Vremea in iarna 2011-2012

Creat de bucovineanu, Ianuarie 03, 2012, 07:17:02 PM

« precedentul - următorul »

Fane

salutare Prisecarule la ALEXANDRIA FUSE -24 DE GRADE o frumusete de ger

bucovineanu

Acum la mine sunt -22 de grade. Pana dimineta trece de -25.

Fane

TOT ASA E SI AICI IN ALEXANDRIA Asta e viata nu avem ce face.
Mergem inainte, cu tupeu.

albinoiu

sa speram ca tine doar pana vineri sa nu se prelungeasca si la mine e tot ca la fane ca doar sunt la 10 km de el.

Fane

tu de unde esti albinoiu ? poate reusim sa vb mai multe despre albinute

dorindafi

nici la mine nu i-a prea ars de glume
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

orbanstefan64

Citat din: bee_lover din Ianuarie 31, 2012, 10:40:59 AM
In Sighisoara azi dimineata la ora 5:30 erau -18,5 grade.
si la ora 8,20  -25 gradee

POSTASUL

frig fratilor si la noi , azi sa depasit -30 de grade , oare vor supravetuii albinutele mele??
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Fane

offffffff dar ale mele? abia aștept sa mer mâine sa le servesc cate o fripturica indiferent cum ar fi timpul trebuie sa le dau de treaba

marius_vfp

fane fane , daca stii ca au mancare destula , mai bine dute si manca tu fripturi multe si lasale pe ele ca stiu ele ce fac , se anunta ca se va mai incalzi putin pe la sf,saptmanii , apoi iar un val de frig si cam gata iarna ,
spor la iernat
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Fane

AM VRO 4 CARE AVEAU CEVA PROBLEME ERAU IESITE DEASUPRA ASTA E CAUZA MA GENDESC CA POATE LE PLACE MAI MULT APIFONDA SOR FI INGILVIT DE MIERE PRODUSA DE ELE :rotfl: :P

jonny_it

Citat din: POSTASUL din Februarie 01, 2012, 05:49:01 PM
frig fratilor si la noi , azi sa depasit -30 de grade , oare vor supravetuii albinutele mele??

Si la ale mele tot pe acolo este. Pe la 10 erau -24 dar sunt sigur ca de dimineata a fost mai putin.
Daca au miere suficienta si de calitate rezista fara probleme. Cu albine uzate si turte la temperaturile astea este cam nasol... 

:hi:

marius_vfp

salut uitativa la harta asta , cine e din suceava radauti , e jale pe acolo :

http://www.meteoromania.ro/index.php?id=426
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

bucovineanu

Confirm, acum la Vicov de Jos sunt -24 de grade si termometrul e la dos, langa geam, nu in camp liber.

cristi ciuc

La Miercurea Ciuc, acum la ora 19:50, sunt -21,5 gr.
Şi eu, ca mulţi alţii, mă gândesc ce se întâmplă cu ele, când, după prima decadă a lunii ianuarie, au fost şi temperaturi nefiresc de ridicate şi poate mătcile au început să depună puiet timpuriu.
Atunci nu le-am deranjat şi nici acum, la aceste temperaturi, nu mă hazardez să le produc disconfort.
Să sperăm că vremea va evolua aşa cum se prezintă la ştiri şi vom avea posibilitatea să facem ajustările.
Numai bine tuturor!