ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

tinumaftei

Citat din: Marius-ursulakhe din Martie 22, 2016, 02:47:10 PM
Asa arată răpită in zona unde merg eu
Pozele sunt făcute duminică cand am fost sa îmi pun tăblița si sa vb cu administratorul sa îmi dea un loc bun pt amplasarea stupilor
Mai ai trei saptamani de stat acasa!

Marius-ursulakhe

Ma bucur sa aud asta si sper sa fie asa

dan sebastian

Cum v-a mers rapita?
Dar salcamul ?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Marius-ursulakhe

Răpită slaba a fir in jur de 4 kg /fam salcamu la fel

Marius-ursulakhe

Anul este am avut pana acum multa peripeții dupa salcam am dus fam pe o vale in speranță sa mai prin ceva cules de întreținere măcar pt ele dar intr-o duminică a venit o rupere de nori si sa năruit totul
Drumul de acces la rupt totul un stup la luat apa in 3 fam a intrat apa pana la jumătatea lazi si sau depopulat fam pe rupere

Marius-ursulakhe

Poze cu valea dupa potop

Marius-ursulakhe

Drumul de acces trebuie sa fie pe aici

Marius-ursulakhe

Încă una

Marius-ursulakhe

Din stupul care l-a luat apa am mai gasit podisorul bucati din corp si 3 rame si alea pe bucati

Marius-ursulakhe

Cu multa trudă am mers acolo cu un prieten si tatăl meu si am băgat cumva masina pana la 150 m de stupi si le-am carat in mâini peste bolovani aia si prin santuri dar pana la urma a fost bine si acuma santem la floare .
Revin cu poze mai tarziu

dan sebastian

Bine ca ai mai gasit stupii. E foarte important sa te uiti cand vrei sa pozitionezi stupii temporar. Daca vezi ca nu sunt copaci in zona sa iti pui mereu un semn de intrebare. De obicei la munte zonele libere sunt zonele unde e avalansa iarna sau inundatie vara.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Marius-ursulakhe

Localnici au spus ca de 40 ani nu au vazut asa ceva iar diferența de nivel fundul albiei pârâului si unde am pus eu stupul era de peste 2 metei înălțime si o dechidere destul de mare

ciucur

Asa ceva a fost si la noi (Baita HD).
Apa a luat 3 poduri, a inundat gospodariile pana la varsarea in Mures, a adus foarte multi bolovani ce nu pot fi ridicati cu excavator mare.
La gradina la care merg apa a mancat din teren 3-4 m, valea e acum cu 1,5 m mai jos decat era si mai larga cu 4-5 m, atat a sapat apa.
Asta intr-un parau care vara cand e seceta seaca.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Marius-ursulakhe

Si ceva poze cu tema cu rame de la flora media a fost de 12.5 kg /fam

Marius-ursulakhe

Măcar la floare am facut ceva sa ne scoatem cheltuielile