Targ apicol Apiardeal - Sighisoara, Editia l, 17-18 noiembrie 2012

Creat de pharaonu75, Octombrie 22, 2012, 01:45:31 PM

« precedentul - următorul »

Hermannstadt

Seara buna,
     am ajuns si eu pe la primul targ apicol din viata mea azi la Sighisoara. Prima impresia a fost foarta placuta, iar oameni pe care i-am intalnit super de treaba ( ii salut si pe aceasta cale). Imi pare rau ca nu am putut sa raman pana maine, poate la editia a 2-a  :D.

Felicitari organizatorilor.

Numai bine !
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Bătrânul

Comunitatea apiardeal VA IUBESC ! Mai ce de m-am imbatat :nod:   :wink: :wink: Singura omisiune a organizatorilori este ca Orban Stefan nu a cintat pina sa plec eu. :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

orbanstefan64

Bătrânul

alex_sa

Frumos Stefane   ai organizat un tirg la locul lui sper ca la anul sa fie si mai frumos  Bravo ...

romikele

Din pacate ce e frumos se termina repede.
Vreau sa multumesc tuturor participantilor, atat invitati speciali, ca si expozanti si cumparatori sau simpli vizitatori ca au onorat cu prezenta acest eveniment la care Stefan a depus eforturi deosebite, aportul nostru fiind mai mult simbolic.
Vreau de asemeni sa salut colegii de pe Stuparitul care au dat dovada de mult caracter si ne-au oferit placerea deosebita sa le strangem mana.

Deoarece a doua zi am suferit de deochi  :smile: , am ratat completarea arhivei de imagini si din aceasta zi, dar imediat ce voi reveni la parametri maximi de functionare voi incerca sa sistematizez cat de cat imaginile, inainte de a le posta.

Pentru inceput, doar cateva, pentru aducere aminte!  :hi:

nicu68

asteptam sa iti mai revi =)) si sa vi cu noutati mersi si pt pozele puse si sper ca si alti forumisti sa o faca

romikele

Sa incercam  :wink2:

balasbebe

Intreare: in imagine este o soba. Un pret, si pentru ce este?

romikele

mai multe...

Marek

romikele

Citat din: balasbebe din Noiembrie 18, 2012, 07:41:04 PM
Din pacate nu era la ora pozarii pret la vedere si nu am intrebat ce reprezinta, dar sigur ne va lamuri cineva...

D006

Citat din: balasbebe din Noiembrie 18, 2012, 07:41:04 PM
Este o soba pe lemne pentru pastoral , impreuna cu ceaunul cost 265 lei . E proiectata si produsa de Tremot Dobre.

cristian87

zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Mancarea gatita la lemn e mult mai buna decat cea gatita la aragaz. Si eu toata vara gatesc la lemne  in stupina.