Targ apicol Apiardeal - Sighisoara, Editia l, 17-18 noiembrie 2012

Creat de pharaonu75, Octombrie 22, 2012, 01:45:31 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 19, 2012, 01:21:19 PM
Fabrica de stupi Constanta!
Am vazut la standul lor niste stupi de o calitate exceptionala, foarte frumos lucrati si cu niste finisari foarte bune!
CALITATE!
Si super-preturi!
Daca se vor mentine pe aceasta linie, cred ca vor redefini standardele in ceea ce priveste fabricarea stupilor!
Felicitari!
intr adevar am avut ce vedea  :bravo: :bravo: :bravo:

orbanstefan64

ioanardelean55

orbanstefan64

Citat din: cristian87 din Noiembrie 17, 2012, 04:28:42 PM
n u stiu despre gratar dar pe la amiaza toti erau ca florile
cred ca palinca o fost din belsug :lol:
exact asa o fost  :nod: :nod: :nod:
:hi: :hi:

orbanstefan64

Citat din: mape 48 din Noiembrie 19, 2012, 09:12:02 AM
Felicitari Stefane   :bravo: :bravo: :bravo:
sa ne traiti nea petrica!!!!
:hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

KTA-APIDORNA - Ski

felcitari pentru organizare !!! se vede totul din poze, ne pare rau ca nu am putut ajunge si noi, dar cu alta ocazie promitem... :bravo:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

Florin-braileanul (FlorinI)

orbane... frumoasa incheiere a anului apicol
ai cam rupt gura targului...  :yes:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Donbazil

Sal'tare!
Florin intreba - sigur in gluma daca a fost si targ???? A fost si inca destul de mare. Cat despre produse.......Pai ce crezi ca dezbateam cu Alt stupar de eram ambii atata de incruntati, despre fodbal?.....Stuparia-i treaba serioasa.....
La targ unii vin, vad, cumpara si pleaca.....Altii vad si-si pun intrebari.....Si cauta raspunsuri.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?action=dlattach;topic=5591.0;attach=89813;image

Hermannstadt

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 19, 2012, 10:18:37 PM
Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 19, 2012, 01:21:19 PM
Fabrica de stupi Constanta!
Am vazut la standul lor niste stupi de o calitate exceptionala, foarte frumos lucrati si cu niste finisari foarte bune!
CALITATE!
Si super-preturi!
Daca se vor mentine pe aceasta linie, cred ca vor redefini standardele in ceea ce priveste fabricarea stupilor!
Felicitari!
intr adevar am avut ce vedea  :bravo: :bravo: :bravo:

Intradevar aceastia erau cel mai frumos lucrati =D>
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Nea Costica din Buzau

Eram sigur de reusita voastra, v-am tinut pumnii si m-am rugat la Domnu' sa ajungeti cu bine inapoi la cei dragi  :hi:

Felicitari Stefane, esti mare, si eu iti doresc sa fii si sanatos  :hi:  =D>

Va felicit pe voi si pe toti participantii, ca si ei au ,,vina'' lor la frumuseta acestui festival.
Numa bucurii sa aveti  :bravo:  ^:)^ =D>
Cu placere Dane!!  :hi:  v-am asigurat si eu un ,, cules de intretinere''  =)) =))
Acuma am si eu o rugaminte la tine, am vazut pozele puse de voi si de Mihai Bals, recunosc cativa participanti [Alt stupar, Dila Daniel, Donbazil, Dragos etc], dar as vrea, daca poti, sa scri sub poze numele celor din ea  :wink2:

Sanatate la toti  :hi:  :hi:

Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

alex_sa

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 19, 2012, 01:05:38 PM
si...

sa sti ca nu ii pot lauda la calitate .
am cumparat niste rame de la ei dar calitatea lasa de dorit (cotele )

bee_lover

Targul a fost un succes avand in vedere ca a fost prima editie. Multumim tuturor participantilor, atat expozanti cat si cumparatori. Vreau sa le multumesc celor de pe Stuparitul care au dat dovada de omenie si au venit la targul Apiardeal. Am avut ocazia sa cunosc si sa discut cu oamenii din spatele unor id-uri care in realitate sunt cu totul altfel decat mi i-am inchipuit.

La cat mai multe editii!  :hi:

romikele

valter

Sa dea Domnul bine si la anul.
Felicitari prietenului Stefan Orban pentru curajul si ''aplecarea'' de a a organiza la Sighisoara un targ de apicultura...care poate deveni rapid si sigur un eveniment de referinta in lumea apicola romaneasca.
Mi-am motivat lipsa la' Fane diplomatic.E ziua soacrei(mele nu a lu' janese) pe 16 nov, a nevestei pe 17 nov si a cumnatei pe 18 nov...si emigram cu totii la Caracal.

Salutari la' Dan Puisoru, pharaonu, Doctorul si Batranului meu prieten.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.