Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

la noi e mai caldut Faneleee ,  azi la ora 9,00
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Ce stii tu, Romikele!
Poate Postasul a scapat la damigeana cu "medicamente" si acum e incalzit tare! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

cei care folosesc medicament sau antigel........ ii f bun in perioada asta  :nod: :nod:      PEPSI.......?????? dauneaza grav sanatatii!!!!!! =)) =))

pharaonu75

Am un pepsi din visine... o bunatate!
Iar ala din nuci este extraordinar!

=)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Dane am glumit   , tu nu teai uitat pe termometru   -24 grade   la soare
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Fane

-16 si la Alexandria ce facem cu hrana ati inceput sa le dati de mancare?

jimm

La targoviste dimineata la 9  :P, -8 gr , coafiura rezista!  :rotfl:

Fane

le-ai bagat ceva de mancare pana acum ?eu am cativa care urcase albina sus de sapt. trecuta si poate le iau congelate.

marius_vfp

salut , la vaslui ieri -19 azi -17 noaptea ma refer  toate cele bune ,

mancare nu am dat deocamdata dar e pregatita sta la caldura , asteptam cateva zile mai calde .
sanatate iernare usoara la toti .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Fane

mersi mult ,asa astept si eu zile mai calduroase sa le dau papica la gagicute, dar vad ca astia anunta si sapt asta numai cu ------ minus

marius_vfp

indicat ar fi sa nu administram mancare ci sa le lasam destula hrana din toamna , sa nu mai fim asa de hapsani , doar tot acolo ramane , daca lasi 30 si ele folosesc doar 18 restul tot pentru noi e , problema ar fi restrangerea pe cate rame e nevoie .
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Fane

ai perfecta dreptate Mariusica dar sti cum e omul din greseli invata are mancare  lasata dar nu stiu de se sau ridicat in sus nu le convine lor ceva ciudat e ca este si foarte multa albina am intervenit cand a fost cald si au iesit ele afara cu o rama plina cu miere si atunci am vazut ca era f multa albina deasupra la sita podisorului

bogdan moldovean

azi fratilor mi am calcat pe inima cu riscul ca nu prea a fost frumos azi dar si ca nu am dormit bine de vreo cateva nopti cu gandul la hrana albinelor am administrat turte .Surpriza a fost ca la cativa albina era pe rame semn ca hrana se diminuase majoritatea familiilor(90%)erau bine nu erau ridicate deloc deasupra ramelor.Asa ca de necesitate si pt preventie e bine sa l e administrati turte una ca s a anuntat vreme extraordinar de rece pana pe 10 febr  si a doua ca dormiti linisti oricum in partea Vasluiului vreme extraodinar de rece

Fane

nu a fost cam frig sa umbli la ele Bogdane?Cate grade erau cand ai umblat la ele ca asi face si eu treaba asta.

roi_ag

Si eu am pus astazi turtele in jurul pranzului.A fost o zi cu soare stralucitor si cu o temperatura
de 0 gr. la ora 13.De obicei prefer sa pun turtele la temperaturi mici  ptr. ca albina este stransa
in ghem.Ridic capacul ,podisorul, pun turta s.a.m.d.,nici macar nu au timp sa schiteze o miscare.
Sa zicem ca un 10% ar fi avut nevoie de turte dar restul erau OK.
Am renuntat la apifonda si mi-am facut reteta mea de serbet cu ceaiuri si miere scoasa la un
pret mult mai mic si mult mai sanatoasa,este adevarat am muncit aproape 2 zile dar s-a
meritat.Zahar am folosit CORONITA la pretul negogiat de 4,3 lei.