ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

oroles

Asa e cu McAffee. E unul dintre cele mai praf AV-uri, insa nici Avast-ul pe care il recomanda Romikele in trecut nu e bun. :P  =)) Recomand cumpararea unui AV profesional. Chiar si cel mai praf AV cumparat e mult mai bun decat un AV gratis. E mai bine sa te aliezi cu inca doi prieteni care au nevoie si ei si iesi cu 20-25 de lei pentru un AV pe un an. Adica sub pretul a doua pachete de tigari. :)) Dar pentru unii e mai importanta tigara...
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

Eu nu recomand nimic... folosesc cu succes, dar si fara el e ok, windows defender face treaba buna.

Nu dati banii pe prostii, luati mancare la copii!!!  =)) =)) =))

Marius-ursulakhe

Nea Mihai imi da o eroare de instalare
Eu am dorit sa instalez o acualizare sau un alt flash pt incerc sa ma unit la un film pe net si imi arata ca nu recunoaste formatele mme sau ceva in genul

oroles

Foloseste Chrome ca browser! Are inclus flashplayerul preinstalat, din ce stiu eu, si nu trebuie actualizat. Se actualizeaza o data cu Chrome-ul. Auzisem ca de la 1 septembrie 2015 nu va mai functiona. Asa ca ar fi bine sa te uiti si pe aici dupa ce instalezi:

https://support.google.com/chrome/answer/6213033?hl=ro
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

Citat din: Marius-ursulakhe din Septembrie 11, 2015, 09:41:21 PM
Nea Mihai imi da o eroare de instalare
Eu am dorit sa instalez o acualizare sau un alt flash pt incerc sa ma unit la un film pe net si imi arata ca nu recunoaste formatele mme sau ceva in genul
Cu versiunea curenta de Firefox, daca nu sunt probleme de sistem, trebuie sa mearga.
Poti cauta cu Google, dupa "get flash".

Recomand si eu Chrome.

Nu peste mult timp se va renunta la flashplayer, in favoarea html5.

Marius-ursulakhe

Am incercat de azi dimineata de la 8 sa bag ceva poze facute din sezonul activ de pe telefon

Marius-ursulakhe

Aceste poze sunt de la rapita si la floare ca in rest am fost foarte ocupat
Azi sper sa mai apuc sa mai fac poze la stupina intreaga de anul acesta (40)la nr

Marius-ursulakhe

Poza cu stupina mea

Marius-ursulakhe

Dulapul cu rame pt pastrare si o parte din studii noi care vor gazului noi fam de albine anul ce vine

G. Iulian

Să îi stăpâneşti sănătos Marius! Crăciun fericit!  :mosul:

Marius-ursulakhe

Mersi mult Iulian
TUTUROR COLEGILOR DE PE ACEST FORUM VA DORESC UN SINCER SI CALDUROS CRACIUN FERICIT  :mosul:

dorindafi

:hi: nepoate
dupa cum vad eu minerul care se vede e din plagbanda metalica
ai ridicat stupii tinind de asemenea minere , nu deranjeaza la mina ori ai folosi manusi ?
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Marius-ursulakhe

Deranjeze la mana acest tip de mânere da in general nu ii duc mult in mâini .Se mai si poarta manusi de cei mai sensibili

Marius-ursulakhe

Vremea asta mult prea calda face ca fam de albine sa iasa destul de des la zboruri fara rost zic eu

dorindafi

puneti inintrebarea : ce poate aduce albina din natura in timpul asta ? in afara faptului ca-si usureaza organismul si ai sa vezi ca nu iasa degeaba
CODUL  e   LEGEA
         0763650092