ursulakhe imi spun unii prieteni

Creat de Marius-ursulakhe, Iunie 24, 2012, 09:13:48 AM

« precedentul - următorul »

Marius-ursulakhe

Cristi (tati) mai lasat fara cuvinte e super numai sincer ma apuca groaza pe cand trebuie sa o montez oricum sistemul de prindere va fi tot ala care am zis numai eu ma refer la 90 grade panza cu distantierel si partea culisnta (masa culisanta)
Cristi sa iti dea d-zeu multa sanatate tie si fam tale ca mate pomana ti-ai facut cu mine si fratele meu 100 de ani fara reparatii   :yes:   ^:)^    :bravo:   :hi: 

cristian bh

eu iti sugerez sa iti faci un alt cadru cu un alt ax si sa lasi circularul de taiat lemne si moara separat.. si doar motorul il poti folosi in comun...... pana vine altul   
Asta dupa ce se deschide sezonul in constructii ca acuma e greu da  daca ai mai putea tu face altceva ar fi mai grozav si stii ce ????????????? incearca sa te lasi de fumat si-o sa vezi ce de scule iti rasar prin sura. Asta sugestie o fac doar cui imi este prieten. :hi: :hi:

Marius-ursulakhe

Cristi iti multumesc frumos pt amandoua sfaturile si sa stii ca realizez si eu ca nu ii bine
In legaturile cu tigarile nu fumez mult 1pachet jumate pe sapt dar stiu ca ar fi bine sa nu le mai bag in gura mea de fel asta am de gand acuma .............este musai ca nici sanatatea nu mai e cum a fost
In legatura cu o masa moua si un ax nou sa stii ca m-am gandit si eu numai ca imi este frica ca va mai dura ceva.Dar totusi asa este mai bine cum spui tu si asa va fi pana la urma momentan ma folosesc de ce am  :hi:

cristian bh

poze detaliu al ghidajului, si poti face un canal in masa si introduce o rigla de masura ca sunt la obi de otel sau o buc de ruleta  exact din punctul 0 al panzei, fixezi rigla la fix si tai fara sa tot masori :hi: :hi:

Marius-ursulakhe

Da sefu sa stii ca este o idee foarte buna sa nu fiu toata ziua cu o rulera sau un metru de pamplarie in maini    :yes:

cristian bh

Citat din: ursulakhe din Februarie 02, 2013, 10:54:08 AM
Da sefu sa stii ca este o idee foarte buna sa nu fiu toata ziua cu o rulera sau un metru de pamplarie in maini    :yes:
da da sa treci de la pamplarie la tamplarie =)) =)) =)) =)) =))

Marius-ursulakhe

=))    :rotfl:   ma cam grabesc sa scriu ca sant tot in viteza cu copii ca le trebuie si lor desene animate pe calculator
Lasa ca maine poimaine vei cumpara si tu mai un calculator pt tine  =))  pune stapanire fetita pe acesta

cristian bh

a mea a pus deja stapanire pe el ca are 4 ani jumate si cand nu e ea e nevastamea  asa ca trebuie luate urgent masuri  =))ca nu mai birui cu ele.
da uite ma ursulache cum gasisi tu fara sa vrei un cuvant ce spune multe si pe care il cautam de mult si nu-l gaseam,, da dai de el la tot pasul,,
,,PAMPLARIE,, =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Marius-ursulakhe

Salutare dragi colegi am incercat sa fac ceva poze in fuga sa revin si eu cu ceva nou pe pagina mea
In primele doua poze sunt 4 stupi dadant 12 rame si doua magaziipe 10 rame ingrosate de 4,4cm

Marius-ursulakhe

Marius-ursulakhe

un corp 12 rame cu podisor in care nu am pus ica plasa si capacul nu se vede in poza  :yahoo_cry:

Marius-ursulakhe

in poza sunt trei corpuri doua fara fund si unul cu fund
Cele fara fund cred ca le voi folosi pe post de magazii

Marius-ursulakhe

In poza sunt 5 nuclee de imperechere facute din niste capete de scandura de 15 /15 interior cu cate 4 rame sau 3 si un hranitor (din scandura incerc sa folosesc totul)
Nuclee nu sant gata mai am de facut capacele -tin sa multumesc domnului NELU pt mica idee

albinalex

Felicitari!
Nucleele arata foarte bine!

Marius-ursulakhe

MERSI ALEX TOATE IS FACUTE LA REPEZEALA SI DIN REBUTURI