Targ apicol Apiardeal - Sighisoara, Editia l, 17-18 noiembrie 2012

Creat de pharaonu75, Octombrie 22, 2012, 01:45:31 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Mii de multumiri lui Nea Costica din Buzau, pentru ca desi se afla la sute de km distanta, a fost totusi in mijlocul nostru!
Tot ce se vede in recipientele din imagine sunt produse in ograda lui si daruite celor care aveau mare nevoie  :D

La anul poate le aduce personal!  :thanks: :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Cine spunea ca Dragos si Romikele sunt certati?  :D :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Imagini din targ

pharaonu75

si...

pharaonu75

Stupii lui Skypi

pharaonu75

O imagine si de la standul lui Orban Stefan

pharaonu75

produse apicole

pharaonu75

altele...

pharaonu75

si..

pharaonu75

Fabrica de stupi Constanta!
Am vazut la standul lor niste stupi de o calitate exceptionala, foarte frumos lucrati si cu niste finisari foarte bune!
CALITATE!
Si super-preturi!
Daca se vor mentine pe aceasta linie, cred ca vor redefini standardele in ceea ce priveste fabricarea stupilor!
Felicitari!

pharaonu75

...

romikele

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 19, 2012, 01:01:24 PM
Cine spunea ca Dragos si Romikele sunt certati?  :D :D

Bidonul ala din poze, de fapt nu era in fata mea... e o simpla iluzie optica! :D

Pharaoane, daca tot ai pus bidonu`, putea-i sa-mi pui si vre-o doi dinti  =))

orbanstefan64

orbanstefan64

Citat din: stefanescu din Noiembrie 19, 2012, 06:25:29 AM
:bravo:  :bravo:  :bravo:
Felicitari, felicitari, felicitari si la mai multe targuri la Sighisoara
multumesc !!!sanatate multa!!!!

orbanstefan64

Citat din: Donbazil din Noiembrie 18, 2012, 11:55:00 PM
Sal'tare!
E X C E L E N T ! :bravo: :bravo: :bravo:
Abia pe la ora 5 azi dimineata am ajuns la Faget ca pe drum era o ceata.....Dar nu-i bai, oboseala a trecut AMINTIRILE .....Raman!
Va iubesc pe toti!
Sal'tare!
Donbazil - Faget
te salut ! tu nu poti fi numai Donbazil ! esti de suflet si un om minunat. Doamne ajuta!