Targ apicol Apiardeal - Sighisoara, Editia l, 17-18 noiembrie 2012

Creat de pharaonu75, Octombrie 22, 2012, 01:45:31 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

multa sanatate tie si sarbatoritilor !!!
: sampanie: :birthday: : sampanie:
        Doamne ajuta !!!!!
:bzz: %%- @};- %%- :bzz:  :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

daca totul va fi bine si ma ajuta Dumnezeul sa organizez  si  editia a II a  am in plan sa gasesc fonduri si  pt. premierea  celor care produc cei mai buni si cei mai fain stupi
:hi:  :hi: :hi:

orbanstefan64

Citat din: Nea Costica din Buzau din Noiembrie 20, 2012, 11:20:23 AM
Eram sigur de reusita voastra, v-am tinut pumnii si m-am rugat la Domnu' sa ajungeti cu bine inapoi la cei dragi  :hi:

Felicitari Stefane, esti mare, si eu iti doresc sa fii si sanatos  :hi:  =D>

Va felicit pe voi si pe toti participantii, ca si ei au ,,vina'' lor la frumuseta acestui festival.
Numa bucurii sa aveti  :bravo:  ^:)^ =D>
Cu placere Dane!!  :hi:  v-am asigurat si eu un ,, cules de intretinere''  =)) =))
Acuma am si eu o rugaminte la tine, am vazut pozele puse de voi si de Mihai Bals, recunosc cativa participanti [Alt stupar, Dila Daniel, Donbazil, Dragos etc], dar as vrea, daca poti, sa scri sub poze numele celor din ea  :wink2:

Sanatate la toti  :hi:  :hi:
:hi: :hi: :hi:

costelinni

Felicitari pentru reusita !! Cu siguranta viitoarele editii vor fi din ce in ce mai reusite !!! Mult succes si Doamne ajuta !!! :bravo: :bravo: :bravo:
http://constantinignuta.sunphoto.ro

"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'" (Chamfort)

orbanstefan64

ioanardelean55

:yes: :yes: :yes: :yes: =D> =D> =D> =D> =D> :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: %%- %%- %%

Doamne ajuta vin si eu sa-mi ti un loc . Concurenta e din ce in ce mai mare .-

Kov iulian

Felicitari pentru reusita, :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
va rog sa ma scuzati ca nu v-am felicitat si nu m-am implicat mai devreme in acest subiect.

( Nu mai reusesc sa ma bucur de targuri, daca primele dati imi placeau,cu timpul au inceput sa imi para plictisitoare, aceleasi produse, aceasi comercianti,aceiasi apicultori posomorati si ingrijorati de ziua de maine , poate ca sunt eu prea pretentios, cei drept nu am fost nici la prea multe targuri, am fost doar prin zona mea )

Oricum va felicit pentru reusita  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Donbazil

Sal'tare!
N-am vazut pe nimeni posomorat....Poate preocupat, asta da.
Cat despre ziua de maine......De obicei cum ne asternem asa dormim....
Si apoi, socializarea.....(repriza a treia cum zicem noi vanatorii)....Acolo s-au dezbatut cele mai diverse probleme  apicole......Pe bune.....Si nimeni n-a fost posomorat....Parol!
Sal'tare!
Donbazil - Faget :nod: :rotfl: :yes: :thanks:

orbanstefan64

Citat din: Kov iulian din Noiembrie 21, 2012, 10:03:36 PM
Felicitari pentru reusita, :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
va rog sa ma scuzati ca nu v-am felicitat si nu m-am implicat mai devreme in acest subiect.

( Nu mai reusesc sa ma bucur de targuri, daca primele dati imi placeau,cu timpul au inceput sa imi para plictisitoare, aceleasi produse, aceasi comercianti,aceiasi apicultori posomorati si ingrijorati de ziua de maine , poate ca sunt eu prea pretentios, cei drept nu am fost nici la prea multe targuri, am fost doar prin zona mea )

Oricum va felicit pentru reusita  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
multumesc !!!! iar scuzele lasale pt ca toti avem ,,ce netrebe,,  sintem colegi ce naiba .
doamne ajuta!!!!

G. Iulian

orbanstefan64

incaodata multumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment ! datorita dvs am reusit sa ,,sparg gheata,,in zona vaii Tirnavelor . sint convins ca cei care nu au putut participa fizic   ne au sustinut moral si au tinut aproape de noi.
nu in ultimul rind tin sa multumesc staffului romikele pharaonu bee lover sumanski ......
multumesc dan puisoru sa va dea Dumnezeu sanatate sa putem colabora cel putin 49 de ani deacum incolo
multumesc dir. gen .cam. agric. jud. mures ing. gusatu ileana
multumri  dr.ing.dana.chirca madr;dr. ing.cristina.surlea apia;dr.ing aurelia chirila;el.fatih madr.
nu in ultimul rind sponsorilor.
:thanks: :thanks: :i_love_you:
Doamne ajuta !!!!!!

antiopa din ardeal

No ca iar am patit-o!
Nu se poate ca atunci cand te loghezi sa ramai asa pana te deloghezi sau cum se zice, fara sa ai optiunea sa fi delogat automat dupa o perioada? Iar am scris un mesaj si m-am trezit ca l-am pierdut fiind delogat automat intre timp.

antiopa din ardeal

Da Fanica 64, te felicit pentru reusita de acum 2 saptamani, ai fost vioara intai (acordeonul nr 1). Ai ,,rupt gura targului" si ai demonstrat scepticilor ca se poate si la Sighisoara. Sunt convins ca nu a fost usor, sper sa devina o traditie si sa fie tot mai de valoare in anii care urmeaza. =D>

Un singur lucru nu inteleg.  Cu un vin de exceptie produs in potgoriile vestite ale Blajului si existent la discretie pe mese, cum ai putut sa bei doar....bere? :)

orbanstefan64

multumesc si eu ca m ai onorat cu prezenta (printre putinii) ,usor no fost dar mo ajutat Dumnezeu !! cu citiva oameni de buna credinta carora le am multumit si le mai multumesc incaodata...fara interese......
si eu doresc sa devina o traditie dar sint convins ca se va face numai cu ajutorul mai multor stupari si  participanti din zona....vinul .....sa i dea Dumnezeu sanatate lui Dl Mates !!!!
cind am vazut atita popor in sala m am gindit ca nu va ajunge vinul ....... :P
:hi: :hi: :hi: