Asociatia Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana" Rm. Sarat

Creat de PuisoruApis, Decembrie 15, 2011, 04:14:17 AM

« precedentul - următorul »

PACO

Eu zic ca Bio sa calculeze pentru cati stupi s ar face PNA daca s ar da sbubventie per familie. Pariez ca peste noapte s ar dubla nr stupilor in Romania.

bio

Citat din: dragos2006 din Decembrie 13, 2013, 04:26:13 PM
...
  Prietene daca ai facut matematica la scoala primara vezi pentru cati stupi s-a aplicat PNA si cati stupi sunr in Ro . Astfel vei afla da raspunsul la enigma ta.
  Te afli pe un teren unde ai auzit si tu ceva dar iti dai cu parerea fara sa stii situatia reala de pe campul de lupta . Tu vorbesti din auzite si te bazezi pe presupuneri .

Dragoshe stai lin, ca am facut destula matematica ... plus ca stiu ceva apicultura reala .

Forma actuala de PNA avantajeaza baietii destepti din apicultura ... sau mai noua clasa de "apicultori" nou aparuta : "burghezia apicola"-- care nu prea stiu cum se lucreaza in stupina dar la vorba sunt primii.

bio

Citat din: PACO din Decembrie 13, 2013, 08:41:04 PM
    Eu zic ca Bio sa calculeze pentru cati stupi s ar face PNA daca s ar da sbubventie per familie. Pariez ca peste noapte s ar dubla nr stupilor in Romania.

Paco, stai jos .

..mai bine arata-ne ce ti-au facut ciocanitorile la stupi.

D006

Daca ai sange in instalatie vii maine la Ramnicv si discutam exact treaba,

bio

Dragosh, despre acest  subiect, cred ca am vorbii zile in sir si nu cred ca am ajunge la un acord deoarece gindim si vedem apicultura in mod diferit.
.
..sa ne intilnim si sa discutam despre orice altceva este de nota 20.

D006

romikele

Imagini cu locatia (vedere din Matiz  :P )

01 - vedere din sensul Focșani - Buzău
02 - vedere pe direcția Buzău-Focșani

romikele

și...

romikele

și...

romikele

Vă așteptăm cu drag, să dezbatem împreună proaspăta Lege a apiculturii, să vedem ce e bun și ce nu, să aflăm într-un cadru civilizat răspunsuri la întrebări direct de la factorii de decizie din partea MADR, APIA, ANARZ și DSV.
    De asemeni vom putea afla ultimele noutăți legislative și modificări organizatorice din punct de vedere sanitar-veterinar.
    Nu în ultimul rând să schimbăm opinii și experiențe proprii și să ne facem planuri de viitor.
    Vom avea ocazia să ne înscriem în cel mai mare sindicat apicol din țară, SAN.
    Iar lucrul cel mai de preț pentru noi apicultorii este că vom putea să ne unim forțele pentru a trece de toate piedicile birocratice sau economice și să punem la punct detaliile pentru acea entitate reprezentativă pe care ne-o dorim și care să ne reprezinte oriunde în lume cu fruntea sus.

PACO

Daca vine Bio promit sa vin si eu.Promit sa l lasa in prima banca.

PS. Ar mai fi o singura problema, la Ramnic coducatorii auto care conduc matizuri sunt obligati de catre Politia rutiera sa poarte vesta si casca.

bio

romikele

romikele

Astăzi 30.12.2013, s-au realizat la stupina din Colibași, o serie de materiale video legate de activitatile curente din atelierul stupinei, anume:
- prezentarea platformelor apicole pentru stupii verticali si a pavilionului apicol pentru stupii orizontali.
- repararea si pregatirea ramelor pentru noul sezon apicol
- prezentarea unei masini de gaurit rame de mare randament
- prepararea hranei proteice cu denumirea Apis-Puisoru-Energo-Proteic-Forte, dupa o reteta elaborata de Puisoru Danut in colaborare cu SC Pro-Natura - Laboratoarele Medica Bucuresti cat si a extractului de plante care contine 14 elemente, cu denumirea Apis-Puisoru-Protostop-Forte, elaborat de catre Pro-Natura - Laboratoarele Medica.
- prepararea hranei de iernare din zahar farin din sfecla de zahar, Apis-Puisoru-Protostop-Forte, miere de albine, pulbere catina si macese, hrana care asigura o iernare usoara a familiilor de albine.

Toate produsele prezentate sunt disponibile pentru achizitionare de la firma SC Puisoru Apis SRL atat de la sediul central din mun. Rm. Sarat, str. Bogzei, nr. 5 telefon contact 0742 147 389, cat si de la punctul de lucru din Bucuresti, str. Jiului, nr. 115, sector 1, Bucurestii Noi - in spatele Casei Presei Libere - telefon contact 0786 969 115.

Filmele vor fi disponibile in cel mai scurt timp pentru vizionare.

pharaonu75

Materialele video cum le putem obtine?
Pe DVD sau pe stick?
Free sau contra cost?
Full sau trailer?

Spune tot, nu fi secretos!  :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube