diareea

Creat de ceausescu95, Mai 03, 2012, 10:16:42 PM

« precedentul - următorul »

ceausescu95

am avut o familie in iarna aceasta care a avut diaree.Este bine daca pun ramele cu diaree la alte familii mai sanatoase?

TraianCH

Singurul lucru imperfect in natura este rasa umana!

zdd

grabeste-te ...incet ?!

TraianCH

nu mai incerca nimic!! ramelea alea cu diaree la topit.dar fiecare deja face cum il duce capul :)
Singurul lucru imperfect in natura este rasa umana!

Nelly88

depinde unde au pete, daca au pe leatul superior le cureti cu dalta si le mai folosesti , daca au pe faguri nu stiu ce sa-ti spun... , dar pentru 5 pete de diaree nu merita sa arunci rama , mai ales daca nu ai altele!

POSTASUL

Citat din: Nelly88 din Mai 09, 2012, 08:46:01 AM
depinde unde au pete, daca au pe leatul superior le cureti cu dalta si le mai folosesti , daca au pe faguri nu stiu ce sa-ti spun... , dar pentru 5 pete de diaree nu merita sa arunci rama , mai ales daca nu ai altele!
nui nici o problema , trebuie curatate bine  si chiar sa le speli un pic la jet de apa calduta , chiar si  cele care au mai multa miere pe pe ele ,  dupa care le poti baga in familiile care le ai mai puternice sa le traga sau sa le incalzeasca sa le poti extrage  , dar repet in fam.  bune  [ puternice ]  si sa ai cules in natura   , normal care sunt prea mazgalite si de o calitate   mai precara [rame vechi] astea le topesti , in rest nema problema  , ptr. nu o sa arunci 10 rame cladite bine si  partial cu mire   :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

piti

Dar ce ziceti de 120 de rame crescute in vara trecuta si acum trebuie sa le topesc din cauza diareei.
Cred ca o sa incerc cu spuma activa , cu care se spala masinile, sa dau pe ele si sa clatesc cu apa. Daca reusesc e foarte bine daca nu, asta e, oricum trebuie sa le topesc.

adriann

nu mai da cu toate chimicalele pe rame... incearca cu alcool/otet... daca iese fii fericit... daca nu la topit.
Detergentul intra in celule si oricat ai clatii tot ramane acolo ceva.... si nu cred ca vrei sa mananci detergent...
Asta e ... topesti si recuperezi ceara.

POSTASUL

Citat din: piti din Mai 09, 2012, 08:43:00 PM
Dar ce ziceti de 120 de rame crescute in vara trecuta si acum trebuie sa le topesc din cauza diareei.
Cred ca o sa incerc cu spuma activa , cu care se spala masinile, sa dau pe ele si sa clatesc cu apa. Daca reusesc e foarte bine daca nu, asta e, oricum trebuie sa le topesc.
ami pare rau de ce aud !! vad ca ati avut pierderi serioase , eu ma refeream la cativa stupi cu  rame nu prea mazgalite  :sad:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Mihai Sergiu

Azi am fost la albine sa le verific daca au ajuns deasupra ramelor, majoritatea roilor erau deasupra in fata altii mai in spate insa la 2 dintre ei am gasit pete de diaree ce pot face de acum inainte sa indrept situatia?
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

dorindafi

ai gasit albinele deasupra dar nu ai spus ce temperatura era atunci cand le-ai vizitat
ramele cu diaree  :roll: , pai punetzi mai baetzi shi voi o poza sa vedem shi noi muritorii despre ce e vorba altmiteri tot timpul vor fi contradictzii
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Mihai Sergiu

Domnu Dorin in jur de 6 grade la umbra , n-am fost inspirat sa duc si aparatul cu mine pe sapt viitoare o sa fac un control doar la cei doi si o sa ii si pozez . Sunt cei mai slabi roi dintre toti
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

bucovineanu

Care e motivul pentru care ai deschis stupii la 6 grade?

dorindafi

il dor gingiile  :rotfl:

Creat de: Cradle
« : Azi la 19:41:14 » Inserează un citat
Domnu Dorin in jur de 6 grade la umbra

cu cat temperatura este mai ridicata cu atita ghemul de albine e mai rasfirat
daca tot vrei sa-l deschizi timp de 2/3 secunde fao cand e mai frig daca chiar crezi ca e nevoie  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

cazacu marius

eu am deschis stupii   la 10 grade si uitati ce am gasit !  Este grav?
macin-Tulcea