Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

La cel expus de Florin costa mult intretinerea ,asa cum a zis D-nu Stefanesc ,,nu se merita ",mai sint si din aceea cu  %%-, curaj  care incearca . :hippo: =)) =))

marius_vfp

Citat din: mape 48 din Octombrie 09, 2011, 01:57:41 PM
vreau si eu un asemenea stup ----poate cine stie ma ajuta la ceva  =)) =)) =))
salut ( sper sa nu deranjez) la asemenea stupi mai trebuie facuta o operatiune ininte de"iernare",
ei trebuie batuti cu batul sa iasa albinele din scorbura sa nu intepe, banuiesc ca stiti bancul cu ursoaica si lupul =))  :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

mape 48-petru manea

nu ma simt deranjat ,dar bancul cu ursoaica si lupul nu-l stiu

marius_vfp

(off topic)
cu frica de a nu ma bana moderatorul vil spun, deci iepurele merge la bordel in fiecare duminica, lupul siret cum e de fel il vede si intreaba , unde te duci cumetre , iepurele ii spune: ma duc la bordel  sa regu..ez ursoaica, lupul vrea sa mearga si el ,dar iepurele il sfatuie sa se antreneze timp de o saptamana si urmatoarea duminica ii promite ca il va lua . vine duminica si cei doi se duc la bordel , primul merge iepurele si regu...za ursoaica si iese fericit, apoi lupul , la care din interior se aud zgomote si tipete , iepurele sa gandeste ca lupul e in forma ,la care nu dureaza mult si ursoaica zboara pe geam ,curios iepurele il intreaba pe lup ce ia facut , lupul ii spune ca ii dadea cu piciorul in fund sai iasa albinele din scorbura  =)) =)) =)) ca o furase in padure si nu vrea sa i se mai intample acest lucru . :nudie:

aoleu numai la prostii vii gandul , oare la ce vati gandit   :nono: :nono:
spor la treaba iernare usoara

orbanstefan64

eu vad fundu pus de florin  :nod: :nod: :nod: da unde i plasa???????ii fund antivaroa sau ii plin de varoa? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

marius_vfp

ba da are si plasa da na ramas decat 2 sarme una radiala si una tangentiala pe alea 2 "rame" :rotfl: =)) =)) :rotfl:

pharaonu75

Uitati aici un fund cu plasa!
Are cineva nevoie de asa ceva la stupi?!?!?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Mircea77

Nu-mi place. Are gaurile prea mari.........plasa. Is mai bune gaurile mici.  =))

bee_lover

pharaonu75

Bambina este chestia aia in forma de cerc, folosita la lanseta! =))

Daca vrei sfaturi batranesti, uite aici unul, chiar de la BATRANUL, postarea #26  =))

http://forum.apiardeal.ro/index.php?topic=3341.15
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kiwi Bee

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 10, 2011, 08:15:22 AM

Bani de plasa nam dar e bine si cu fundul gol. =D>

Bătrânul

Tineti minte inca un sfat batrinesc: Ochii si inima niciodata nu inbatrinesc !!!!   :hi: :hi: :limba:

pharaonu75

Ba ochii te mai lasa, dar ce bine este ca exista ochelari!! =))

marius_vfp

batrane se vede ca te-au lasat ochii  :stop_the_war: mb nu nb , cei sai faci daca astia au pus n-ul langa m pe tastatura :rotfl:

Adrian Roman

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 10, 2011, 08:15:22 AM

Pai pe acolo trece soricelul fara nici o piedica ... ! =))