Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

Fane

dami si mie reteta te rog am luat si eu apifonda inca nu am bagato dar e cam scumpa si asi vrea sa le fac turte

roi_ag

Citat din: fane din Ianuarie 29, 2012, 05:43:40 PM
dami si mie reteta te rog am luat si eu apifonda inca nu am bagato dar e cam scumpa si asi vrea sa le fac turte
-10 kg zahar
     -1,9l ceai(macese ,menta ,pelin, roinita,tei, coada sor., musetel,soc )
     -2kg miere poliflora
     -10ml otet
  Am facut si reteta lui marinlm64 dar iese cam moale si la a mea am pus ceaiuri, nu apa simpla 
  Prepararea ca aici http://forum.apiardeal.ro/index.php?topic=4460.180

Fane

mersi mult o sa incerc sa o fac pasta a ta. cam cate portii ies?

bogdan moldovean

era soare stralucitor dar era frig cred ca erau sub 0 grade dar.............uneori trebuie sa faci si exceptii ce sa faci...............

cristi ciuc

Ce vreme..., ce temperaturi...
În comparaţie cu ce văd pe forum, la Ciuc e super...,adică un pic mai cald.
Şi eu vreau să încerc pogacea lui Marinlm64.

cristian87

incearca-o repede
nu stiu cum e la voi dar ale mele au sigur puiet
am pus acum o10 zile cate o turta de apifonda  de 4-500 g si multe au consumat mai mult de jumatate
unele au ras-o in totalitate.
poimaine mai dau o tura cu cate o turta ca daca au puiet nu mai deplaseaza ghemul asa usor si nu vreau surprize neplacute.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

bucovineanu

Si in aceasta iarna polul frigului s-a mutat in Bucovina. Ieri dimineta au fost -25 de grade. Si va fi simai rece in zilele urmatoare.

POSTASUL

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 30, 2012, 09:30:15 PM
Si in aceasta iarna polul frigului s-a mutat in Bucovina. Ieri dimineta au fost -25 de grade. Si va fi simai rece in zilele urmatoare.
sa mutat la noi  :nod: , in seara asta  -26  probabil dimineata va mai scadea 2-3 grade  :uimit: si cum ati spus au anuntat ca deabia miercuri se va atinge punctul critic , daca  va aduceti aminte  a mai fost asa ceva acum cativa ani cand la noi in Bucovina in unele zone sa atins -27  , -29  dar nu  a recunoscut nimeni ,  ma refer la televiziuni sau autoritati
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

popik50

La mine la Piatra - Olt in noaptea asta sunt anuntate - 25 grade. Si la mine au puiet si cand ascult la urdinis parca aud niste motoare putin turate. Sper sa fie combustibil :D

creiveancristi

La Alba-iulia azi dimineata a fost cel mai frig,-12 grade.Ieri si alaltaieri -10.
Pana acum nu e rau,om vedea ce-o mai fi.
Apimel le-am pus cate un kg. la fiecare la inceputul lunii preventiv.

bee_lover

In Sighisoara azi dimineata la ora 5:30 erau -18,5 grade.

jonny_it

Citat din: bee_lover din Ianuarie 31, 2012, 10:40:59 AM
In Sighisoara azi dimineata la ora 5:30 erau -18,5 grade.

Cald, aici la ora 8.30 erau -22  :) .. cea mai rece zi din acest an pentru zona unde ma aflu.

prisecarul

LA ORA 10.00

Vremea in Rosiori-de-Vede

Astazi e marti, 31 Ianuarie 2012. Soarele rasare la 07:39 si apune la 17:27.
Temperatura acum: -23˚C (se simte ca: -23˚C)
Umiditate: 70%
Vânt: V la 3 km/h
Acum in Rosiori-de-Vede: -23˚C

Sursa: http://vremea.ido.ro/Teleorman.htm

sunt sigur ca la nivelul solului, temperatura este mult sub -23C.

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

bee_lover

Citat din: jonny_it din Ianuarie 31, 2012, 11:07:51 AM
Cald, aici la ora 8.30 erau -22  :) .. cea mai rece zi din acest an pentru zona unde ma aflu.

Nu stiam de ce transpirau unii care impingeau masinile  =))

prisecarul

Citat din: bee_lover din Ianuarie 31, 2012, 02:46:07 PM
Citat din: jonny_it din Ianuarie 31, 2012, 11:07:51 AM

Nu stiam de ce transpirau unii care impingeau masinile  =))

cam 2 ore m-am incalzit si eu!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!