ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

Marius-ursulakhe

Dragi colegi am o mica problema zi eu cu doi roi mai slabuti
-sant iernati in pat cat cald si-au facut cuibul de iernare in partea din stanga ramei aproape de speteaza si acuma sau ridicat in partea de sus al ramelor
Intrebarea me este :-se vor deplasa pe dealungul ramelor sau trebuie sa le da ceva de mancare de pe acum sa nu moarea?Sa le mai tin sub observatie sa vad ce au de gand?
Zilele aste au anuntat ceva temperaturi ma favorabile si daca trebuie sa le dau mancare sa le pun

albinalex

Sa dai ceva mancare maine daca permite vremea, daca nu ai reusit sa dai astazi. Albinutele mele au iesit si astazi la un zbor :)

Toma Sergiu

Albinutele mele isi schimba pozitia intruna cand in spate cand in fata  :D :D

Marius-ursulakhe

ma bucur alex ca ale tale au iesit eu de ale mele nu stiu nimic ca nu am fost acasa multumesc da sfat  :hi:
sergiu ma bucur pt tine si este cred un lucru foarte important ca se misca pe faguri

Marius-ursulakhe

Dragi colegi am o mica intrebare in legatura cu socul-cand infloreste? de o data cu salcamul?cata mire da la hectar?
Va multumesc pt intalegere  :hi:

orbanstefan64

Marius-ursulakhe

socul infloreste de o data cu salcamul?

bucovineanu

Nu am auzit ca socul sa dea ceva nectar. Poate doar ceva polen.

dorindafi

Citat din: ursulakhe din Ianuarie 27, 2013, 11:57:35 AM
Dragi colegi am o mica intrebare in legatura cu socul-cand infloreste? de o data cu salcamul?cata mire da la hectar?
Va multumesc pt intalegere  :hi:
socul inflorea cu o saptamina mai devreme fatza de salcam 2
de vreo 3/4 ani  , odata cu salcimul
polen shtiu shi eu ca da pt ca imi bloca cuiburile la salcim dar nectar  :roll:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

filip

Urmariti cu atentie in floarea de SOC nu o sa gasiti albine,alte insecte DA.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Marius-ursulakhe

ok multumesc mult pt raspunsuri dragi colegi si pt intalegere sincer sa fiu nu am stiut ca nu da nectar socul dar in viata avem numai de invatat    :thanks:    :hi:

cristian bh

ursulake,voiam sa-ti prezint noua ta masa de circular dar nu merge netul de dimineata si sunt acum la un vecin si nici nevasta nu stie unde sunt,,,, da o sa vad ce program am pe saptamana viitoare daca am drum la beius ca o udam cu o :beer: :beer: :beer:

Marius-ursulakhe

Bine cristi te astept pe la mine cand ai drum spre beius sau daca cumva vin eu incolo spre carpinet
Ar fi frumos daca ai putea sa pui o poza (daca  merge netul daca nu nu te stresa ca tot am sa o vad eu cat mai curand
te astept la o   :beer: macar asta sa fie plata  :D   

cristian bh

uite ca romtelecomul a rezolvat-o rapid tu s-o folosesti sanatos si cu grija ca esti tanar si incepator si nu te increde in ele ca nu iarta....... ti-am zis de unul???? care a lucrat la mine in urma cu trei ani si eu fiind plecat la oradea el a iesit si s-a imbatat si apoi a spintecat ceva leat la circular si si-a scurtat degetul aratator cu 3  sau 4 cm si nici nu si-a  cautat degetul sa mearga la spital ci a plecat acasa si a baut spirt sanitar si s-a culcat. A doua zi cand a venit nevasta-sa si l-am dus la urgente la beius si medicul de acolo dupa ce l-a cusut si l-am intrebat cum e cu el a zis razand ca nu-i nimic doar ca nu mai poate apasa tragaciul de la pusca ca nu mai are cu ce
ceva poze facute acuma seara

cristian bh

pozele si urmeaza sa iti faci singur cum se potriveste decuparea pt panza