimentatie pe baza de cruditati. Daca aveti incredere in asa ceva gasiti pe internet multe informatii despre Victor Bogdan. :hi:

Multumesc tuturor pentru incurajari si sfaturile primite.Intr-adevar pentru afectiunile ficatului sunt mai multe remedii dar cele mai eficiente sunt cele naturiste si in general cele pe baza de miere.Am luat o reteta de la cineva pe baza de miere si radacini de patlagina si pot sa spun ca este foarte f,foarte buna.(1 Kg de radacini de patlagina,1 kG MIERE poliflora si 0,5 Kg alcool dublu rafinat de 96 gr-se fierb radacinile de patlagina pina se inmoaie si se farima,dupa care acel sirop se strecoara-,setrage un clocot la alcool ptr a iesi toxinele si a-l fac in jur de 80 grade.Dupa aceasta se amesteca mierea cu alcoolul si cu siropul din radacinile de patlagina si se lasa cam 20 de zile.Dupa aceasta se ia inainte de fiecare masa(dimineata,la amiaza si seara cite  5o de grame).Dupa ce se ia acest tratament este indicat de stat in pat culcat cca 20 minute in pat.Eu l-am luat si ma simt f bine. Multa sanatate tuturor,iernare usoara la albinute si sa auzim numai de bine..... :coffee: :coffee: :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

Citat din: orbanstefan64 din Ianuarie 21, 2013, 07:05:51 PM
esti tare niculita!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Multumesc pentru aprecieri.Multa sanatate,ca-i mai buna decit toate!!!!!! :coffee: :coffee: :thanks: :thanks: :thanks:

stefan1

Multumin, Niculita, pentru reteta cu patlagina. Nu ai dat niste amanunte: e patlagina cu frunza lata sau cu frunza ingusta? De unde se procura? Nu ai spus nici in cata apa se fierbe acel kg de radacini.   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

niculita

Citat din: niculita din Ianuarie 25, 2013, 06:21:18 AM
Citat din: antiopa din ardeal din Ianuarie 21, 2013, 02:45:43 PM

Multumesc tuturor pentru incurajari si sfaturile primite.Intr-adevar pentru afectiunile ficatului sunt mai multe remedii dar cele mai eficiente sunt cele naturiste si in general cele pe baza de miere.Am luat o reteta de la cineva pe baza de miere si radacini de patlagina si pot sa spun ca este foarte f,foarte buna.(1 Kg de radacini de patlagina,1 kG MIERE poliflora si 0,5 Kg alcool dublu rafinat de 96 gr-se fierb radacinile de patlagina pina se inmoaie si se farima,dupa care acel sirop se strecoara-,setrage un clocot la alcool ptr a iesi toxinele si a-l fac in jur de 80 grade.Dupa aceasta se amesteca mierea cu alcoolul si cu siropul din radacinile de patlagina si se lasa cam 20 de zile.Dupa aceasta se ia inainte de fiecare masa(dimineata,la amiaza si seara cite  5o de grame).Dupa ce se ia acest tratament este indicat de stat in pat culcat cca 20 minute in pat.Eu l-am luat si ma simt f bine. Multa sanatate tuturor,iernare usoara la albinute si sa auzim numai de bine..... :coffee: :coffee: :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

I-mi cer scuze ca am uitat niste amanunte.Patlagina este din aia cu frunza lata si pe la mine  se gaseste in gradina.Numai ca trebuie radacini nu frunze.Iar la fiert acele radacini se pun intr-un vas in care se pune apa atit cit sa le acopere(cca 1 Kg  :bzz: :bzz: :bzz:de apa)

bta

pe langa produsele apicole ,care sunt foarte bune !! poti incerca si o cura cu argila !!! in cateva saptamani se vad rezultate mari !!! SUCCES !!!!

niculita

o ZI FRUMOASA VA DORESC TUTUROR!!!.Nu prea am avut timp sa intru pe forum in ultimele zile deoarece am fost f ocupat.Iata ce mai lucram in timp si iata si citeva utilaje un pic mai performante zic eu.O masina de grosime pe care am achizitionat-o saptamina trecuta si care este foarte utila la orice atelier de timplarie.Important este faptul ca are masa de 50 cm poatre gelui scindura la 50 cm.Al doilea utilaj pe care l-am primit de la cineva,este f vechi.A fost folosit tot la un atelier de timplarie fiind manual,dar in curma cu citeva zeci de ani fostul proprietar(fiei tarina usoara) i-a pus si un otor.Este de fapt un polizor iar in capat are o mandrina si care mai avea niste manete fiind folosit la fabricarea usilor de casa.Iata si un dispozitiv cu role cu care insirmez f usor ramele(modelul l-am luat tot de aici de pe forum) iaracel sistem cu placa este o inventie  mai proprie si f utila cind sirma nu este la bobina..O zi frumoasa va doresc in continuare!!!Iernare usoara la albinute in continuare...si la vara MULTE BUTOAIE DE MIERE LA TOTI!!!! :coffee: :beer: :bzz: :bzz: :bzz:

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

cazacu marius

Bravo Nicu ai avansat f bine  =D>  Frumoasa prezentare si utilajele deasemenea  :bravo:
macin-Tulcea

cristian bh

felicitari ,dai inainte,, alta treaba cu grosimea  :bravo:

niculita

Multumesc de aprecieri.Am uitat sa specific faptul ca la toate ramele la leatul superior le mai fac si un canal pe mijloc unde intra foita de ceara si nu se mai desprinde asa de usor.Acelasi lucru ii sfatuiesc pe toti sa faca.Dupa ce foita de ceara vine prinsa pe rama insirmata si intra in acel canal,va mai fi punctata in citeva locuiri cu ceara si la extractia mierii cit si datorita caldurii de vara foita nu se mai desprinde.O seara frumoasa va doresc si sa va mai prezint citeva fotografii de la pastravarie...

Razvan HD

Foarte frumoase pozele , de la pastravarie ! Tapul si caprioara sunt ale dumneavoastra ? Sunt foarte frumosi !
Numai bine !

Razvan HD  :hi: :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."