PNA 2011 - 2013

Creat de dragos2006, Ianuarie 25, 2011, 10:18:03 PM

« precedentul - următorul »

PACO

daca tu crezi ca banii pt. cutii sunt doar asa sa fie, inseamna ca tu nu intelegi cat de mult ai ajuta pe apicultori faptul ca si pot cumpara cutii prin pna, am inteles ca esti secretar de asociatie dar modul in care i faci pomanagii pe apicultori nu te recomanda.

D006

In Italia prin PNA-ul lor se deconteaza si lazile de stup.
   In Franta pentru ca sunt boieri se da subventie pe familia de albine ! iti dai seama daca de maine in Romania s-ar da subfentie pe familie instantaneu in Ro. ar apare 3 milioane de familii de albine !
Romikele ai grija ce zici despre cutii ca presedintele tau chiar cu productia lor se ocupa si nu cred ca vrei sa-i strici afacerea !

D006

Citat din: PACO din Ianuarie 30, 2012, 10:19:02 PM
daca tu crezi ca banii pt. cutii sunt doar asa sa fie, inseamna ca tu nu intelegi cat de mult ai ajuta pe apicultori faptul ca si pot cumpara cutii prin pna, am inteles ca esti secretar de asociatie dar modul in care i faci pomanagii pe apicultori nu te recomanda.

..PACO vad ca umblii numai cu "shopirle" pe aici pe Forum..

..pe nu-stiu care tema cautai sa faci rahatu mare intre baietzii de la Rimnic..

..ai politze de platit din trecut, e treaba ta, dar nu cred ca aici este locul de platit politze.

PACO

am zis eu undeva ca nu sunteti transparenti? eu am zis doar ca nu conteaza ca  se deconteaz cutiile pt. schimbarea lor.
  trebuie sa intelegi ca oricat de pomanagii am fi nu ne putem dezvolta fara banii veniti prin diferite forme de finantare si indiferent sub ce pretext ni se acorda.

PACO

ESCROCII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PACO

Eu ma retrag din subiect

D006

Dragosh, cred ca functia lui Romikele este la asociatie .

..cred ca aici pe Forum fiecare poate spune ce gindeste in nume propriu .

Eu cred ca fiecare poate posta ce gindeste pe acest forum ...  chiar, daca azi gindeste ceva si peste ceva timp isi da seama ca poate a gresit si revine .

.. sincer, si eu cred,  ca fondurile acordate apiculturii sunt acordate pe baze gresite.  Ca sunt acordate este bine, dar modalitatea de acordare este gresita,....  cred ca peste 80% chiar 90% din fonduri se pierd aiurea.

filip

Intreb si eu ca un novice;
VARROUA stie de frica ORGANULUI ori de tratament corect?
Cel mai eficient program este PRETUL MEDICAMENTULUI.
Cine are sute de stupi cumpara mai mult
Cine are zeci cumpara mai putin.
ASA nu exista discriminare
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ella

HG 245/2011 a fost modificat cu HG 1237/14.12.2011 publicata in MOF 928/28.12.2011.
Cititi cu atentie! S-au introdu multe restrictii!

Kov iulian

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: Ella din Ianuarie 31, 2012, 08:39:39 PM
HG 245/2011 a fost modificat cu HG 1237/14.12.2011 publicata in MOF 928/28.12.2011.
Cititi cu atentie! S-au introdu multe restrictii!

da cateva exemple de restrictii... te rog
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Ella

Decontare 50% din stupii detinuti, ptr. achizitii de stupi deteriorati in pastoral! Achizitii de medicamente ptr. toate familiile de albine impreuna cu fundurile antivaroa.

pharaonu75

Citat din: Ella din Februarie 11, 2012, 06:32:40 PM
Decontare 50% din stupii detinuti, ptr. achizitii de stupi deteriorati in pastoral! Achizitii de medicamente ptr. toate familiile de albine impreuna cu fundurile antivaroa.

Sarut-mainile doamna!
Salut prezenta dumneavoastra printre noi!
Sunteti un real castig pentru apicultori, pentru ca se vede ca sunteti "toba" de legislatie!

:thanks: :thanks:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Ella

Multumesc de apreciere! Incerc sa ajut cu "toba" mea de legislatie! Daca aveti intrebari, raspund cu mare placere! Ar fi pacat sa nu luati fondurile de la UE ptr. PNA.

Ella

Si inca ceva foarte important! Pana pe 27.12.2011 e valabil HG 245, cu prevederea "numărul maxim ce poate fi decontat este de 125 stupi/apicultor". Restrictia de 50% este dupa aparitia lui HG 1237/2011! Asa ca...