UN INCEPUT PROMITATOR...

Creat de niculita, Noiembrie 28, 2012, 07:11:08 PM

« precedentul - următorul »

niculita

Citat din: dorindafi din Martie 25, 2013, 08:34:02 AM
Citat din: niculita din Februarie 27, 2013, 08:50:33 PM
Iata ca va saluta si cel mai urias catelus care are citeva luni...

eu am 6 ani , la toamna ma duc la shcoalaaaaaa  :rotfl:

Asa mai da....acum este la grupa pregatitoare.....SUCCES.... :bravo: :bravo: :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

In sfirsit cred ca a venit si primavara...Albinutele au iesit afara la soare si la cules de polennn.o duminica frumoasa dragi prieteni!!! :coffee: :coffee: :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :bzz:

cazacu marius

macin-Tulcea

silviu

Ma Culita,unde o fi fost soare la Malini ieri nu stiu,ca mi9e mi-a inghietat nasul (e drept caeu am fost la Pirae).Si am vazut si o stupina in tr-o vaiuga langa sosea (era bine ferita de vant),sa fi fost vreo 30-40 de stupi.Dar de frig,mie cel putin mi-a fost tare frig ieri la Malini.
            Cu stima,
                   Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

niculita

Citat din: silviu din Aprilie 08, 2013, 04:23:29 PM
            Ma Culita,unde o fi fost soare la Malini ieri nu stiu,ca mi9e mi-a inghietat nasul (e drept caeu am fost la Pirae).Si am vazut si o stupina in tr-o vaiuga langa sosea (era bine ferita de vant),sa fi fost vreo 30-40 de stupi.Dar de frig,mie cel putin mi-a fost tare frig ieri la Malini.
            Cu stima,
                   Chis
[/quBuna Dl Silviu.Stupii eu nu ii am in Malini ci in Draguseni,unde locuiesc si fotografia este facuta in urma cu o zi :hi: :hi: :coffee: :coffee:

niculita

Buna ziua tuturor.O ZI CAT MAI PLACUTA VA DORESC!!! :bzz: :bzz: :coffee: :coffee: :beer: :hi: :hi:Iata ce am mai lucrat in ultima perioada.Roinite pe 6 rame cu diafragma la mijloc pentru 2 roi pe 3 rame,nuclee pe 4 rame,stupi pe 10 si 12 rame cit si rame...A venit si primavara si indata ,indata vom avea nevoie de ele...

niculita

2 noi achizitii care isi merita toti banii.Un MUT(masina universala de timplarie-5 in 1(abric,circular,freza,strung si mandrina ptr gaurit) si un dispozitiv pentru gaurit rame la care se ataseaza o bormasina iar cind se monteaza verticat se poate folosi ca ministrung

niculita

prese pentru facut panouri.Simplu,usor de facut si foarte eficient..

niculita

abric de 35 cm cu freza la care este folosit un distantier cu dubla folosinta,atit la abric pentru canturi cit si la freza

niculita

O duminica binecuvintata va doresc so un LA MULTI ANI CELORA CARE I-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!!!!

niculita

VA DORESC TUTURORUN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!! :coffee: :beer: :bzz: :bzz: :bzz:

niculita

O DUMINICA FRUMOASA DORESC TUTUROR!!!!!

Locatia unde voi merge cu albinele in pastoral la tei si finat..

O sa revin si cu fotografii din pastoral..

cazacu marius

F frumos  Nicusor   =D> !!!  Ocupa si mie un loc   :nod: :hi: :bzz: :coffee: :beer:
macin-Tulcea

ves.lucian

Niculita , Niculita , ai fost esti si vei fi mereu prietenul meu !!!
  Chiar daca , din pacate , inca nu ne-am dat mana !!!
  Imi pare rau ca inca nu ne-am intalnit , dar avem tot timpul inainte !!!
  Abia astept !!!
   :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl: =)) :hi: :nod: :razz: =D> :-c :ok: :yes: :thanks: :i_love_you: :beer: :beer: :beer:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Fara sa ai albine poti sa traiesti !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! imi pare rau ca moare daca ma inteapa !!!

niculita

Buna ziua.O duminica frumoasa doresc tuturor!!!La mine este cald si frumos cu toate ca saptamina tecuta a plouat intruna.Iata si stupii mei in pastoral la tei ,fructe de padure si finat...Sa speram ca va fi vreme frumoasa...Saptamina aceasta am stat la cort,dar de saptamina viitoare sper sa fie gata cabanita la care am lucrat tot timpul cat am stat acolo.. :hi: :bzz: :coffee: :beer: :beer: :beer: :razz: :razz: :bzz: :bzz: