• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Asociatia Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana" Rm. Sarat

Creat de PuisoruApis, Decembrie 15, 2011, 07:14:17 a.m.

« precedentul - următorul »

apispuisoru

     Asociatia Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana"  Rm. Sarat, convoaca toti membrii la Adunarea Generala in data de 26.12.2011, orele 8.30, la pensiunea "Cristina" - Oreavu, aceeasi locatie cu cea in care s-a organizat targul apicol.
     Pe langa probleme organizatorice, se va face repartizarea si distribuirea placutelor de identificare a stupilor, fara de care nu vor mai putea fi accesate fonduri europene sau PNA.
     De asemeni se vor discuta ultimele reglementari cu privire la accesarea fondurilor mai sus amintite si tot ce tine de contabilitate.

pharaonu75

La aceasta adunare sunt invitate sa participe si alte persoane, chiar daca nu sunt membri ai Asociatiei Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana", care pot asista la dezbateri, pot adresa intrebari si cu siguranta vor obtine informatii pretioase.
Cu aceasta ocazie va fi organizata si o masa festiva, bucatele si vinul servite avand menirea de excelent liant al discutiilor dintre apiultori!
Si eu am fost invitat, desi nu sunt membru al asocietiei...

P.S. Dan Puisoru "strange ghemul apicultorilor" numai la zile mari (Ziua Nationala, Craciunul) :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

filip

Rog si eu "serviciile secrete "sa transcrie discutiile aici pe forum.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

PACO


pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

PACO

Desi nu stiu cu ce a facut cinste la targ, eu am fost multumit in totalitate atat de masa festiva cat si de produsele din targ.ca o concluzie buna as vrea sa spun ca datorita acestor targuri  s a reglat oarecum cererea si oferta, toti avand acces la cati mai multi furnizori,( ramele s au dat  si cu 0.7 iar cutii stupii cu 130 ron).de aceea zic felicitari si pt. domnul Puisor dar acuma asta e : obrazul subtire cu multa cheltuiala se tine.

D006


octav

ceva vesti si subiecte ce au fost discutate? Mi-ar fi placut sa particip la intrunire. Cred ca au fost subiecte interesante dezbatute.
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

cipriene

aveti cumva idee daca in slobozia/ialomita sunt cumva membrii din aceasta asociatie?
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

cipriene

super, chiar sunt curios sa vad cum functioneaza si alta asociatie. poate in felul asta o sa-mi schimb impresia despre ce discutam mai devreme pe alt topic  :P
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

orbanstefan64


Remy

Nu aici erau niste filme cu intalnirea asociatilor de la ''Albina Ramniceana''?
Le vrem inapoi. De fapt eu le vreau inapoi ^:)^
Erau cam lungi si nu am apucat sa le vad in totalitate.


Bătrânul

Voi sinteti micuti fata de : Drd. ing. Radu PANDREA, Preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Albine din Transilvania .  =)) =)) =)) Ma pregatesc sa ma declar  Presedintele tuturori apicultorilori din UNIVERS  :rotfl: :nod:. Astept sugestii daca exista ceva mai mare !

romikele

Citat din: Bătrânul din Martie 02, 2012, 06:38:17 p.m.
... Astept sugestii daca exista ceva mai mare !

Da, INFINITUL  :P


Ce e mic, se face mare... ce e mare, asa moare  :D