romanul si ortodoxia ,fac casa buna

Creat de amazon66, August 24, 2012, 12:12:30 PM

« precedentul - următorul »

plindemiere

Citat din: albinasebes din Ianuarie 04, 2013, 07:01:04 PM
sanatate
am gasit pe forum aceasta discutie prelungita, nu am avut rabdarea sa citesc toate postarile, dar personal am tras o concluzie : daca s-a discutat acest subiect inseamna ca preocupa. sunt exemple de preoti care isi uita menirea si sunt sigur ca Dumnezeu va avea grija de ei si nu ma smintesc de ceea ce fac. sunt preoti care fac cinste neamului romanesc si am toata cinstea pentru ei. am cunoscut astfel de persoane, fiind si eu preot. daca dorim ceva cu adevarat trebuie sa cautam. si preotul este pacatos, fiind si el om. dar ma minunez totdeauna de darurile pe care Dumnezeu le impartaseste lumii prin preoti. duminica este boboteaza si se sfinteste aghiasma mare. apa simpla devine purtatoare de har, devine nestricacioasa. poti sa o tii cati ani vrei si nu se depreciaza, ramanand tot proaspata. o lucrare a lui Dumnezeu vizibila si de netagaduit, o minune.
cat despre bani, nu ma inghesuie fiind intr-o parohie modesta, dar sanatate sa fie si ma descurc.
de cand ma ocup si de albine imi sunt dragi stuparii, am intalnit oameni extraordinari, muncitori, simplii si cu bun simt. desigur nu toti sunt asa, dar ii caut doar pe cei care merita.
fiind preot  langa Blaj,si  fiind la inceput de an doresc tuturor un an mai bun si daca doriti sa va pomenesc la sfantul altar in anul 2013, puteti sa imi trimiteti pomelnicele voastre pe privat, nu costa nimic, poate o rugaciune.
numai bine, si sa ne dea Dumnezeu sanatate si minte sa facem ce trebuie.
aveti dreptate parinte, sa va rugati si pt mine de boboteaza.

pistol28

Inrobirea Romaniei prin Indatorare = Metode Sioniste
Asasinii economici și înrobirea națiunilor prin îndatorare

Citat din: Obombo din Ianuarie 03, 2013, 08:54:09 AM
Citat din: mosunick din Ianuarie 02, 2013, 09:23:15 PMMai fratilor voua nu vi de pare ciudat ca Grecia, singurul stat ortodox din UE a luat-o in freza de la UE (faza ii deliberata si comandata, nu e intamplare)?
...
Sau se intampla ca is unii nesimtiti si ne trateaza ca sclavi financiari pe alte motive (intre altele) religioase?
Nu, nu mi se pare. Grecii au tot mancat bani pe care nu-i aveau, deci era clar ca nu putea sa dureze, atat timp cat faci parte din UE si trebuie sa respecti niste reguli.
Din partea Ue poti sa tre inchini si la sfantu' Asteapa, important este sa fii serios, ceea ce nu mi se pare ca au fost grecii, cat despre romani....

GRECII au insule intr-o clima blanda, pe care se pot construi castele.
(vezi cine are bogatiile subsolului de la noi).
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

pistol28

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 04, 2013, 10:42:31 AM
......................................
Tot atunci s-a stabilit si faptul ca am IQ=138, plus ceva urme vagi de... discernamant! :wink2:

^:)^ =D>

in fiecare an se nasc 1000 de "NAPOLEONI", dar nu sunt conditii propice pentru dezvoltarea lor.
Asa zice gura lumii.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

pharaonu75

Si spitalele de nebuni sunt pline tot de "NAPOLEONI"  =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Obombo

Citat din: pistol28 din Ianuarie 05, 2013, 06:58:49 PMGRECII au insule intr-o clima blanda, pe care se pot construi castele.
Mda, credca ai dreptate, e vorba de o conspiratie internationala, nu de incapacitatea clasei politice din Romania.
De fapt vina e mereu a altcuiva, a evreilor, tiganilor rusilor, ungurilor, nemtilor, turcilor, tatarilor, chinezilor, vulcanienilor... , a noastra nu.

exarhu

Citat din: Obombo din Ianuarie 06, 2013, 01:38:37 AM
Citat din: pistol28 din Ianuarie 05, 2013, 06:58:49 PMGRECII au insule intr-o clima blanda, pe care se pot construi castele.
Mda, credca ai dreptate, e vorba de o conspiratie internationala, nu de incapacitatea clasei politice din Romania.
De fapt vina e mereu a altcuiva, a evreilor, tiganilor rusilor, ungurilor, nemtilor, turcilor, tatarilor, chinezilor, vulcanienilor... , a noastra nu.

da asa-i!
da

amazon66

amazon66

Curve la produs , amarati la cersit , droguri la vanzare , camatarie ,ce usor se fac bani ,sa propunem la guvernanti, poteo-m duce si noi mai bine,munca-i pt tractore.`multi ani pe 2013

marius_vfp

amazoane  cu filmul asta ai sa ajungi in rai , mama mama ce dea ..... ti-ai luat de la toti preotii numai de laude , oare in capu lu ala in camesa de nopte ceo fo in capu lui? io traso pe la spate popii . :hippo: da popa cu jale se mai uita la caramida de 2 mil , ca aia al naibii in strange , masoneria inca mai lucra la noi .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

NiKoN

Marius, sincer sa fiu nu credeam ca vei ajunge atat de jos cu limbajul. Vad ca faci buna casa cu amazon, ii tii isonul si aplauzi ca un robot. Este vreun concurs intre voi? Daca da, cu ultimul comentariu l-ai castigat! insa ai pierdut respectul multora....
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

amazon66

Citat din: amazon66 din Ianuarie 09, 2013, 05:35:35 AM
tiganu si popa............ te doare inima

a venit popa acasa la sarsaila ,de GUINESS BOOK

Donbazil

Sal'tare! :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:
A murit un popa de la tara!
N-a murit un om pur si simplu ci a murit POPA NICOLAE din satul Bucovat Jud. Timis, la 15 Km de Faget.....
Zic : n-a murit un om! si cred ca am dreptate!.....
Parintele Nicolae Peicuti, Bunul Dumnezeu sa-L odihneasca unde dreptii se odihnesc,  a fost  muuult mai mult.....
Parintele Nicolae a slujit in satul in care s-a nascut si a crescut,  36 de ani- o viata de om.
In ultimii ani, desi era macinat de boala a avut mai multe internari in spitale apoi cum se externa  incepea slujirea....Ultimele zile le-a slujit in preajma Craciunului apoi a fost din nou internat si.....Gata!....
La inmormantare,  in biserica nu  puteai sa arunci un  ac, era arhiplina si pe afara era plin de oameni din toate satele din jur. Deputati, consilieri locali, oameni de arta si cultura, si muulti altii ( afara de rudele si finii parintelui) au tinut sa-l conduca pe ultimul drum.
Slujba a fost  tinuta de staretul de la manastirea Izvorul Miron si de protopopul Fagetului  impreuna cu circa 25 de preoti din parohiile invecinate  si maicute de la manastirea Fardea,  atat ieri seara la priveghere cat si azi la inmormantare .
M-am intalnit la inmormantare si cu multi  cunoscuti ce fac parte din alte  culte religioase  care au venit sa-si ia un ultim adio de la cel care a fost parintele Nicolae....
Acest OM a fost ani de zile si profesor si a fost un adevarat slujitor al obstii, dar era cunoscut in toata  tara  fagetului.
Cu strangere de inima mi-am adus aminte de clipele petrecute in urma cu doi ani cand am fost in pelerinaj la Tara Sfanta si am fost o saptamana colegi de camera.
Nu am cuvinte pentru tot ce simt acum cand scriu, la modul trecut despre dragul meu prieten  Parintele Nicolae, un  simplu popa de la tara,  decat ma rog: "Doamne iarta-l si-l odihneste!".... :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Sal'tare!
Donbazil - Faget

Donbazil

Grupul de fageteni la ruinele templului din Capernaum: Parintele Nicolae in stanga iar in dreapta pozei parintele Doru.

mosunick

"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

cornelioandanciu

Va salut.